Home » Marjan

Mag ik me even voorstellen.

 

Ik ben Marjan founder van de website, blog en boek sinds 8 December 2012.  Ik ben gediplomeerd Spiritueel coach, Dagdromen, Dromen,  Bewuste en Lucide dromen Visioenspecialist, en Coach. Zielservaring en dan kun je denken aan tweelingziel, zielsgroep en maatjes, levensopdrachten en zielstaken en voriglevenpecialist.

Daarnaast ben ik als ziel diep verbonden met de zeemeerminnen, zeemeermannen, zeewereld , elfen, fairy, nimfen, muzes, feeën en werk ik dagelijks samen met deze prachtige spirituele wezens. 

 

Als ik mezelf mag omschrijven dan denk ik maar aan een ding wat eigenlijk het beste aansluit. “ik ben een Spiritueel Rubsje Nooit Genoeg”. Een leergierig persoon, dat steeds maar weer blijft leren, boeken en kennis bijna letterlijk verslindt. Ik houd ervan om mezelf regelmatig en in balans terug te trekken uit de snelle wereld van nu,... ....

 

Opsluiten in mijn eigen cocon, op het juiste moment met de juiste dosis moed, kracht en kennis ontwaak ik als een vlinder en vlieg ik heel erg graag de wijde en onbekende wereld in........ Grote inspirerende hoogte voor zowel mezelf als voor mensen om me heen en stop ik alleen daar; waar ik rustig kan landen. Waarna het hele proces weer opnieuw begint. Het is nu juist het spirituele leerproces, groei en ontwikkeling van mijn ziel waar ik zou van houd. Elke dag en elk moment is een leermogelijkheid, die me steeds weer uitdaagt en me daar brengt waar ik wil zijn. 

 

Naast mijn ruime ervaring als Spirituele Coach met diploma's ben ik in het dagelijks leven bloemist en werk ik met veel plezier parttime in een bloemenwinkel en geniet ik van het creatieve bloemschikken. 

 

 

Ik ben auteur van het boek Dromen en Visioenen en blogger en schrijver over verschillende onderwerpen die te maken hebben met aanverwante spirituele inslag.  

  

De Rechten en Copyright van de boekteksten behoren toe aan Dromen en Visioenen ze mogen dus onder geen enkel beding worden gebruikt door derde!  

( dromen en visioenen is geen vervanging van een specialist of arts)