Home » Blog

Dromen en Visioenen Blog 

Vogels staan symbool voor signalen vanuit het hiernamaals, ze brengen boodschappen en ze begeleiden je op je levenspad. Kijk maar om je heen, een veertje op de weg, een vogel in de lucht die je voor je gevoel aankijkt, een reiger die toevallig langs de kant van de weg zit. We hebben allemaal wel eens een toevallige vogel gezien op ons levenspad toch!.... denk eens na “hoe vaak heb je wel gebeden om een signaal en hoe vaak werd deze via een vogel beantwoord?”........... Meer dan je denkt, veel meer dan je denkt waarschijnlijk. De vogel is puur en zuiver, stroomt mee op de luchtenergie en heeft de kracht om tegen de stroming in te vliegen.

 

Op het juiste moment stopt de vogel met vliegen en zweeft eenvoudig door zonder maar één extra vleugelslag uit te voeren. Vertrouwend op de wind, op het universum weet de vogel als geen ander dat het goed komt.

De boodschappers van het universum spreken namens de engelen, de elfen, feeën, de goden, god etc.……Ze verschijnen meer dan regelmatig in je dromen, visioenen en natuurlijk op je levenspad. Ze leren ons vertrouwen te hebben in het universum, vertrouwen te hebben dat je eigen energie belangrijk is. Ze leren je ook dat je veilig en beschermd maar mag uitvliegen zonder je van tevoren druk te moeten maken waar je gaat landen. Het maakt niet uit waar je uiteindelijk neer strijkt; je komt altijd met de juiste energie op de juiste plek uit!

 

De vogelziel spreekt je aan, ze helpen je, ze ondersteunen je en staan direct in verbinding met het hogere doel. Vogels zijn niet zomaar de boodschappers van het universum "Nee", ze hebben een belangrijke taak op deze planeet aarde; ze staan diep in verbinding met onze energie en hebben een ziel. Ze vormen een hele belangrijke schakel tussen de spirituele en bewuste mens en de gidsen, helpers en het universum.

Het element lucht is als het ware hun werkgever net zoals het universum dat is, net zoals jij dat bent. Als je een boodschap, gebed hebt voor een overleden geliefde vertel het aan een vogel en je kunt ervanuit gaan dat je boodschap echt aankomt!

Heeft je overleden geliefde een boodschap voor je dan komt dit bijna altijd via een vogel of een vogelveer bij je aan!!... Let maar eens op, denk aan je overleden geliefde en laat je verrassen door de vogels.

 

Droom je ook wel eens over vogels?...............................

 

Omdat vogels diep verbonden zijn met hun universum taak komen vogels daar waar niemand anders kan komen- ze kunnen je verbinden met je zielsmaatjes, zielsgroep, gelijkgestemde, het hiernamaals etc....... ze gaan over zee, over land, door bossen en door alle spirituele dimensies heen.

Vogels zijn niet verbonden aan de derde dimensie of alleen aan de vijfde dimensie nee ze kunnen overal komen en door elke energiepoort heen vliegen. Ze nemen de energie die er bij je aanwezig is gewoon aan en sturen je de juiste energie op!

Geniet van dromen en visioenen waarin vogels voorkomen ze zijn altijd zuiver en puur en direct vanuit het hiernamaals naar je verzonden. Als er vogels verschijnen in je droom of visioen dan geeft dit het verhoorde gebed, visualisatie, manifestatie, signaal en antwoordt aan!!!......

Je bent niet alleen; de vogels zijn altijd bij je, open je ogen en zie de vogels verbinding maken met je ziel, je droom en visioenwereld en geniet.

 

c6dfccba3771a42ebe384ad4ff1a5474-1.jpg 

 

Vogel, Vogelkooi, Vliegende vogel. 

Dromen of visioenen over een vogel vertellen je over nieuwe inzichten, berichten, ideeën en mogelijkheden die als geroepen komen. Een andere uitleg is dat je je bewust wordt van het feit dat je vraag om hulp is gehoord. Een andere uitleg is, dat het tijd wordt dat je de vleugels eens uitstrekt, en kijkt waar de wind je brengt. Je moet dus bij een vogel droom of visioen je hart eens geloven, en je ratio opzijzetten om nieuwe kansen en inzichten te krijgen.

Een vogel is altijd een mooi voorteken ongeacht het soort. Een vogel in je droom of visioen vertelt je ook iets over de manier waarop je anderen benadert; dat kan uit de hoogte en groots zijn, maar wel vanuit een positieve instelling. Een andere uitleg is dat de vogel je komt ondersteunen, als een totemdier en/of vanuit het hiernamaals en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.

 Een vliegende vogel in je droom of visioen vertelt je over berichten, nieuws en mogelijkheden. Een andere uitleg is het vergaren van kennis, inzichten en nieuwe energieën willen ontdekken. Een andere uitleg is, dat het tijd is dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je met gemak je vleugels kunt uitstrekten. Een alternatieve uitleg is, dat je moeite hebt om onder de mensen te komen.

Een droom of visioen over een vogel in een kooi vertelt je over het gevoel van beperking, je kunt niet doen wat je wilt doen in het leven. Je hebt het idee dat nieuwe kansen je worden ontnomen. Een andere uitleg is, dat je zit vastgeroest in een oud probleem of emoties. Je blijft steeds maar op dezelfde plek zitten, je ziet geen mogelijkheden

 

 

Vogelnest, Vogelkooi 

Dromen of visioenen over een vogel met nest vertellen je over het hart, je gezin en uitbreiding van je familie. Je wordt jezelf bewust van het feit dat je moet luisteren en vertrouwen op je moederinstinct en de behoefte om een nestje te bouwen. Is het vogelnest leeg in een droom of visioen dan vertelt het je over het ervaren van zorgen om je gezin, de angst je geliefde te verliezen en je hart te zijn verloren. Een andere uitleg is, dat je zelf verloren bent, en geen plannen en ideeën meer hebt voor de toekomst.

 Dromen of visioenen over een vogelkooi vertellen je over de beperking, angst om beperkt te worden, een opgesloten gevoel kunnen ervaren. Een andere uitleg is, dat je jezelf iets ontneemt, of denkt te ontnemen en het beperken van oude emoties, problemen.

 

  

Veer, vogelveer

Dromen of visioenen over een veer vertelt je over het ontvangen van een signaal, een boodschap en/of ondersteuning vanuit het universum. Misschien heb je om hulp gevraagd en nu heb je, je antwoordt ontvangen via je dromen en visioenen. De Veer vertegenwoordigd het element lucht en daarmee staat de veer in droomverbinding met verandering, energie en nieuwe aanvoer van kansen en mogelijkheden. 

Een vogelveer in je droom of visioen vertelt je over zachtheid, en lichtzinnigheid maar ook dat dingen je gemakkelijk afgaan. Een andere uitleg is het zien van signalen en tekenen van het hiernamaals die je kunt volgen, evenals inzicht, hulp en mogelijkheden. Nog een andere uitleg is dus dat je wordt aangespoord om aan het werk te gaan, nieuwe kansen aanpakken, mogelijkheden onderzoeken, uitvinden en vooral geloven in jezelf; je bent op de juiste weg. Een alternatieve uitleg is dat je juist problemen, dingen, ideeën, mogelijkheden of het verleden moet afronden voordat je iets nieuws kunt ondernemen.

 

 

Laat de vogels naar je toestromen door jezelf te openen voor hun signalen, boodschappen en energie...................

Laat je helpen en ondersteunen doormiddel van vogels en ervaar de wonderen vanuit het hiernamaals omdat je doormiddel van vogels in je dromen, visioenen en gebeden dieper bent verbonden met je levensdoel, je opdrachten, je tweelingzielen, zielsmaatjes, je gidsen, helpers, het universum etc.

 

Heb je ook wel eens een signaal ontvangen van een vogel?........

 

11bffd0f89b4951b7b5e71f46bb0693f-2.jpg

 

Er zijn heel veel soorten vogels die diep verbonden zijn aan het universum, en dan kun je denken aan de duif, reiger, ooievaar, gans, valk, uil maar er zijn nog veel meer vogels die zich verbonden voelen met ons mensen en het universum en ons maar al te graag willen helpen via onze dromen en visioenen hieronder een lijst met zeer korte uitleg van de vogels en hun boodschappen. 

 

Adelaar/Arend

Inspiratie, moed, heling, geweldige waarneming, verbindingsvogel, verlichting van geest, schepping

Albatros

Idealist, motivatie, hoge inspiratie, hoop

Boomklever

Wijsheid toepassen in de natuurlijke wereld, geaardheid, etherisch

Buizerd

Negatief, koppigheid, kansen

Duif

Liefde voor huis en haard, veiligheid, vruchtbaarheid, boodschapper Moeder Aarde, vrede, Lang leven, moederschap, profetie, verzoening, tederheid, goed koers houden

Eend

Moederschap, gratie en troost, bescherming, welbehagen, emotionele rust, luisteren naar het instinct

Ekster

Juiste gebruik van intelligentie, beschermgeest, teken van overleden dierbare, occulte kennis, poort naar nieuwe dimensies, sluw en wilskrachtig,

Fazant

Vruchtbaarheid, seksualiteit, vruchtbare gedachten

Fuut

Elegantie. Melancholie, uitdrukking van diepe gevoelens door dans

Gaai(Vlaamse)

Vindingrijk en het aanwenden van macht in de positieve zin van het woord

Gans

Reizen en ontwaken, sprookjes, vruchtbaarheid en trouw, ouderschap, waakzaamheid, brenger van goed nieuws, kennis

Geelgors

Missie

Gier

Zuivering, eeuwige waakzaamheid, bewaker van mysteries, wedergeboorte

Gierzwaluw

Vrouwelijke en occulte krachten, snelheid en behendigheid

Goudhaantje

Er komt een buitenkans, zonnig

Goudvink

Vermogen conflicten op te lossen, veranderingen, balans omgang met anderen, kracht van de stem

Grasmus

Breekt fijne tijd aan, samenzijn, positieve invloed

Haan

Nieuw begin, wederopstanding, seksualiteit. Hoop.

Havik

Oerlevenskracht, bescherming, paranormale visioenen, luisteren, wendbaarheid

Hen

Moederschap, zekerheid

Ibis

Helpt bij ziekte en verdriet, welzijn

IJsvogel

Vredige tijd, vrede en voorspoed, het Noorden, liefde, zonneschijn

Kakatoe

Verstandig, erkentelijk, vriendschap, goed geheugen, 'zonneschijn' (vrolijk).

Kalkoen

Spiritueel verband met Moeder Aarde, gedeelde zegeningen, voorspoed, creatief, zegeningen

Kanarie

Helende kracht van geluid, verhoogde gevoeligheid, toverkracht, eenzaamheid

Kauw

Trouw, aanpassingsvermogen, overleven

Kea

Slim, creatief, nieuwsgierig

Kerkuil

Vergroot je intuïtie en bewustzijn, goede raad

Kievit

Stoutmoedig, verdedigend, fel, waakzaam

Kip

Nieuw begin, wederopstanding, seksualiteit, hoop

Koekoek

Aankondiging van een lotswending, loslaten, troost, hulp

Kolibrie

De energie van onuitputtelijke vreugde, levensnectar, snelheid, uithoudingsvermogen, totale eerlijkheid

Koolmees

Werkelijkheid, acrobatiek, beschermend, zonnig

Kraai

Intelligentie, waakzaamheid, magie, vraagt ons te ordenen zodat het in balans komt, blijf in contact met wat je verlangt, geef niet op

Kraanvogel

Lang leven en creativiteit, geheime kennis en geduld, Emotie, concentratie, bespiegeling, evenwicht, discipline

Kuifmees

Zorgzaamheid, wijsheid zoeken in geaard zijn

Kwartel

Vrede, slecht gehoor,

Kwikstaart

Overgevoeligheid, blijdschap, gevoel van groot geluk ervaren

Leeuwerik

Nieuws na stilstand, prettige verassing

Lepelaar

Kwaadspreker

Lijster

Nieuws, uitnodiging, leert door ervaring, nieuwsgierig, hoogmoedig, territoriaal, overwint angsten, intelligentie

Mandarijneend

Goed huwelijk

Meerkoet

Bescherming van het territorium, afzondering, eenzaamheid

Mees

Begrip, voor jezelf opkomen, vertrouwen

Meeuw

Subtiele communicatie, verantwoordelijk gedrag

Merel

Voorteken en mystiek, de schaduw, het vrouwelijke, de innerlijke roep, zang, ideeën

Mus

Overwinning, waardigheid, eigenwaarde, bewustwording, thuis zijn, vertrouwd, slim, brutaal

Nachtegaal

Groot geluk en vreugde, positieve veranderingen

Ooievaar

Nauw verbonden met de mens en emoties, water en geboorte

Pappagaai

Brenger van goed nieuws, kleurrijker leven

Paradijsvogel

Volmaakt geluk en vreugde, ambities en verlangen worden vervuld

Patrijs

Ontmoeting met iemand, vrolijkheid, positieviteit, goed gevoel

Pauw

Wijsheid en visie, trots, bescherming door oplettendheid, wederopstanding

Pelikaan

Zelfopoffering, geen competitiedrang, veerkracht, appeltje voor de dorst

Pimpelmees

Behendigheid, geluk en waarheid, aardse oplettendheid

Pinguïn

Lucide dromen, geduld, 'cool' blijven, saamhorigheid.

Putter (distelvink)

Vrolijk, vrolijk overleven (alcohol)

Raaf

Gedaantewisseling, heling, initiatie, boodschapper, voorteken, schepping, balans, dualiteit, verbondenheid met de mens.

Reiger

Onafhankelijkheid en zelfbeschikking, schouwen onder het onderbewuste, zuiverheid, intuïtie

Roek

Strijd, standpunt innemen

Roodborst

Nieuwe groei, territorium, pijn verlichter en vruchtbaarheid

Sialia

Gelukkig zijn, geluk hebben

Slechtvalk

Adel, jacht, concentratie, scherpzinnigheid en alziende blik, snelheid, behendigheid.

Specht

Weerprofeet, tromgeroffel tot andere dimensies, eigen lied ontdekken eigen plek, inzicht, liefde, voorspellingen

Sperwer

Edel, ambitieus, grootmoedig, waarschuwen voor gevaar en voordeel

Spotvogel

Imitatie

Spreeuw

Gezelligheid, gevarieerde communicatie, kracht en hoop

Staartmees

Sociale warmte, gezelschap, evenwicht, aarden en inventiviteit

Struisvogel

Oneerlijkheid, kop in het zand steken

Uil (Oehoe)

Stille wijsheid, kunnen zien in het onbewuste, helende krachten, magie, voortekenen

Valk

Pijlsnelle boodschapper, Horus, stevig in de Aarde en in jezelf, koninklijkheid, zeer scherpe waarnemer, herkent en ontvangt de tekens uit de andere realiteit, absolute vrijheid in het kosmische, bevordert het leven in het 'Hier en Nu'.

Vink

Nieuwe ervaringen en ontmoetingen, een groot bereik, zomerverbinding, luisteren

Vlaamse Gaai

Het juiste aanwenden van macht, Hemel en Aarde verbinden, grote vindingrijkheid, en aanpassingsvermogen, wakker, gedreven, verantwoordelijk, breken met het oude, oersterk karakter

Wielewaal

Positieve energie, afstemming op innerlijke Zon, natuurgeesten, leuke momenten, samenzijn, verheugen, muzikant

Winterkoninkje

Stoutmoedigheid, vindingrijkheid, moed, heethoofdig en gevoelig

Witte reiger

Balans, trots en zelfvertrouwen, intuïtie

Wouw

Helder blijven kijken, voordeel uithalen

Zwaan

Gevoeligheid, dromen en mystiek, schoonheid, lang leven en zelfkennis, vertrouwen, trouw, vergiffenis, elegantie, waarheid

Zwaluw

Bescherming en warmte van het thuis, het juiste perspectief, hoop, nieuwe kansen, onbevreesdheid, plichtsgetrouwheid, durf, extremen, voorbode van lente

Zwarte Mees

Behendigheid, ijverig, werkvoorbereider en aardevogel

 

  

"Geniet van de vogels in je leven, laat je verrassen wat ze je te vertellen hebben in je dromen en visioenen" 

 

 

*Lijst met vogels is niet oorspronkelijk door mij geschreven - spelfouten aangepast- maar deze lijst is zeer uitgebereid en heel passend voor de korte verklaring als droom en visioen. 

 

 

 

 

Lees meer »

De regenboog staat symbool als signaal vanuit het hiernamaals, de regenboog droom, visioen geeft ons een heel erg goed gevoel.... Het is zo zuiver en puur, het spreekt tot je verbeelding en laat je stralen. Ze hebben me gehoord, open mijn armen en ontvang. De regenboog is meer dan alleen prachtige kleuren, het is een natuurlijkverschijnsel die magische is – zo magische en wonderbaarlijk dat elke trilling en kleur zijn eigen verhaal vertelt. Elke laag van de regenboog trekt aan je, geeft je healing en genezing.

 

Het stroomt via je innerlijke kind, speelsheid en verwondering door je hele lichaam heen en daarom zijn dromen en visioenen over regenbogen zo bijzonder en speciaal. Het is meer dan magie; het heeft een diepe verbinding met de elementenwezens, eenhoorns, magie, wonderen. Zoals ik net al beschreef met het diepe pure van je ziel kun je de regenboog echt ervaren. Elke ziel op deze prachtige planeet staat hiermee in verbinding mens, dier, elementenwezen, engelen enzovoorts; het kent geen grenzen.

DE REGENBOOG IS MEER DAN ALLEEN EEN SIGNAAL, de regenboog vertegenwoordigd de poort naar andere dimensies, tijdreizen en transformatie. Maar wat er achter de regenboog bevind dat is onbekend;..... maar dat geeft niet; de regenboog straalt en omdat het straalt is het goed. 

De kleur die je het meest aanspreekt is de chakra die geheeld mag worden; het is de kleur die aandacht nodig heeft, het is de kleur van de onderliggende boodschap die je als ziel mag leren.

Heb je wel eens een magische visioen ervaren met een regenboog?....

 

We dromen het meest over de regenboog als we ons proberen te verbinding met het universum, zielsplan, zielsopdracht, gelijkgestemde; of te wel als we hulp nodig hebben op (on) bewust niveau. We dromen ook over regenbogen als we toevallig een regenboog hebben gezien; die onze energie versterkt om ook in de droom en visioen wereld te verschijnen als dubbel signaal.

 

We dromen het meest over regenbogen tijdens poortdagen, als de energielagen van alle dimensies dunner zijn. We dromen als kind vaak over regenbogen maar naar mate we ouder worden neemt onze fantasie af en daarom ook de regenboog dromen. Pas op het moment dat je jezelf weer open zet voor deze prachtige energie en magie ga je de healing van de kleuren weer voelen en ervaren.

Het leuke aan dromen of visioenen waarin een regenboog verschijnt is, dat het verbonden is aan je eigen kleurenpallet- het kan dus zijn dat je dromen en visioenen regenboog uit twee kleuren bestaat; maar het kan natuurlijk ook uit tien verschillende tinten bestaan. Als het ware kleur jezelf je eigen regenboog in; in tegenstelling tot de aardse regenboog bepaal jij hoe groot de regenboog is, welke kleur en naar welke dimensie je gaat reizen.

 

1cccd0cac587ab4c2c3a0e81f5dcee0f-2.jpg

 

De regenboog vertegenwoordigd ook de elementen aarde, vuur, water en lucht; die op hun beurt weer de elementwenzens vertegenwoordigen. Het is de combinatie van alles dat de regenboog zo bijzonder maakt- de balans in het leven en je situatie vinden. Helen en genezen en de manier waarop je leeft en/of op aarde staat. De regenboog vraagt je dan ook om te kijken hoe je geaard bent, niet zweven en toch groeien, vertrouwen hebben dat aan de andere kant van de regenboog een nieuwe mogelijkheid voor je klaar staat. 

Je bepaald zelfs welke voorwerpen, signalen je gaat ontvangen vanuit het hiernamaals. Als je heel bewust droomt of visioenen hebt dan kun jezelf boodschappen, pakketjes naar het universum versturen; op de regenboog gaan staan en je als een tijd-reizende kabouter verplaatsen.

“Het is maar wat jij gelooft” , het is maar wat jij wilt!... regenbogen zorgen voor wonderbaarlijk openbaringen naar jezelf toe. Terwijl je droomt of een visioen hebt zijn er geen grenzen en spreekt je ziel puur en eerlijk,… Je diepste verlangens worden niet geblokkeerd, ze stromen healend met de regenboog mee ongeacht je innerlijke angst en ongeacht wat de toekomst je gaat brengen. Het is je zielsplan dat in verbinding staat met welke dimensie dan ook. 

 

Droom je ook vaak over regenbogen?.....

 

REGENBOGEN VERSCHIJNEN VAAK BIJ BEWUSTE DROMERS, maar je kunt ook denken aan astrale projectie, BDE en dergelijke spirituele ervaringen. Regenbogen verschijnen ook vaker bij zielen met een speciale opdracht die te maken heeft met elementenwezens, je innerlijke kind, HSP, ADHD en puurheid, artiesten en creatieveling, ondernemers met een missie etc.…..

Maar er is één ding zeker regenbogen verschijnen op het juiste moment aan de juiste persoon in de juiste droom of visioen met de juiste helende energie.

Koester alle kleuren van de regenboog; ze laten je stralen, dat zien wat je nodig hebt op dit moment.

De regenboog vertegenwoordigd ook het verleden, heden en toekomst, je vorig leven, karma en (tweeling)zielsverbindingen die aandacht nodig hebben. Dus de regenboog is heel erg positief en magische maar kan ook worden ervaren als een hobbel of obstakel die je moet overwinnen voordat je de innerlijke zielsreis kunt gaan maken – Wat vind je achter de regenboog?.....

Dat weet je nu nog niet, dat kun je alleen maar aan het universum of jezelf overlaten door gewoon vertrouwen te hebben.

 

Omarm je innerlijke regenboog; en straal! Liefs Marjan 

 

 

 

 

Lees meer »

De dag waarop je droomt of visioen hebt heeft niet alleen een diepe droom of visioen verklaring. De energie van de dag waarop je dit ervaart vertelt je nog veel meer dan je in eerste instantie zou denken en het geeft je een verdiepende blik op de energie waarin je op dit moment zit. Je kunt naast de droom en visioen verklaring nog meer te weten komen over jezelf en je huidige levenssituatie en levenslessen, karma, vorige levens, obstakels die nog gaan komen. Elke dag is anders, elke dag stroomt de energie anders en die is verbonden aan je persoonlijke energie die spreekt via je dromen en visoenen en natuurlijk via signalen. Hoe komt het dan dat je de ene dag intensiever droomt dan de andere dag?... Je raat het vast al – de dag energie-de week energie, de maand energie en de jaar energie.

 

 

Als je op zondag een visioen hebt dan geeft dit een andere energie en boodschap dan een visioen op maandag. Droom je tijdens de vollemaan dan heeft de droom weer een andere lading en een andere diepere boodschap die je als ziel kunt gebruiken om te groeien en te ontwikkelen.  Heb je tijdens een poortdag een visioen over je tweelingziel dan geeft dit de energetische verbinding weer met je zielsmaatjesgroep etc.

Let er maar eens op als je droomt of een visioen hebt tijdens een poortdag!.....

 

Je kunt het zien als de dubbele onderliggende boodschap die het verschil maakt tussen het begin en het einde van een situatie. Ook kun je denken aan het begin van de maand en aan het einde van de maand die het verschil maakt. Aan het einde van het jaar en een compleet nieuw jaar zijn een wereld van verschil.

De invloed van seizoenen spelen ook een rol, droom, visioen je in de herfst over het plukken van vruchten dan geeft dit een heel ander beeld dan dat je een visioen of droom hebt over het plukken van vruchten in het voorjaar.

Let er maar eens op!...... ( wat ervaar je bv in het voorjaar en wat ervaar je in de winter)  

 

Hoe gevoeliger je bent, hoe meer je bewust kunt worden van de invloed van buitenaf – invloed van de standen van de maan, de energie van de dag en de afrondingen en openingen van het jaar etc. De actie die je hierop neemt is natuurlijk aan jezelf- je kunt er mee aan de slag gaan je kunt het natuurlijk ook naast je neerleggen.  

Naar mate de week vordert hoe sterker de energie wordt, hoe sterker je het kunt voelen en kunt ervaren in zowel je dromen of visioenen. Open jezelf voor de energie en de golven die het uitzend; de uitgezonde signalen en energie geeft je de kans om verdiepend in jezelf en je situatie te kijken.  

WERELD VAN VERSCHIL ERVAREN doe je door te weten welke energie-dag of energieweek je droom of visioen is geopenbaard aan je. Het universum stuurt op het juiste moment de juiste signalen en energie naar je toe; en als mens zijn we hier heel erg direct mee verbonden – open jezelf hiervoor en laat het stromen.

 

 

Droom je op zondag ook anders dan op maandag?.......

 

 21-107125-2103142327-P1150082979x1280-1.jpg

 

Dromen of Visioenen op MA, DI, WO, DO, VR, ZA, ZO vertellen je het volgende


Maandag

Dromen of visioenen op maandag vertellen je meestal over het nieuwe begin, nieuwe kansen, maar ook de dwaas, de eerste stappen die je moet zetten en over de basis van het leven. Een andere uitleg is dat de maandag een basis van elke situatie weerspiegeld, je eigen kern en basis, je hart en je gevoelens etc.

 

Dinsdag

Dromen of visioenen op dinsdag vertellen je over het planten van zaadjes, de eerste stappen nemen richting nieuwe kansen - je hebt de plannen al gemaakt en onderneemt nu de eerste actie. Je kunt dinsdag ook ervaren als magie en alchemist die zich aan het ontwikkelen is.

 

 

Woensdag

Dromen of visioenen op woensdag vertellen je over het uitstippelen van je levensweg, de ontsluierde toekomst. De balans vinden tussen je mannelijk en vrouwelijk energie, je kunt ook denken aan de hogepriesteres die heel bewust omgaat met de situatie en de volgende stappen. Maar de woensdag staat vooral in het teken van het verzorgende, creatieve in je leven- de vrouwelijke energie is meer aanwezig dan de mannelijke energie.

 

 

Donderdag

Dromen of visioenen op donderdag vertellen je over vruchtbaarheid, het ondernemen van actie en plannen voor de langere toekomst. Het vinden van je levensdoel en je zielsopdracht. Het vertelt je ook iets over het vinden van de schaduwzijde van je plannen en wensen; aan elke nieuwe droom zitten niet alleen leuke dingen maar ook obstakels die je mag overwinnen etc.

 

 

Vrijdag

Dromen of visioenen op vrijdag vertellen je over stabiliteit, macht, hulp, kracht en weerspiegeld voor de mannelijke energie. De balans vinden tussen je mannelijk en vrouwelijk energie, je kunt ook denken aan de keizer die met zijn mannelijke energie voor actie en verandering zorgt. Je zet stappen die belangrijk zijn voor een nieuwe situatie. Daarnaast staat de vrijdag ook voor macht en autoriteit, de regels en verplichtingen volgen waar je niet onderuit kunt komen.  

 

 

Zaterdag

Dromen of visioenen op zaterdag vertellen je over de ervaring van een dag die de afronding vertegenwoordigt. Het bijna behaalde resultaat wordt door de zaterdag weerspiegeld. Een andere uitleg is, de dag van spiritueel bewustzijn en bescherming vanuit het hiernamaals. Een andere uitleg van de zaterdag gaat over liefde, genegenheid, warmte, succesvol zijn, volledig in balans zijn. Inspiratie en aantrekkingskracht, overwinning en onomkeerbaar succesvol zijn. Een andere uitleg is dat de zaterdag de stilte voor de storm vertegenwoordigd, twijfels en gematigdheid

 

 

Zondag

Dromen of visioenen op zondag vertellen je over de zegenwagen; de overwinning op alles wat er in je leven speelt of heeft gespeelt. Je bent je bewust van het feit dat je verandering in je leven kunt toelaten- je schrijft zelf het pad dat je wilt bewandelen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat er vanuit het universum hulp en ondersteuning naar je toekomt en/of bij je aanwezig is. Het lot, zo moet het zijn, karma en zegeningen.

 

Kun je dit al een beetje plaatsen laat het me weten!..... deel je droom, visioen verhaal hieronder!.

 

#dromenopmaandag #dromenopdinsdag #dromenopwoensdag #dromenopdonderdag #dromenopvrijdag #dromenopzaterdag #dromenopzondag  #dromenvisioenen #dromenvisioenendroomverschil  

 

 

 

Lees meer »

Je kent het vast wel, de oude remedie Slaapmutje en dan bedoel ik niet de "voor het slapen gaan nog een groot glas sterke drank"... Dit blog gaat niet over het slaapmutjes iets te diep in het glaasje kijken. Het kan ook heel effectief zijn; want je slaapt als een roosje toch?.... Dromen doe je daardoor ook bijna niet ( Bewust) meer, omdat je het proces lichte slaap, deltaslaap en remslaap etc verkort en alleen diep slaapt tot je wakker wordt met of zonder kater. Nu is het bewezen dat als je elke avond voor het slapen gaan één glas alcohol drinkt je wel degelijk heel goed en rustig kunt slapen. Waardoor je bewuste dromen blijven doorstromen zoals het zou moeten. Ik wil met dit blog dan ook niet beweren dat alcoholmutjes niet goed zijn voor je remslaap, maar ga er bewust mee om.

 Oma's slaapmutsje

 

Zoals ik al beschreef je kent het vast wel van vroeger. Een warm glas melk met of zonder kaneel, anijs, speciale oma toevoegingen; zorgt voor rustig inslapen en rustig dromen. Wat er gebeurt is dat je voor het slapen gaan tot rust komt; je als het ware je lichaam bewust maakt van het feit dat de actieve mens zich op kan maken voor inactief zijn "de slaapmodus" zet je als het ware aan.

 

In melk zit tryptofaan en melatonine en dat zorgt ervoor dat je sneller inslaapt, tryptofaan is slaapverwekkend, zorgt er daarnaast ook voor dat je spijsvertering tot rust komt en dat je er zelfs minder van snurkt. De combinatie van het slaapmutsje zoals anijs en kaneel zorgt niet alleen voor de smaak maar ook voor ontspannen warmte die het lichaam gemakkelijker laat rusten. De warmte die je hierdoor binnenkrijgt heeft een positief effect op je hele lichaam.

Als je dus lekker inslaapt; droom je ook beter! je gaat rustiger het slaapproces in waardoor je sneller en bewuster bent van het doezelen, lichte slaap gevolgd door diepe slaap, delta slaap en als laatste de remslaap.

Tijdens de Remslaap droom je dus en die proces herhaalt zich wel 6 keer per nacht; met pieken en dalen. Dit proces is noodzakelijk omdat je hersenen hierdoor alles kunnen opruimen in je hoofd zodat je de volgende morgen weer fris en energiek kunt starten.

We dromen allemaal, elke nacht! (Wel 6 keer). Alleen bewust dromen kun je jezelf aanleren; en neem maar van mij aan iedereen kan het!.

Dus heb je het gevoel dat je bijna nooit droomt dan kan dit te maken hebben met een aantal dingen - onrustig slapen, slaapproblemen - ADHD en/of aanverwant - stress, overmatig alcoholgebruik, trauma, niet bewust zijn van het feit dat je elke nacht droomt, Restless legs en Slaapapneu etc...

 

c66a49a8a9353faa0622232786127c52.jpg

 

 Oma's slaapmutjes heeft hier een positieve invloed op, ze zorgt ervoor dat je, je dromen, signalen vanuit het universum, gidsen, helpers etc. beter kunt ervaren terwijl je slaapt. Als je slaapt (remslaap) dan ben je ontvankelijker voor spirituele inzichten, ontvankelijker voor hulp en ondersteuning omdat je ego minder actief is.

Hoe beter je slaapt hoe bewuster je dromen kunt onthouden en hoe meer je van jezelf kunt leren, verklaren en een plek kunt geven in je leven of situatie.

Dus neem maar van mij aan, goed inslapen, ontspannen zijn helpt je met het onthouden van je dromen en signalen!. Waardoor je op een later moment weer nieuwe inzichten krijgt, je droom en visioenen verbinding kunt vergroten en daardoor als ziel verder kunt groeien dan je ooit had gedacht. Inzicht en zielsgroei komt met rustig slapen! 

 

Niet iedereen vindt warme melk lekker, maar er zijn ook andere mogelijkheden om goed in te slapen en daardoor ook bewuster te dromen en het goed te onthouden. 

Je kunt ook kiezen voor kruidenthee zoals salie, Camille of speciale thee melanges. 

Kokosmelk en kokosolie met kurkuma.

Bach bloesem remedie dit kun je op je laten inwerken terwijl je rustig bent en daarna rustig kunt inslapen.

Wierook die zacht van geur is.

Zachte muziek op zetten.

Maar het begint allemaal met één ding- zet jezelf in slaapmodus en ontspan voordat je gaat slapen. Lees meer over spirituele avondrituelen. https://www.dromen-visioenen.nl/blog/227071_slaapritueel-voor-spirituele-dromers 

 

 

 

 

  

  

Lees meer »

Binnenkort staat Valentijn weer voor de deur en dan maakt het niet uit of je singel bent, gelukkig getrouwd of gescheiden- in een nieuwe relatie zit, net aan het daten bent of al jaren weduwe of weduwnaar. De invloed van buitenaf heeft een directe invloed op je dromen en visioenen. Je bent tijdens deze periode veel gevoeliger voor liefdes dromen, romantiek, seks en sensueel, vorige levens, oude onverwerkte relaties, die diepere zielsbeelden dan tijdens de rest van het jaar. Je kunt tijdens de Valentijn periode ook zeker gaan dromen over alles wat je niet hebt behaald in je leven en dat wat je had willen doen maar wat nog op je verlangenlijstje staat.

 

Maar je kunt ook denken aan vorige levens, vorige relaties die voorbij komen en niet zijn verwerkt etc. Vragenstukken die te maken hebben met je hartverlangen komen naar boven tijdens de periode rond en na Valentijn en dan kun je denken aan drie dagen ervoor en drie dagen erna die de invloed laten stromen en die je op zowel onbewust niveau of bewust niveau kunt ervaren. 

Daarnaast staat tijdens Valentijn het universum, het hiernamaals ook diep in verbinding met je droom en visioenwereld. Als je slaapt tijdens deze periode dan is de kans heel erg groot dat ze je bezoeken in je dromen en visioenen; je gidsen en helpers sturen tijdens deze periode helende en ondersteunende energie naar je toe waarmee jezelf aan de slag kunt gaan etc.

 

 

Droom je tijdens Valentijntje ook anders dan normaal?........

 

Mocht je als vrouw tijdens deze periode ongesteld zijn dan is de kans heel groot dat je tijdens Valentijn droomt over bloed, liefde, je hart, genegenheid, warmte, de baarmoeder, zwangerschap etc. Daarnaast zorgt Valentijn er ook voor de vrouwen tijdens deze periode; gaan reflecteren “wat heb ik wel, Wat heb ik niet”.

 

Een vrouw in de overgang droomt tijdens de Valentijn periode ook meer over de baarmoeder, kinderen, familie, gezin en/of dat wat je niet hebt in je leven; maar wat nog wel op je verlangenlijst je staat om te doen of naar je toe te trekken.

 

Mannen hebben veel minder last van de hormonen en de spiegeling van het verlangen naar dat wat je niet hebt en/of dat wat je graag wilt hebben etc. Maar dat neemt niet weg dat ook mannen de invloed van de energie en van buitenaf niet kunnen waarnemen tijdens dromen en visioenen.

 

Invloed van Valentijn dromen en visioenen zijn bij kinderen niet meetbaar of aantoonbaar of zelfs maar zichtbaar te noemen. Misschien is er wel enige spraken van invloed van buitenaf omdat erop school, vereniging, winkels aandacht aan wordt besteed en dat kinderen dit dan terug koppelen op hun eigen ervaring met liefde en/of vriendjes en vriendinnetjes.

 

e3d4aba39f80761ebe87c342138fde60.jpg

 

 

Het is eigenlijk zo; dat hoe minder dat jezelf last hebt van de invloed van buitenaf...... Hoe minder groot de kans is dat je ook over een dergelijk onderwerp droomt of een visioen hebt. Valentijn is ook een heel erg mooi moment om je tweelingziel, zielsmaatje etc te ontmoeten; je zet jezelf hiervoor meer en meer open op het moment dat het Valentijn is en daarnaast wordt dit fenomeen over een heel groot gedeelte van de wereld gevierd dus kun je onverwacht de invloed vanuit je zielsfamilie voelen die contact met je wil maken etc.

Tijdens deze periode kun je dus ook last hebben van dromen en visioenen die niet tot die van jezelf behoren maar tot die van je beste vrienden of vriendinnen etc; dit is echt afhankelijk van je eigen gevoeligheid en de manier waarop je in het leven of Valentijntje staat. 

  

Wat is je mooiste Valentijnsdroom of Valentijnsvisioen?.....

 

  

#dromenovervalentijn #visioenenovervalentijn #valentijninjedroom #valentijninjevisioen 

Lees meer »

Mens zijn

Mens zijn

2 feb. 2018 11:22

Een van de nieuwere trends in spiritland is volledige leven vanuit liefde, zie het door de ogen van liefde, liefde voor jezelf en liefde voor je omgeving ongeacht welke situatie dan ook. Compleet in balans met het universum en totaal hartgericht. Maar waarom komt het dan voor dat ik " ik weet vele met mij" hier toch regelmatig tegen aanlopen. Ik betrap mezelf er toch echt op dat ik soms toch echt oordeel, veroordeel en meningen over mensen heb die ik eigenlijk niet hoor te hebben. Ben ik dan ineens niet meer een spirituele hartgerichte denken en ben ik dan gevallen vanuit de 5de dimensie of hoger ?... Eh nee, nee, nee lieve schat je bent niet minder spiritueel, minder verbonden met je hogere missie- je bent mens- en mens zijn en spiritueel zijn, zijn totaal twee verschillende opdrachten. Je kunt niet spiritueel ontwikkelen, zonder dat je mens bent; of te wel je moet zo af en toe aan jezelf denken.

 

 

Je ziet het overal verschijnen, hartgericht denken, geen ego meer - zie het met liefde, bekijk het door de ogen van liefde. Zie jezelf als een liefde-vol-wezen.  En JA dit doe ik inmiddels al jaren; maar het dekt niet de hele lading. Je kunt het zien als een pleister op de wond, een innerlijke hechting die net helemaal dicht zit. 

Het is en blijft een wond, een probleem die vandaag of morgen toch echt verwerkt moet worden. Woede, angst, verdriet die er toch echt uit moet. Het is die collega die je toch echt haat, die collega wordt niet ineens aardig als jij liefde laat stromen- of toch wel?

Maar is dit wel de juiste manier om tegenover je "niet leuke" collega te gaan staan; want de uitkomst van de situatie veranderd wel. Maar het negatieve gevoel veranderd niet helemaal; maar maakt plaats voor iets meer compassie en het gevoel van "Meet Me Have Way".

 

Mijn vader leerde me als kind de volgende uitspraak: Zachte Heelmeesters Maken Stinkende Wonden. Ik vond dit grappig, ik moest er altijd om lachen- ik wist toen nog niet wat het betekende. Nu snap ik het helemaal want het is echt waar. Je kunt nog zo goed zijn in het beoefenen liefdevol zijn; maar de zielswond blijft zijn weg naar boven vinden - tot hij barst en dan zijn stinkende wonden een vulkaan die je niet gemakkelijk kunt doven.  

 

Het is nu niet de bedoeling dat ik de theorie LiefdevolDenken van de tafel afschuif; nee sterker nog ik adviseer het juist om het wel liefdevol te doen. Ga zo door zie het door de ogen van liefde, leef vanuit je hart, ga door met liefdevol visualiseren, je verdient het beste net als ieder ander! Je bent hier voor een reden, je kunt het, liefde, warmte en genegenheid zijn de grootste helers van situaties. Maar ze kunnen echt niet zonder de innerlijke demonen, die mensen (inclusief jijzelf) die ons uitdagen, pijn doen en laten leven. 

 

Zie het als een balans tussen liefde, compassie en mens zijn met een ego die vooroordelen heeft. Zonder die vooroordelen kun je niet groeien, leren en mens zijn. Zonder HartgerichtDenken kun je jezelf niet dat laten aantrekken wat je verdient. Met liefde de wereld benaderen is balans tussen je innerlijke demonen en jezelf liefdevol zien. "Of te wel jezelf compleet waarderen"

 

 

Heb je ook moeite met de balans tussen liefdevol leven en je ego?....

 

98cabfbfeca2a47f6c09d8a42781a738.jpg

 

Ik adviseer mezelf altijd op Meet Me Have Way; ontmoet me in het midden, niet Zwart niet Wit maar Grijs. Dat zorgt ervoor dat ik nuchter ben, niet zweef en toch spiritueel kan ontwikkelen. Ik leer als mens, mijn ziel leert spiritueel en ik behaal daardoor grote sprongen.

Juist door de balans te houden kun je leven in de 5de dimensie of hoger; ben je op de juiste levenskoers en ga je met grote stappen vooruit op alle gebieden. Ga dus een stapje verder met liefdevol mens zijn, zie je demonen, je zwarte - grijze eigenschappen met liefde, warmte en omarm ze volledig want alleen zo kun je leren als ziel en mens.

 

Hier gaat het om je bent Mens, met een Ego zo hoort het te zijn- zet je Ego liefdevol in!. Je hebt je ego nodig om als ziel te groeien; die diepste lessen kunnen alleen duidelijk worden als je het toelaat in je leven. Je hoeft het niet met een pleister te verstoppen die je moet het moedig helen en aan jezelf laten zien.

 Je mag best eens jaloers zijn;

Je mag kritiek hebben op jezelf en andere;

Je mag fouten maken;

Je mag die collega niet aardig vinden;

Je vrienden uitdagen;

Je hoeft niet altijd voor andere mensen te bidden, je mag zelf ook wel eens wat voor jezelf vragen;

Je mag jezelf leren kennen door jezelf eens niet te spiegelen;

Even geen orakelkaartje trekken voor inzicht en ondersteuning, maar gewoon kijken waar het schip strand.

 

 

Want weet je wat er gebeurt als je niet alles van jezelf weet?..............Je ontmoet diepere lagen op het juiste moment. Je krijgt ze van je grootste vijand aangeboden; van die ego-tripper, van die spirituele narcist etc.

 

Diepere inzichten die je anders niet zou krijgen - die innerlijke demonen zorgen voor het onverwachte. Het zijn die ego stukken die je doen stralen en het zijn die ego stukken die liefdevol worden geheeld door de balans van mens zijn met een liefdevolle-ego.

Zie het door de ogen van liefde, liefde is de sleutel tot verandering maar hij moet wel in balans zijnde ego mag zo af en toe ook spreken alleen dan behaal je gebalanceerd je doelen, wensen, je levensopdrachten en hogere dimensies etc. Laat die pure liefdevolle-ego stralen en weet dat je spiritueel volledig in balans bent, je gidsen, helpers en ondersteuners je hierdoor harder kunnen laten groeien als mens en als ziel.

 

Ga lekker liefdevol visualiseren, mediteren, manifesteren, heel het met liefde maar doe het in balans want tot slot van rekening ben je mens voor een reden!. 

 

 

 

Lees meer »

Huisdeuren, schuurdeuren, poorten groot en klein,... je hebt ze vast wel eens gezien in je droom of visioenen. Wat heeft de deur gedaan en wat zal de deur nog gaan doen?.... Vaak roept deze droom of visioen een andere boodschap op dan dat de deur of poort je te vertellen heeft. Hoe kan het dan toch zijn dat deuren, poorten ons het gevoel geven van tegenwerking, stilstand, angst, verdriet, los laten etc... Waarom roept onze ego zo hard nee bij het zien van een deur of poort. De droomboodschap is zo mooi en roept je juist op te actie, los laten en afsluiten richting een compleet nieuwe wereld die jezelf helemaal mag invullen.

 

Is het de vastigheid, het vertrouwde dat ons een gevoel van onbehagen geeft of is het de angst voor het onbekende dat de twijfel laat spreken. Of is het misschien juist het onbekende dat je helemaal zelf in mag vullen. Stel je voor!...... dat er aan de achterkant van de deur helemaal niets is geregeld en dat je het helemaal zelf mag bepalen wat dan?..... Wat zou je dan doen?, terug gaan of toch de uitdaging aangaan met alle gevolgen van dien.

  

 Niemand weet het; niemand heeft hier inzicht in alleen jijzelf; maar één ding is zeker de deuren die aan je verschijnen zijn er voor een reden! 

 Je bent nu klaar om een periode in je leven af te sluiten; zodat je een nieuwe fase kunt aantrekken. 

Je bent nu klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan; wat deze dan ook mag zijn en hoe deze mag verlopen blijft een verrassing.

 

De vraag echter is wacht je tot de deur vanzelf open gaat of tot je de sleutel hebt gevonden- of laat je, je verrassen en onderneem jezelf een stap richting je nieuwe droomwereld. Behalve de onbekende uitdaging aangaan, die angstige gevoelens op kan roepen brengt de deur en poort ons ook nog iets anders het geeft de mogelijkheid aan tot innerlijke groei en ontwikkeling buiten de bewandelde paden. 

Als je door de deur of poort heen bent dan kun je niet meer terug- is dat de angst- niet meer met je hand de deurknop vasthouden!.... of is dat nu juist de positieve spanning van de uitdaging van het leven. Eenmaal door de deur of poort heen is teruggaan lastig; natuurlijk kan het, maar of het aan te raden is mag jezelf in vullen. Vele onafgemaakte dromen, wensen, visioenen komen door terugtrekken niet uit of blijven onvervuld. 

 

Misschien kun je, je het zelf wel voorstellen hoe vaak ben je bij de eerste bocht of hobbel snel weer terug gerend naar die veilige deur?.... zeg eens eerlijk tegen jezelf 1 keer of meerdere keren. 

 

0c8331e2d2332cdf0c6c9523732425a0.jpg

 

 

De deur brengt je de bewustwording van het feit dat er meer is dan je huidige situatie en dat jezelf het levensscript kunt gaan meeschrijven. Je kunt als het ware net over de drempel op je hurken gaan zitten en co-creëren met het universum, brainstormen en zichtbaarheid creëren.

De deur of poort roept dan ook persoonlijk diep een gevoel bij je op. Je kunt je vast wel indenken dat een oude versleten deur die piept en kraakt een heel ander signaal geeft; een gevoel oproept dan een blinkende nieuwe deur die uit zichzelf dichtschuift. Ook is de omgeving heel erg belangrijk - een huisdeur heeft een andere lading dan een poort naar een kerkhof toe. 

 

Maar één ding is echt altijd te verklaren deuren en poorten begeleiden je naar een nieuwe fase- deze fase is nog niet aan je voorbij gekomen en laat nog niets van zich zien en horen tot dat jij ook daadwerkelijk de stap om de nieuwe fase in te gaan. 

De deur of Poort vertegenwoordigd het verleden, het heden en de toekomst. 

 

Wanneer ga je jezelf aan de wereld tonen want op het moment dat je door de deur stapt, stap je niet alleen in je eigenwereld in een nieuwe fase; nee je laat ook je omgeving hiervan meegenieten en laat je nieuwe ik zien. Deze nieuwe ik mag getoond worden, en mag gaan stralen. Geen grenzen meer, niet meer achterom kijken. Even snel met je hand de deurklink vasthouden is er niet meer bij; je hebt geen beperkingen meer. Er zijn alleen mogelijkheden en kansen die jezelf in kunt vullen. 

 

 Hoe zwaar het ook is om een oude deur te sluiten, bij ieder afscheid opent zich een deur naar een nieuw begin.

 

Deuren en poorten hebben naast een droom of visioen verklaring ook een grote spirituele betekenis die op een diepere manier kunt ervaren. De verbinding met andere dimensies; spirituele groei, transformatie, het hiernamaals, de zielspoorten, tweelingzielenverbindingen, de poort van je hart en je levenskamers enzovoorts.

De deur is een geweldig signaal van verandering, los laten en transformatie in welke vorm dan ook. Het maakt niet uit waarmee je verbonden bent- de deur is de eerste stap naar iets anders, het oude afsluiten en de onbekende bladzijde van je levensboek gaan schrijven. De deur is een goede vriend en vriendin die onverwachts op je stoep staat en tegen je zegt ga je mee op vakantie- het enige wat je alleen nog maar hoeft te doen is je vleugels uitslaan en vertrouwen hebben dat je van zelf een goede landingsplaats zult vinden.

 

Droom je ook wel eens over een deur of poort?......

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer »

Je kent het vast wel, je droomt al meerdere dagen achter elkaar, je droomt vaker over één onderwerp maar toch voelen de dromen anders aan, of loopt het anders af. Is het nu een signaal, is het nu de rode droom draad die hier spreekt of is het toeval?...... Ik zeg altijd toeval bestaat niet ( maar dit is mijn meningen) misschien denk je er anders over dat kan maar voor mij is het een duidelijk signaal dat je onderbewuste je iets wil vertellen en laat dit je via terugkerende dromen weten en laat daardoor als een rode draad een signalen patroon achter dat je kunt volgen om zo achter je diepste zielenboodschappen te komen.

 

  

Misschien herken je jezelf wel in het volgende verhaal of snap je hierdoor hoe het nu eigenlijk zit!

Want niet alles is een Rode Draad Droom.

 

Aan het begin van de week droomde je misschien wel van je huis, eergisteren van de schuur en gisteren van de garage en vannacht was het weer een hotel. De vraag die je misschien wel stelt is, zit hier dan een verband in, Ja de rode draad is in dit geval het hart dat tot je spreekt. Het hart wordt dus vertegenwoordigd door het huis, de schuur en ook de garage en dan kun je dus spreken van een rode draad droom. 

Echter is een rodedraaddroom (signaaldromen) nog niet meteen duidelijk te bevestigen pas na 3/5 keer over hetzelfde onderwerp te dromen kun je echt spreken van een aanhoudende energie, boodschap en signaal. Dus pas na meerdere dromen kun je echt bewust zijn van het feit dat hier een rode draad in zit. Daarnaast moeten de rode draad dromen ook meerdere keren in een korte periode vallen en dan kun je denken aan een maand waarin je minimaal 2 keer per week een soort gelijke droom hebt gehad.

 

Als je deze week een keer over een huis hebt gedroomd en vier weken geleden ook een keer over een schuur- dan spreek je dus niet van een rode draad droom. Maar van een terugkerende energie of levensles die je mag aanpakken.  Mits dit natuurlijk op een later tijdstip weer oppakt dan kan er toch nog sprake zijn van een terugkerende droomboodschap of signaal droom. Maar er zijn altijd uitzonderingen op de regel. 

 

88db582ce292973f88dad8562b5e3469.jpg

 

Daarnaast is een rode draad droom ook te erkennen aan de steeds doorlopende boodschappen - en dan kun je denken aan beginnen te dromen waar je de vorige nacht bent gestopt. Of weer op dezelfde locatie aanwezig zijn, met dezelfde mensen of omgeving, geluid maar let op mits dit dus regelmatig voorkomt in een kortere periode.

Het kan voorkomen dat een Rode Draad Droom je steeds begeleid naar een vorig leven of een situatie waarin je steeds maar weer tegen aanloopt in je leven ( terugkerende Cirkel of Cyclus) . Dan is de draad niet altijd even duidelijk om te vinden; maar pas over een langere periode van jaren duidelijk of wanneer de cirkel of cyclus verbroken wordt - alsof je de puzzel ineens in elkaar kunt leggen en dan zie je dus ook bewust de rode draad van het geheel. 

De rode draad dromen is niet alleen het zelfde of soortgelijke onderwerpen dromen. Nee het is ook afhankelijk van de energie die overeenkomt. Hetzelfde gevoel tijdens je dagdromen, dromen, visioenen ervaren vertelt je ook een rode draad!... dit is dan ook heel erg belangrijk om uit te vinden waar de rode draad zit en welk signaal je op mag gaan pakken en waarmee je aan de slag kun gaan in je leven. 

 

Heb je ook wel eens een rode draad droom gehad of een serie dromen, dagdromen, visioenen waarin je dezelfde energie hebt ervaren ?.

 

De rode draad of te wel signaaldromen komen heel erg veel voor maar vaak zijn we er ons niet bewust van; sterker nog we zien het niet omdat de droom iedere keer iets anders is. Pas als je het op gaat schrijven en/of hier bewust mee aan de slag gaat dan zie je het verband. Het vinden van de rode draad is een uitdaging, een soort van investering in het vinden van jezelf en de onderliggende boodschappen. Het is het zoeken naar de aanknopingspunten en overeenkomende signalen. 

 

 Het leuke is dat het verklaren van dromen of visioenen ook een verbinding heeft met het vinden van de rode draad. Het vinden van de rode draad is ook iets wat de specialist, psycholoog gebruikt in zijn of haar methodes. We zijn vaak als mens opzoek naar de Rode Draad in alles- we moeten het kunnen vasthouden, snappen, kunnen verbinden en dan is het logisch of verklaarbaar.

Zo ook de Rode Draad Dromen ze komen veel voor; het universum, je gidsen, goden, god, je onderbewuste, godinnen en/of waar je ook mee verbonden bent sturen je keer op keer signalen en ondersteuning via je dromen, dagdromen en visioenen met als doel dat jij de rode draad gaat vinden. 

Dus let goed op je dromen en vind de Rode Draad want dan vind je de antwoorden misschien wel die je zoekt. 

 

 

 

 

 

Lees meer »

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en misschien heb je het al wel gemerkt de intensieve dromen en visioenen en dagdromen van de afgelopen dagen nemen af; als dit nog niet is gebeurt wees dan niet ongerust- want het gaat echt komen!... de intensieve tijd gaat voorbij. Gelukkig gebeurt het verminderen van een intensieve periode voor een reden en dat is het maken van ruimte voor nieuwe levenslessen en het verwerken van nieuwe ervaringen. De inzichten, de puzzelstukjes zijn op zijn plek gevallen of staan op het punt om op zijn plek te vallen en je hoofd, je lichaam, je ziel snapt het.... het enige wat je nu nog moet doen is een nieuw hoofdstuk gaan schrijven dat heet 2018

  

De afgelopen tijd heb je heel hard gewerkt aan het afsluiten van je oude gevoelens, je leven anno 2017 en de levenslessen die je hierin hebt mogen meemaken. De eerste twee tot drie weken van de maand januari zitten we in een overgangsfase.

 

Een fase waarin we nog het oude verwerken en ons klaar maken voor het nieuwe jaar- en dat voel en ervaar je tijdens het dromen, dagdromen en visioenen. Naar mate de tijd verstrijk wordt dit minder en minder tot je dat misschien jezelf de vraag gaat stellen - wanneer heb ik eigenlijk voor het laatst gedroomd?

 

Je droomt voor je gevoel de komende periode minder, je bent minder moe en je hebt ook minder de behoefte om een verklaring te zoeken voor je dromen, dagdromen, visualisaties, meditaties, visioenen. Je hebt lichamelijk het gevoel dat je meer uitgerust bent dan voorheen; maar dat komt eigenlijk maar door één ding je hoofd heeft opgeruimd en plaats gemaakt voor een heel nieuw levensjaar.

 

Deze status is eigenlijk de juiste status die je het hele jaar door zou moeten ervaren door regelmatig de tijd te nemen om de puzzelstukken in je leven op een plek te leggen. Neem de tijd om rust en ruimte te creëren in je huis, je hart, je hoofd, je leven. It's me time in lassen, dit heb ik al in meerder blogs geschreven!

 

Je hoeft je dus niet druk te maken over het feit dat je de komende periode het gevoel hebt minder te dromen, te dagdromen, visioenen te hebben want dat klopt ook! Het is meer dan normaal; het hoort erbij en na het opruimen komen de nieuwe levenslessen en je nieuwe invulling van het jaar 2018. Zodra je, je plannen weer duidelijkheid geeft, nemen ook je dromen etc. weer toe. 

 

 3706236b316283b613298752f788f4d5.jpg

 

Maak ruimte voor je nieuwe plannen, een nieuwjaar een nieuw boek.

 

Een nieuw hoofdstuk, maar vergeet niet om de oude bladzijdes wel om te slaan; niet steeds terugbladeren in het boek. Afsluiten en pas terugbladeren als je er ook echt klaar voor bent. Leef en geniet van het nieuwe droomjaar!

 

Als overgevoelige lijkt het stilstaan van dromen alleen maar meer inpakt te hebben dan bij andere volwassenen en kinderen. Dat heeft een onderliggende ervaring overgevoelige mensen willen vaker de diepe (spirituele) betekenis weten.

 

Opzoek zijn naar signalen en hulp, ondersteuning vanuit het hiernamaals lijkt misschien wel verminderd maar in werkelijkheid is dit natuurlijk niet zo. Sterker nog je droomt nog net zo veel alleen heb je de periode hiervoor lekker opgeruimd en daardoor gewoon weg meer ruimte in je hoofd, je leven. Je mag zelf het nieuwe levensdrift gaan schrijven!

 

 Pak je dit jaar net als ik je droomkansen?...... of laat je ze voor dat wat het is. 

 

Neem ook de tijd om terug te kijken op je dromen en visioenen dagboek- sla de bladzijdes om en lees alles eens door. Wat heb ik in 2017 gedroomd, geleerd etc.... wat heb ik nog niet ontdekt en verklaart en welke lessen zijn nu heel erg duidelijk voor me!.

Nieuwe ronde met nieuwe droomkansen- meer inzicht in wie je echt bent en wat je onderbewuste mag gaan leren. Begin dit jaar met een droomdagboek en leer heel veel van jezelf kennen.

 

 

Heb je al droomplannen gemaakt voor 2018?..... 

 

 #droomplannen2018 #dromeninhetnieuwjaar #dromenovernieuwjaar #dromen #visioenen

 

 

 

 

Lees meer »

Je herkent het vast wel, je hebt de laatste tijd vlak voor de kerstdagen hard gewerkt, veel stress ervaren; druk, druk, druk en dan heb vrij en dan blijkt dat je veel intensiever droomt, dagdromen ervaart en/of visioenen hebt dan ooit te voren. Heel vervelend net op het moment dat je tot rust wil komen; lukt het niet. Maar hoe kan dat dan?.... waarom kom ik niet tot rust op het moment dat ik het nodig heb. Het antwoordt hierop is heel erg simpel omdat je gewoon weg je lichaam hier geen toestemming voor geeft!.

 

Soms lijkt het wel dat je alles van de afgelopen dagen opspaart. "Dat doe je dat ook (on)bewust" Je hoofd, je lichaam rust uit op het moment dat je een vrije dag hebt.  Als de feestdagen voor de deur staan kiest je lichaam op bewust en in sommige gevallen op onbewust niveau precies uit wanneer het kan opruimen, schoonmaken, loslaten en overgeven aan......

Je bepaalt het eigenlijk dus zelf.... Je weet dat je pas op dat moment vrij hebt dus eerder kun je lichamelijk niet loslaten. "Je spreekt het met jezelf als het ware af" De dagen voor de kerst zet je, jezelf als het ware in stroomversnelling, nog even dit; nog even dat en neem je geen tijd om jezelf de rust te gunnen die je wel nodig hebt. Het gevolg hiervan is dat je dus veel intensiever droomt, dagdroomt en/of visioenen hebt. Je kunt natuurlijk ook denken aan overgevoeligheid voor prikkels van buitenaf en/of hoofdpijn, humeuriger zijn en een kort lontje hebben etc.....

Daardoor kun je concluderen dat het allemaal intensiever wordt, dat je veel meer moet verwerken en dat je er van vermoeid kunt worden. Je bent als het ware oververmoeid van vermoeidheid; je hoofd, je brein heeft geen ruimte meer en moet opruimen en schoonmaken zodat je de informatie, levenservaringen in je brein een plek kunt gaan geven.

Dit is een normaal proces wat elke nacht plaatst vindt, behalve als je stress hebt; overmatig werkt en geen tijd neem om tot rust te komen. Dan verminderd het opruim proces en kun je spreken van vermoeidheid die oververmoeid is. Een langdurig gevolg hierin zijn natuurlijk de Burn-out klachten etc....

 

Niet kunnen slapen;

Niet kunnen mediteren;

Niet kunnen dagdromen;

Kort lontje, over prikkelbaar en stress, burn-out klachten zijn de signalen die aangeven dat je hoofd gewoon weg niet voldoende tijd krijgt om dingen te verwerken.

 

 

89894b93de159f99d6bf3635a0bb6869.jpg

 

 

Dus ben je bewust van het feit dat ondanks dat je agenda overloopt met "Moeten"; ook al is het nog zo druk, ook al ben je heel hard aan het werk. Krijg je de kerstplanning niet helemaal rond etc.... neem tijd voor jezelf.

 

Heel veel uren gaan slapen of uitslapen is meestal niet de oplossing voor het probleem. Sterker nog je kunt niet slapen als je hoofd overvol is; je gaat liggen woelen, je kunt niet tot rust komen- slapenloosheid, nachtmerries, vorige levensherinneringen, hartritmestoornissen, karma, slaap Apneu, restless legs etc. worden hierdoor versterkt. Je wordt uren te vroeg wakken en/of je wordt nog vermoeiender wakker als dat je al was. 

 

Agendabeheer, dagritme herzien, planning en elke dag tijd nemen om een korte pauze in te lassen om je hoofd wat rust te geven is eerder aan te bevelen. Je moet als het ware "de spanning verwijderen", je moet de spanning uit je hoofd halen. En dan kun je denken aan jezelf aanleren dat je bij stressperiode elke dag tijd neemt om stil te zijn.................................................................

 

Neem nu even 5 minuten de tijd om te luisteren naar niets... geen gedachtes, geen woorden maar de ruimte van het lege om je heen. Je kunt als je het fijn vind natuurlijk ook mediteren- of muziek luisteren als het maar tot rust komen is. 

 

Het zijn maar 5 minuten per dag, het is maar 5 minuten de tijd om te genieten van de tijd die voorbij tikt zonder dat je hieraan voorbijgaat. Wat is nu 5 minuten die je bewust ervaart in plaats van 5 minuten onbewust. Zie je het voor je! Even helemaal niets geen gedachtes, geen stress 5 minuten per dag hoe denk je dat je hoofd zich voelt. Leger of voller?.........

Hoe denk je dat je slaapt als je hoofd minder volle is met prikkels en herinneringen, belangrijke dingen etc. ,... waarschijnlijk weet je het al. Je slaapt rustiger, gemakkelijk en minder intensief. Waardoor ook de kans op overige klachten afneemt en je de kerstdagen met minder stress kan beleven, overgevoeligheid gereduceerde, en niet oververmoeid.

 

Neem dus echt de tijd, herzie je dagritme en kom tot rust op de juiste manier!

 

#Kerststressdromen #Overgevoeligheidmetkerst #Relaxslapenmetkerst 

 

 

 

 

Lees meer »

Je onderbewuste (Ziel) heeft je veel te vertellen, niet alleen de levenslessen van dit leven zijn een onderdeel van je leven, de kennis, wijsheid, ervaringen uit vorige levens hebben invloed op je levenslessen en zielsopdracht. De manier waarop je reageert is ook verbonden met de levenservaringen die je ooit al hebt gehad. Je ziel spreekt je aan via je dromen, dagdromen en visioenen zodat je dit kunt verwerken, gebruikt kunt maken van alle kennis en wijsheid die je nog steeds in je bezit hebt - maar je niet meer bewust van bent omdat je in dit leven weer opnieuw bent begonnen. Het zijn de zielslessen, zielservaringen die je nodig hebt om in dit leven je doelen en wensen te behalen, om ongezonde patronen en/of karma definitief af te sluiten, om spiritueel te groeien etc.

  

Als je slaapt staat je geest open om te communiceren met je ziel "je onderbewuste spreekt", en wordt via dromen, vertaalt naar de taal die je kunt begrijpen. De taal die je kunt vertalen naar woorden, de plaatjes worden omgezet in bewustwording van het feit dat er meer verborgen zit achter de boodschap. Deze manier van werken geld ook voor dagdromen en visioenen ontvangen; terwijl je mediteert, visualiseert, manifesteert ben je in een bewustzijnsstaat die de ziel instaat stelt om te communiceren met je op een dieper niveau. 

   

Er zijn een aantal dingen die je mag weten om te snappen hoe het vorige leven in elkaar zit.

 

Je ziel blijft in al de levens hetzelfde, de intentie (de zielsopdracht) blijft hetzelfde alleen het lichamelijk omhulsel veranderd. Je bekijkt de levenslessen alleen vanuit een ander lichaam, ander land, cultuur, beroep en/of status. Je gaat er ook vele doorlopen en/of je hebt er vele doorlopen; om tot de kennis te komen die je nu hebt. Dan hoef je niet te denken aan dat je van zwerver, boer, landheer naar koning gaat. Nee alle levens lopen (over het algemeen) door elkaar heen; je kunt dus net zo goed beginnen als koningin, beroemdheid en daarna ervoor te kiezen om kunstenaar te worden, prinses, heks en boer, ......  

 

Je kennis en levenservaring neemt niet af, het lichamelijke omhulsel veranderd alleen- en nu juist dit lichamelijk omhulsel heb je nodig om te leven als mens op deze aarde. 

Sommige mensen hebben 1 vorig leven gehad; terwijl andere mensen 8 of 9 vorige levens hebben ervaren. Dit is dan ook iets wat niet vastgesteld is, jij als ziel bepaald wat, hoe en wanneer je wilt leven en welke lessen je mag leren. Het kan dus zijn dat je al 5 levens hebt ervaren; maar het kunnen er ook veel meer zijn, de intensiviteit bepaald ook hoeveel levens er nog volgen om tot het behalen van je levensdoel te komen. Sommige mensen leven 1 leven voor 2 levens terwijl andere zielen juist kiezen voor korte levenslessen verdeeld over vele levens. 

 

 De energie van de planeet bepaald je wakker wordende energie (trilling). Deze trilling bepaald ook de eventuele toenadering vanuit je zielengroep die op dat moment incarneert. Jij als ziel bepaalt je ouders, vrienden en zielenopdracht. Het is wel vastgesteld dat een ziel een rust periode nodig heeft na het overlijden van ongeveer 5 jaar, maar het komt ook voor dat je als ziel 1000 jaar wacht op een volgend leven en soms zelfs eeuwen. 

 Als je overlijd dan gaat je geest naar het hiernamaals en/of dat waarin jij gelooft; dit mag jezelf invullen- voor de geest stopt het leven-. De ziel stopt niet, die gaat na het overlijden dus naar de zielengroep waar gewacht wordt op een nieuw leven. 

 

Even voor de duidelijkheid de geest leert vanaf de geboorte nieuwe kennis (de geest is iets compleet nieuws) en na een mooi en prachtig leven- ongeacht hoe deze is verlopen- eindigt dit leven en dan stoppen de lessen en ervaringen. De geest heeft ook geen verbinding met je vorige leven omdat de geest dit niet herkend, of zelfs maar gevoelens voor heeft. Het is de ziel die het herkend, de ziel heeft de gevoelens die over worden gegeven aan de geest die hiervan leert en opslaat in je geheugen.

Een medium, paragnost etc. communiceert dan ook nooit met de ziel maar met de geest die in het hiernamaals en/of waar je in geloofd is. Het is ook de geest die emotioneel verbonden is aan je familieleden en geliefdes. De ziel staat hier verder vanaf en herkent dit wel maar op een totale andere manier- eerder platonische dan diep en intens. 

 

74fa7f1cad2e4c0172eafd36ab1ebe8d.jpg

 

 

Tijdens je dromen, visioenen, dagdromen spreekt je ziel tot je- het is je ziel die je deze levenservaringen wil laten zien, zodat je de kennis die je al hebt geleerd ook in dit leven kunt gebruiken. Het is het gevoel van Deja vu dat je iets weet of herinnerd maar je kunt niet direct plaatsen waar het vandaan komt. Dit zijn vaak de herinneringen van een vorig leven- een herinnering van hé dit heb ik al een keer meegemaakt; hier spreekt je ziel, die je iets duidelijk wil maken van let op.... of je zit op de juiste weg etc.

Het zijn ook vaak de eerste tekeningen die je als kind hebt gemaakt waarvan niemand wist hoe je eraan bent gekomen die de eerste signalen zijn van een sprekende ziel. Gevoelig voor trillingen en overgevoeligheid zijn ook een signaal die een vorig leven aankunnen duiden. Verlangens naar een land of cultuur, het gevoel van thuiskomen als je een verre reis aan het maken bent. Je kunt ook denken aan bepaalde voorkeuren van geuren, muziek, eten die niemand in je familie met je deelt. 

 

 

Er zijn veel meer voorbeelden op te noemen die je kunt ervaren als er sprake is van een vorig leven maar dit blog gaat over de combinatie tussen de vorig leven in je dromen, dagdromen en visioenen. 

 

 Het leuke van vorig leven dromen, visioenen is dat je ze op elk moment van de dag, nacht kunt ervaren. Doormiddel van een herinnering, (trilling) wordt je als het ware even wakker geschut, voor het blok gezet door jezelf. Het zijn de momenten waarop je iets bespreekbaar maakt (zegt) waarvan je niet weet hoe je aan de kennis en/of wijsheid komt maar je weet het gewoon.

Het minder leuke is dat het zo intens kan zijn dat je het gevoel hebt dat je flauwvalt of niet lekker wordt, voor je uit staren of van de bewuste wereld zijn. Maar meestal komt een vorig leven signaal en/of verwijzing meerdere keren achter elkaar of tijdens bepaalde momenten steeds weer terug. De terugkerende dromen, visioenen, ervaringen zijn de sleutel tot vorig leven kennis en bewustwording van het feit dat er meer achter de boodschap zit dan alleen toeval.

Schrijf deze dromen, visioenen, signalen dan ook gelijk op, zodat je er een rode draad in kunt vinden. Door deze rode draad kun je het gaan verklaren en gaan plaatsen in je leven of situatie. Het kan wel ervaren worden als een heel gepuzzel en een persoonlijk gezoek om alles te kunnen plaatsen, "wat overigens ook heel emotioneel kan zijn".

Maar als je je ziel de vrijheid geeft om de kennis van vorige levens met je te delen dan gaat er een bijzondere spirituele mogelijkheid tot groei en ontwikkeling voor je open. Hoe dieper je jezelf met je ziel verbind hoe meer je van jezelf en je vorige levens leert, karma kunt oplossen etc..... Je leert steeds dieper jezelf te ontdekken, jezelf echt te doorgronden en je zielsopdrachten en levensdoel te vinden,.... je kunt eigenlijk gaan leven voor meerdere levens- spiritueel een hogere doel bereiken; laat toe wat er op je pad komt en laat je verrassen. 

 

 

Iedereen kan het,.... open jezelf en laat je ziel spreken en ontdek wie je was, wie je bent en wie je mag zijn. 

 

Als je op dit moment geen visioenen hebt of geen signalen ontvangt vanuit je ziel en/of je hebt dit gevoel niet - probeer het niet te forceren, het komt zoals het komt; het kan ook pas op latere leeftijd komen en/of soms helemaal nooit omdat het gewoon weg niet nodig is in dit leven; dan heb je andere talenten die op dit moment belangrijker zijn. Dat neemt niet weg dat je dromen, dagdromen bijhouden zodat je de levenspuzzelstukken op zijn plek kunt leggen niet belangrijk is voor je groei en ontwikkeling als ziel. 

Kinderen staan veel meer open dan volwassen en daardoor zijn ze dieper verbonden met de ziel en de lessen uit vorige levens. Hoe ouder je wordt hoe stugger je bent in de communicatie met je ziel en het spiritueel willen openen tot je op een leeftijd komt en dat is meestal na de overgang dat je weer opzoek gaat naar de innerlijke levenslessen en communicatie met je diepte. 

   

  

Dit blog is naar mijn eigen inzicht en zielservaring, droomexpertise geschreven, het is niet wetenschappelijk onderbouwd. Ik vraag je dan ook indien je hier geen verbinding mee vind dit bericht als niet voor je bestemd te beschouwen en je eigen levenspad te volgen.

 

 

 #droomverbindingmetvorigleven #voriglevendroom #voriglevenvisioen 

 

 

 

 

 

 

 

   

Lees meer »

Top 20 Dromen

Top 20 Dromen

5 dec. 2017 07:40

We dromen allemaal anders - onze dromen zijn uniek!. Toch is er een overeenkomst van bepaalde dromen te ontdekken waar alle mensen toch met enige regelmaat over dromen. Het kan zijn dat de emotionele inpakt anders is, of dat het content anders wordt beleeft,... maar de boodschap, de verklaring is duidelijk overeenkomend. Dit heeft allemaal te maken met de levenslessen die we allemaal mogen leren. Overeenstemmende levenslessen in ons leven, worden echter allemaal op onze eigen manier, in een eigen tijdsbestek beleeft. Maar dit zorgt er wel voor dat er een dromen top 20 is; waarvan je zult zeggen " Ja daar droom ik ook vaak over",.....

 

Nog een ander reden is dat, er sprake kan zijn maatschappelijk invloed zoals ruzies, conflicten, oorlog en/of economische problemen etc. Op het moment dat er iets speelt in de maatschappij dan dromen mensen massaal over dit onderwerp. De energie van dit onderwerp is een rode draad voor je dromen die je met alle mensen deelt. 

 

Echter kunnen we ook vaststellen dat dromen verbonden is met je leeftijd; en dan kun je denken aan een puber die droom over school en studeren, faalangst. Een volwassenen die een langere werkgeschiedenis heeft droomt hier helemaal niet meer over. Maar dan nog dromen we bijna allemaal de top 20 minimaal in keer in ons leven. 

1a69a3a013be63b6635cf2ac8a61b3da.jpg

 

Dromen top 20 

 

1 Vallen

2 Naakt zijn

3 Slechte Tanden, Geen Tanden, Uitvallende Tanden; 

4 Achtervolgen, Achtervolgt worden;

5 Ziek, ongezond zijn; 

6 Sterven, de dood;

7 Falen / Faalangst in een test of opdracht;

8 Te laat komen, Iets missen;

9 Verloren zijn, de weg kwijt zijn;

10 Gevangen zitten, In het gevang zitten;

11 Kapotte spullen;

12 Verlamming en Futteloosheid; 

13 Auto, Bus,Trein;

14 Huis, Gebouw;  

15 Bergen, Klif en Dalen;

16 Dieren;

17 Familieleden;

 18 Werk, School of sociale plekken;

19 Liefde en liefde bedrijven;

20 Water, Zwemen, Bad en Badkamer.  

 

 

Hoe ziet jou top lijstje eruit?..... 

 

De meeste dromen uit het top 20 lijstje hebben één ding gemeen ze weerspiegelen jezelf, je persoonlijke gevoelens en emoties die je mag los laten en verwerken. Je projecteert jezelf op de dromen en je Brain verwerkt dit in je hoofd zodat er weer ruimte ontstaat voor iets nieuws in je leven. 

 

#Top20Dromen #Dromentop20 #DromenVisioenen 

 

 

 

Lees meer »

Kinderen dromen veel intensiever dan volwassenen; dit komt omdat ten eerste het dagelijkse leven van een kind veel indrukwekkender is dan voor een volwassen. Als volwassen heb je als al een keer gezien; voor een kind is alles nieuw. Daarnaast hebben kinderen veel meer tijd nodig om alles wat ze overdag meemaken te verwerken- groeit het Brain ook heel snel en hard door zodat het klaar wordt gemaakt voor de volwassenheid.

 

Nog een andere reden is dat dromen en visioenen voor kinderen veel intensiever zijn doordat er sprake is van het begin van het leven- de start van het leven; en dan kun je denken aan de herinnering van vorige levens, zielenpijn.

Geboortepijn, nieuwe tijdsenergie.  Vriendjes maken, aanpassen aan het leven als mens is vooral voor jonge kinderen een hele uitdaging. Naar mate de kinderjaren verstrijken hoe minder intensief dit wordt en hoe minder het kind gaat dromen en/of visioenen heeft.

 

De fantasie van een kind is erg levendig - het monster onder het bed is een echt klassiek voorbeeld van de levendigheid van het brain van het kind; waardoor alles vele malen intensiever wordt. 

 Doordat kinderen nog heel erg openstaan voor de verbinding met het hun basis, de spirituele inzichten, nieuwetijdsenergie. Kunnen eigenlijk alle kinderen en baby's deze invloed voelen, zien vanuit de spirits of overleden geliefdes etc dat ook weer tot hele intensieve situaties kan zorgen.

 

Ook het fantasievriendje, fantasievriendinnetje hoort hierbij- dit kan een overleden geliefde zijn maar ook een fantasiebeeld. Het kind probeert op deze manier alles te verwerken. Kinderen spiegelen alles van hun ouders, opvoeders, buurtkinderen, vriendjes. Zo wordt het fantasievriendje weerspiegeld in alle levenslessen die het kind op school, de opvang of bij vriendjes leert. 

 

 Dit alles hoort erbij!,.... je hoeft je hier geen zorgen over te maken want naar mate het kind opgroeit verminderd dit en word het minder intensief. Het is wel zo dat er een MAAR achter te plaatsen is; want er zijn altijd uitzonderingen.

Indien het kind #TeLevendigDroomt, #VaakDromen, #VeelVisioenen #Terugkerendenachtmeries heeft en of heel veel dan is het echt verstandig om professioneel hulp te vragen. Overgevoeligheid, HSP en/of nieuwetijdskind etc geven vaak hun eerste signalen af via visioenen en dromen.

 

9fc8d8883e93a65fef3b01145c8ac418.jpg

 

De fantasie van een kind is dus om zichzelf te beschermen tegen de buitenwereld. Niemand kan deze fantasiewereld benaderen of aanvallen omdat ze deze zelf hebben gecreëerd. 

 

Baby’s slapen ongeveer 15 per dag en daarvan is de helft remslaap;

Peuters slapen ongeveer 12 uur en daarvan 3 uur remslaap; 

Kleuters slapen ongeveer 11 uur en daarvan 2,5 uur remslaap;

Kinderen vanaf 9 jaar slapen ongeveer 10 uur en daarvan 2 remslaap

Pubers slapen als een volwassen; maar daarvan dromen ze veel meer, omdat ze hormonaal veel moeten verwerken- ze slapen wel 2 uur remslaap;

Volwassenen slapen gemiddeld 8 uur en daarvan is 2 uur remslaap. 

 

Neem de tijd om de dromen en visioenen van het kind serieus te namen; praat er op een leuke speelse manier over.  Maak het niet een BigDeal, doe het luchtig en open- maar door de dromen en/of visioenen van het kind te begrijpen snap je ook beter wat er in de wereld van het kind speelt.

 

Kinderen spiegelen alles ( en dan vooral op dieren) in de dromen en visioenen.

De Krokodil of Haai kan een boze ouder vertegenwoordigen;

Het Paard dat een Veulen krijgt kan bijvoorbeeld een broertje of zusje vertegenwoordigen;

De Leeuw is vaak een weerspiegeling van zowel angst als van het gezin;

Het muisje kan liefde en warmte voorstellen, maar eet een slang het muisje op dan geeft dit in de ogen van het kind over het algemeen een onprettig gevoel weer dat te maken heeft met verliezen van iets. 

 

Het is overal het algemeen zo dat #AaibareDierenDromen positief zijn en #EngeDierenDromen negatief vertegenwoordigen. Dat de slaapkamer of het huis veiligheid aanbied en de schuur of buitenhuis onveiligheid vertegenwoordig. 

 

#OvergevoeligheidsSignalenKids  #TeLevendigDroomt, #VaakDromen, #VeelVisioenen  

 

 

 Ik ben geen kinderspecialist/arts dus deze benadering is puur op basis van mijn eigen ervaringen als Spirtueel coach en Droom/ Visioenspecialist!....  

 

 

 

 

Lees meer »

Dromenvanger

Dromenvanger

27 nov. 2017 12:15

Trendy of niet, wie kent het niet de dromenvanger ?.... De dromenvanger wordt ook wel Dream Catcher genoemd. Je ziet ze tegenwoordig in alle vormen en mate maar van oorsprong komen ze uit Noord-Amerika. De dromen vanger is niet zomaar een leuke decoratie het heeft echte diepe spirituele waarde - ondersteuning en hulp die je kunt ervaren als je een dromenvanger op hangt. Echter zijn er wel tips en tops die je beter kunt hanteren om ook daadwerkelijk spiritueel plezier te hebben van je dromenvanger.

 

 

Een dromenvanger bestaat uit een ring waar een speciaal geweven 'web' tussen gespannen is. In het midden van dit web zit een gat, en onder aan de ring hangt altijd een veer. De veer vertegenwoordigt het element lucht, maar symboliseert ook het leven. Aan de randen van de ring hangen vaak ook touwtjes of reepjes leer met veren.

  

Het ontstaan van de dromenvanger

Dromenvangers komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika en dan kun je denken aan de native Americans die wij vooral kennen als Indianen. 

Dromen spelen een belangrijke rol in de tradities van de native Americans. Veel legendes verhalen over akelige dromen die rampen aankondigden. Ojibwa is de naam van een stam die geloofden dat dromen het resultaat waren van diverse factoren, en waarvan toeval een belangrijk deel uitmaakte. Een oudere kreeg een visioen en vertelde hoe hij een hoepel voor zich zag waarin een web geweven was. Aan de hoepel hing een veer en een kraal die positieve dromen naar de dromer zouden leiden, terwijl negatieve dromen in het web zouden blijven steken.

 

 

Hoe werkt een dromenvanger?

De dromenvanger wordt opgehangen op een plaats boven het bed waar de dromenvanger morgens de eerste zonnestralen kan opvangen. De dromenvanger vangt alleen de akelige dromen in haar web, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen!. Een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd kan de dromer niet achtervolgen en kan ook niet meer op zoek gaan naar een andere dromer.

 

Daarnaast vangt de dromenvanger ook de speciale en persoonlijke dromen op die speciaal voor jou bestemd zijn. Deze dromen zullen altijd op een rustige en goede manier door het web glippen, zodat je de belangrijke symbolen of boodschappen toch zult kunnen ontvangen. Een leuke en/of zinvolle droom volgt de kraal naar het midden van het web. Om vanuit dit punt naar je toestroomt of naar diegene toestroomt die onder de dromenvanger ligt te slapen. Positieve dromen kunnen beide kanten op door het midden van de dromenvanger. Ze kunnen dus steeds opnieuw worden gedroomd door dezelfde persoon, maar ook door andere dromers.

 

Je moet je dromenvanger dan ook zo af en toe reinigen of vervangen zodat de oude droom energie zich steeds weer kan los laten; waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe dromen. 

 

 Hoe ziet jou dromenvanger er uit?.....

 

0d4dac84e16a8c5d025a5beb6d57f57b.jpg 

 

Zelf een dromenvanger maken

De kracht van een dromenvanger zit vooral in het zelf maken en het zorgvuldig bij elkaar zoeken van de verschillende onderdelen, hoe meer tijd je besteed aan je droomvanger hoe sterker en krachtige de dromen worden opgevangen, afgevoerd en doorgegeven.

 

Benodigdheden

draad, wol, katoen

suède veterband, touw of iets naar keuze

een ronde basisvorm of basisvorm die je leuk vind

veertjes, kralen naar keuze

schaar en/of lijm

Voor het draad kun je bijvoorbeeld wol of katoen gebruiken. De suède veterband kun je zelf knippen uit een zeem of je kunt natuurlijk ook een veter gebruiken.

 

De ronde basisvorm kun je kant en klaar van kunststof, hout of metaal in een hobbywinkel kopen. Of neem een stuk stevig ijzerdraad wat je in een ronde vorm buigt. Maar het mooist is het wanneer je zelf een geschikte tak zoekt en deze in een ronde vorm buigt. en kun je lekker aan de knutsel gaan- je kunt het helemaal invullen zoals je het wilt- alles is goed mits het maar de dromen kunt vangen en door kunt sturen indien ze belangrijke informatie bevatten waarmee je aan de slag kunt gaan. 

 

 

Je kunt natuurlijk ook een dromenvanger gaan kopen- dan weet je zeker dat hij ook daadwerkelijk werkt; maar koop je dromenvanger wel op gevoel en bij een New-Age of spirituele winkel. Er zijn namelijk een hoop goedkopere varianten te koop en/of deze daadwerkelijk werken laat ik in het midden. 

Je dromenvanger helpt je echt mits je openstaat voor deze manier van hulp en ondersteuning krijgen- ik heb zelf al jaren een dromenvanger - en ik geniet er dagelijks van; zoals met alles wat spiritueel of alternatief is behandel het zoals je, jezelf zou behandelen. Waardeer de krachten en waardeer de hulp!.

Heb je ook een positieve ervaring met je dromenvanger?.....

 

#Dromenvanger #DroomHulp #droomondersteuning

 

 

 

Lees meer »

Er zit veel verschil in de droominterpretatie - en kun je denken aan je persoonlijke voorkeur voor spiritueel, wetenschappelijk of psychologische interpretatie. Maar er zit ook veel verschil in droominterpretatie als het gaat om je geloofsovertuiging en/of je geschiedenis,... daar waar je ROOTS liggen vertelt je tot welke gedachtegang je aangetrokken voelt wat je totaal niet vind passen. "Je referentiekader", is hierbij sterk aanwezig, dit referentiekader bepaald of iets te plaatsen is of niet.

 

Daarmee kun je niet zeggen dat de overige methodes niet kloppend of niet correct zijn,... nee sterker nog het heeft niets te maken met onkunde of niet professioneel te werkgaan; het heeft Puur te maken met jouw eigen voorkeur en referentiekader.

 

Op dit moment is het DROOMVERKLAREN helemaal hot, maar ook hierin heb je uitlopende verklaringen en/of gedachtes. Als voorbeeld gebruik ik de droomverklaring van het woord BEER en daarnaast ook de tekst van Collega websites zodat je het verschil kunt zien.  

 

Dromen over een beer vertellen je over gedachten opruimen en proberen ruimte of rust te scheppen in je leven, maar vooral over een introverte levensstijl erop na houden. Een andere uitleg is de warmte, familie, herinnering aan je jeugd of een tekort aan aandacht hebben ervaren. Vergeet niet dat de beer een project of afspiegeling is van je eigen ware gevoelens, emoties en verdriet, je bent dus zelf de beer. De agressieve beer in je droom of visioen vertelt je dan ook over de kracht die je bezit om je woede, agressie en obstakels te overwinnen. Een droom dat je achtervolgd wordt door een beer, vertelt over agressie, maar ook over overweldigende obstakels en concurrentie die je niet de baas kunt. Je kunt jezelf met een bedreigende situatie geconfronteerd zien. Een beer staat ook voor een hoog knuffelgehalte, waaraan je behoefte hebt in je leven. Of warmte die je in je jeugd nooit hebt gehad en waar je voor je gevoel een tekort aan hebt. Daarnaast vertelt de beer ook de verschillende cyclussen in het leven van onafhankelijkheid en groeien. https://www.dromen-visioenen.nl/dromen/letter-b 

 

 

Als je droomt dat je achtervolgd wordt door een beer, duidt dit op agressie, overweldigende obstakels en concurrentie. Je zou jezelf met een bedreigende situatie geconfronteerd zien. https://www.droominfo.nl/droomwoordenboek/droom/uitleg/beer 

 

 

 Droom je dat je achterna gezeten of aangevallen wordt door een beer, dan heb je in het echte leven te maken met competitie en agressie.  Jaagt een andere beer andere mensen weg in je droom, dan heb je in deze periode geen behoefte meer aan mensen om je heen. Je wilt liever alleen zijn nu.  http://www.grotebeer.net/droomsymbolen_letter_b_2.html 

 

  

Beren in dromen symboliseren onafhankelijkheid en de verschillende fasen van de levenscyclus. Je gaat op dit moment door een periode van zelfreflectie en daarna komt een nieuw begin. Word je in je droom achtervolgt door een beer, dan betekent dat dat je te maken hebt met agressie en competitie. Je voelt je bedreigd en er zijn de nodige hindernissen die je moet overwinnen. https://rubriek.nl/mind/dromen-dieren/ 

 

 

6bc237b73deff177342e008dfdb9dfe4.jpg 

 

 

Dieren die in je droom voorkomen zoals een beer welke staat voor kracht en kalmte. Wanneer er een beer in je droom komt en deze beer is in winterslaap dan kan dit een aanwijzing zijn dat je goed na dient te denken voordat je het idee dat je hebt presenteert aan de wereld. Wanneer de beer je achtervolgt in je droom dan betekend dit dat een probleem je achtervolgt en je leven en je dit moet oppakken en aanpakken om zo verder te kunnen. Wanneer de beer rechtop staat betekend dit je voor dat wat je gelooft op moet komen. https://www.hogerbesef.nl/betekenis-van-dieren-die-in-je-droom-voorkomen/ 

 


Droom je dat je achterna gezeten of aangevallen wordt door een beer, dan heb je in je echte leven te maken met competitie en agressie. Jaagt een beer andere mensen weg in je droom, dan heb je in deze periode geen behoefte aan mensen om je heen. Je wilt liever alleen zijn nu. Beren in een droom symboliseren ook een periode van introspectie en nadenken. http://www.lichaamengeest.be/dromen.php 

 

 

uiteenlopende symboliek: vooral bij de man grote kracht (beresterk) maar ook de gevaarlijke man (volgens Jung symbool voor de negatieve kant van de mannelijke kracht); anderzijds ook symbool  voor de vrouwelijke driftenwereld.
Kan als symbool staan voor het veronachtzaamde (uitstervende) dierlijke.
In dromen van vrouwen kan de beer ook verschijnen als teken dat zij hun moederlijke kant verwaarlozen.
- In de mythologie van Noord-Europa en Rusland is de beer de koning der dieren. Juister zou zijn hem aan te duiden als koningin, want als diersymbool draagt de beer een vrouwelijk karakter.
- Meestal vervult de beer in dromen een hulpvaardige rol, als symbool van Moeder Aarde.
In sprookjes gaat in de berenpels dikwijls een mooie jonge prins schuil. In dat opzicht komt voor de uitleg van de droom ook het aspect van verlossingssymboliek in aanmerking.
- Anderzijds vertegenwoordigt de beer een machtig natuurgeweld. Zo  beschouwd kan hij, als de rest van de droom daarop wijst, ook een negatieve betekenis hebben. http://mystery-mj.jouwweb.be/bijvoegsels-aanverwante-onderwerpen/bijvoegsel-3-dromen-analyse-en-duiding/dromen-bijlage-b-droomsymbolen 

 

 

Een beer is het symbool van harde concurrentie in de breedste zin des woords. Het schieten van een beer geeft aan dat u de concurrentie zult uitschakelen. De jonge vrouw die over een beer droomt heeft een rivale of krijgt te maken met ongerief. http://www.dromenweb.nl/enter.html?target

 

 

 Als we verder gaan met de BEER en we vergelijken de verklaringen vanuit het geloofsovertuigingspunt dan moet je denken aan; dat wanneer je opgegroeid ben of de roots hebt in het Sjamanisme en/of aanverwante overtuigingen dat de BEER ook een kracht of totemdier voorstelt; waardoor er een totale andere verklaring gemaakt kan worden.

 

Ben je opgegroeid en/of heb je, je roots in bijvoorbeeld India dan speelt Karma en een vorigleven een hele grote rol in de verklaring van BEER. China is ook een voorbeeld voor complete andere verklaring voor de BEER dat niet kunt vergelijken met de westerse verklaring die ik hierboven heb geplaatst.  

Bij vele culturen ( De Roots) heeft een droom en/of visioen ook een vele diepere impact dan in de Europesche wereld; daardoor heeft de betekenis ook meer lading. Het is spiritueel of zelfs een voorspelling, tegenslag, een bericht van god of een heilige etc....

 

Echter zijn we in de spirituele westerse wereld druk aan het groeien en veranderen doordat we dromen en visioenen gaan verklaren op een spirituele manier- en dat de wetenschappelijk of psychologische verklaringen verdwijnen en/of minder impact hebben dan voorheen.

 Dat neemt niet weg dat de wetenschappelijk of psychologische verklaringen heel erg belangrijk zijn en zullen blijven- maar het is voor de gewone mens minder Hocus Pocus;....  

 

Dus als je een droom of visioen laat verklaren luister dan goed naar je eigen referentiekader. Zoek hierbij de juiste gelijkgestemde en dan maakt het niet uit of het een  psychologische verklaring is of een spirituele verklaring. 

Verklaring vanuit je roots, Verklaar vanuit jezelf waarin je naar je gevoelens luistert. Deze manier van aanpak is allemaal aan jezelf toeschreven. Alles is goed mits jijzelf je er lekker bij voelt!... Dus zoek een gelijkgestemde om je te helpen met verklaren.

 

#Droomintrepertatieverschil #Referentiekader

 

 

 

 

Lees meer »

De Winter is begonnen en dan dromen we vaak anders dan in de zomerdag,...onze dromen en visioenen zijn dan ook afhankelijk van de invloeden van buitenaf, emoties en ervaringen uit het verleden en dan bedoel ik feestdagen en familietijd. We zijn hier gevoelig voor en dat kun je zowel positief als negatief ervaren. Als we in de feestmaanden dromen dan heeft dit een dubbele betekenis; een betekenis die zowel emoties oproepen als herinneringen uit je verleden- trauma of juist verlangens naar.... je eigen referentiekader bepaald wat het gaat worden. Je eigen levenspad vertelt je wat je tijdens deze dromen of visioenen mag verwerken en een plek kunt geven.

 

 

Daarnaast zijn we tijdens de feestdagen vaak nog gevoeliger voor de standen van de maan, zon en sterrenbeelden- laat staan voor de kind of jeugd herinnering-. We dromen meer en meer over huizen, thuis, warmte of je jeugdherinneringen zoals sinterklaas, piet en kerst of andere feestdagen. Daarnaast sluiten we aan het einde van het jaar ook een Levenscyclus of jaarcyclus af dat je hersenen nog snel willen verwerken; zodat je het volgende jaar met een schone lei kunt beginnen.

 


Ook dromen we aan het einde van het jaar ook vaker over overleden geliefde of mensen die we uit het oog zijn verloren. Vriendschappen en ex-geliefdes worden vaak herbeleefd aan het einde van het jaar. De dood en wedergeboorte komt ook voor in het lijstje dromen en visioenen in de winter!!.... met als uitleg!.. het afsluiten van het oude en het nieuwe toelaten zodra je het een plekje in je leven hebt gegeven. Aan het einde van je het jaar ruim je de emoties, gevoelens via je brein weg, zodat er rust en ruimte ontstaat. Dit opruimen kan een heel jaar en soms zelfs van je hele leven beslaan.

 


We dromen tijdens de wintermaanden ook vaak over cadeaus en het ontvangen van giften of het weggeven van giften. Dit verwijst naar het belonen van jezelf voor je harde werken en/of waardering van,....... dat wat jij belangrijk vind. Het kan natuurlijk ook andersom werken - de vraag naar balans tussen geven en nemen, is voor je gevoel een missend onderdeel in je leven geweest dit jaar en hiervan wordt je, jezelf nu bewust.  

 

 

c3ea2d4a22e6cbcaca13f53f9c3f469b.jpg

  

 
Dromen en vooral visioenen over kerken, geloofsovertuigingen en heilige plekken, engelen, goden en godinnen, spirituele komen ook veel voor tijdens de feestmaanden dit heeft een spirituele ondergrond en verlangen,; het heeft over het algemeen niets te maken met het afsluiten van het jaar. Je kunt het over het algemeen meer iets zien als het vragen van hulp, jezelf willen vinden en ondersteuning vinden bij gelijkgestemde of dat waarin jij gelooft en waar jij voor staat,... dit is een hele persoonlijke verklaring die heel veel voorkomt aan het einde van het jaar als het donker is!.

 


inplaats van je zorgen te maken of angst te hebben voor deze dromen en visioenen moet je ze toelaten wetende dat je het alleen maar verwerkt en afsluit zodat je volgend jaar opnieuw kunt beginnen en de oude lasten bent kwijt geraakt...........

 

Heb je tijdens de wintermaanden ook terugkomende dromen of dromen die opvallen door het onderwerp?......

 

 

#Sinterklaasdroom

Dromen en visioenen over Sinterklaas vertellen je over bescherming, hulp en verassingen. Het onverwachte, de warmte en huiselijke sferen, het innerlijke kind heeft aandacht nodig. Een andere uitleg is dan ook het verlangen naar het verleden speelt een grote rol in je leven, blijf niet zo hangen; laat het los en ben tevreden met wat je nu hebt in het leven

 

 

#Zwartepietdroom

Een droom of visioen hebt over zwarte piet vertelt je, dat je mag zijn wie je bent, je uiterlijke voorkomen is niet van belang. Een andere uitleg is, dat je gedienstig bent en mensen graag wilt helpen. Nog een andere uitleg is dan ook het innerlijke kind, luisteren en spelen. Leren uitdrukken, glimlachten maakt gelukkig. 

 

 

#Kerstboomdroom

Een droom of visioen over een kerstboom vertelt je over innerlijke liefde ervaren, geluk, succes en warmte maar ook over een familiefeest, een samenkomst en familieverhoudingen. Een andere uitleg is angsten of stress die je ervaart, obstakels in je leven die je niet gemakkelijk weet te overwinnen. Nog een andere uitleg is zelfontwikkeling, groei en mogelijkheden zien.

 

 


#Kerstmandroom

Als je de Kerstman ziet in je droom of visioen vertelt dit je dat je je meer zou moeten aanpassen aan de situatie en mag leren geven, accepteren en vergeven. Een andere belangrijke uitleg is de je jezelf projecteert of spiegelt met de Kerstman die specifiek eigenschappen heeft die je in jezelf moet herkennen en daar aandacht aan schenken. Een andere uitleg is het onverwachte wat naar je toekomt in reële vergoedingen.

 

 


#Kerstmisdroom

Een droom of visioen over kerstmis vertelt je het samenzijn, innerlijke geluk en balans vinden maar ook familie, herenigingen en vrede, gulheid en mens-vriendelijkheid. Een andere uitleg is een nieuw begin en een frisse start in het leven. Ben je voor de kerst inkopen aan het doen in je droom of visioen dan vertelt het over de behoefte aan licht en warmte om je heen, de balans tussen je mannelijk en je vrouwelijke energie. Een andere uitleg is dat je in je leven een andere richting in wilt slaan, en dat je daarom informatie aan het verzamelen bent die je kunt gebruiken de juiste keuzes te maken. Een alternatieve uitleg is dat je rond de feestdagen wel eens een meevaller kunt verwachten op het gebied van liefde, tijd, gelukkig voelen, rijkdom en je gezondheid. Een droom of visioen waarin Josef, Maria, het kindje Jezus, de Wijze, de kerststal en een ster voorkomen vertelt je dat je kunt en mag geloven in jezelf, in de engelen, je innerlijke woorden, wijsheid, en mogelijkheid dat er dingen kunnen veranderen. Een alternatieve uitleg is dat je het licht hebt gezien in een bepaalde situatie in je leven.

 

 


#Kerststerdroom

Dromen of visioenen over een kerstster voorspellen je goede gezondheid en voorspoed, verbinding met het hiernamaals, maar ook dat warmte en familiebanden zullen worden aangehaald. Een andere uitleg is dat de kerstster staat voor verbinding met de aarde, de tijd van oogsten of tot bloei komen van je dromen, wensen, plannen en ideeën. Dit vindt plaats rond de winterperiode.

 

 

#Sneeuwdroom

Sneeuw in je droom of visioen vertelt je over remmingen, verdrongen emoties en gevoelens die je met je meedraagt in het leven; je bent op dit moment erg koud en kil. Je zou je eens moeten laten gaan en proberen om al die emoties te uiten. Een andere uitleg is dat je je onverschillig kan voelen, eenzaam of genegeerd door andere mensen.

Als de sneeuw aan het smelten is vertelt jouw droom of visioen dat je de verdrongen emoties bewust aan het worden bent en je bezig bent om ze een plek te geven in je leven. Je overwint je beperkingen en je moeilijkheden en komt los van je koude gedrag.

Als de sneeuw vies is in je droom of visioen dan vertelt dit je over het verlies van je onschuld, onreinheid en viezigheid; je komt nu tot rust door je te gaan uiten. Een gedeelte van je persoonlijkheid heeft klappen opgelopen en probeert hierdoor weer op te klimmen in het leven.

  

 

#Cadeaudromen

Als je in je droom of visioen een cadeau krijgt vertelt het je dat je iets onverwachts kunt verwachten in je leven, dit kan een bezoek zijn, een meevaller, geld, tijd, liefde, geluk en een baan, een eigen onderneming, je wensen zullen uitkomen. Je verdient het beste, je hebt er hard voor gewerkt en nu word je beloond. Krijg je in je droom of visioen een cadeau met daarin iets ongewenst dan vertelt het je dat je een vijand hebt of problemen uit het verleden die je moet overwinnen, en onder ogen moet komen. Een andere uitleg is dat je een keuze gemaakt hebt waarvan je spijt hebt.
Dromen of visioenen over het inpakken van een cadeau vertellen je dat je bent begonnen aan je innerlijke ontwikkeling, transformatie naar iets nieuws, je bent je aan het opmaken voor iets moois. Je wordt je bewust van de schoonheid van het leven, de innerlijke reis, en de transformatie die noodzakelijk lijkt te zijn. Een andere uitleg is dat je graag mensen helpt die problemen hebben, en je daarvoor liefde, tijd en geluk wilt geven.

 

 

 

 

 

Lees meer »

Je kent de woorden vast wel!;.... tweelingzielen, zielsmaatjes, zielsgroep. Zo niet dan heb je vast wel eens een moment in je leven gehad waarin je iemand hebt ontmoet die zonder woorden of diepe kennis making direct een zielsverbinding met je aanging!; dit hoeft niet alleen op liefdes gebied te zijn; maar kan ook zakelijk of vriendschappelijk. Het is in ieder geval iemand die kan lezen en schrijven met je - zonder dat je elkaar ooit eerder hebt ontmoet. Een Tweelingziel of zielsmaatje is iemand waarvan je weet dat je elkaar al eerder heb ontmoet; maar waarvan weet je op het eerste moment nog niet. Het is dat onduidelijke gevoel van erkenning, de puzzelstukjes die op zijn plek vallen relatie.

 

 

 

Tweelingzielen, zielsmaatjes, zielsvlam of zielengroepen komen in alle vormen en mate voor; diegene die je op je levenspad steunen voor een langere tijd en voor een dag of alleen in de rij bij de kassa. 

Elke persoon die je op je levenspad ontmoet heeft op een of andere manier verbinding met je via de zielengroep. Hij of zij is hier net als jij voor een reden op aarde - soms spreek je dingen af met elkaar en soms moet je elkaar gewoon even aanvoelen. 

Ik wil niet heel uitgebreid in gaan op de spirituele tweelingzielen, zielsmaatje, of zielengroep theorie maar alleen op het dromen en visioenen gedeelte. Je dromen en visioenen zijn namelijk ook verbonden aan je energie uit en instroom- het aantrekken en het los laten. Het gaat samen met het dromen en visioenen die je mag ontvangen. Je ontvangt als eerste dromen en visioenen van je tweelingziel of zielsmaatje voordat je, je überhaupt bewust bent van het feit dat het er is.

 

Voordat je, je zielsmaatje, zielsvlam, tweelingziel ontmoet hebben jullie elkaar al meerdere keren via de dromen en visioenen wereld gezien, gehoord, gevoelt en ervaren. Sterker nog via dromen of visioenen kun je dit leven, vorig leven en de eventuele levens daarvoor samen ervaren. Als jij leeft en je tweelingziel of zielsmaatje leeft dan kun je met elkaar praten via je dromen en visioenen. En dat terwijl deze persoon misschien wel in Amerika of China woont. De tweelingziel en zielsmaatjes verbinding kent geen grenzen

 

 

Ook is het zo dat wanneer je tweelingziel, zielsvlam of zielsmaatje niet leeft, maar ervoor heeft gekozen om in het zielenrijk te blijven met elkaar via dromen en visioenen te spreken, elkaar te voelen en elkaar via andere dimensies te ervaren. Er is niet zo toegankelijk als dromen en visioenen omdat je op het moment dat je ego minder actief is spiritueel geen grenzen kent. Je bent niet alleen voor je gidsen, helpers, het universum goed te bereiken maar ook voor diegene die tot je zielsgroep behoren.

Samen de karma aangaan, samen verwerken van oude wonden, pijnen uit je vorige levens en niet te vergeten die van nu. Je draagt het altijd samen ongeacht of bewust bent van elkaar of niet- ongeacht of je beide leeft of niet. Je doet altijd alles via de droom en visioen wereld samen.  

 

 

Het kan dus zo zijn, dat je zielsmaatje in Australië nooit op je pad komt, maar dat jullie in de droom en visioen wereld heel veel samen zijn. Jij kunt zijn of haar verdriet voelen, je kunt haar of zijn vrolijke bui ervaren, zijn/haar persoonlijke energie voelen en op spiritueel niveau in dezelfde dimensies leven... elkaar dus echt droom of visioen aanraken, horen praten etc.; zonder elkaar echt als mens te hebben ontmoet.

Je kunt ineens ziek worden uit het niets, hoofdpijn krijgen of in een visioen worden getrokken waarvan je bijna zeker weet dat het niet van jou af komt. Ja dan heb je te maken met een zielsmaatje, zielsvlam, tweelingziel etc;….. Het hoeft bij dit soort visioenen en dromen niet zo te zijn dat je hierbij mag gaan helpen. Het is eerder een samen de lasten dragen, samen het op spiritueel niveau oplossen; je bent de ondersteunde factor - en je blijft de lasten-verlager tot dat je ooit elkaar als mens mag ontmoeten.

Als je elkaar als mens ontmoet dan gaat dit proces nog veel sneller, dieper en intensiever- je dromen en visioenen nemen alleen maar toe; je voelt meer, droomt en ziet alles inkleur; huilt, schreeuwt mee, ervaart de innerlijke wonden alsof het die van jezelf zijn. Pas totdat je beide het karma, vorige levens hebt opgelost gaan jullie samen weer spiritueel groeien tot het hoogste zielenpunt. 

 

81b442e8291c28a4ad7b50d124503e5a.jpg

 

Het komt heel erg vaak voor, dat je via je dromen of visioenen in contact komt met een zielsvlam, zielsmaatje, tweelingziel of iemand uit de zielengroep. We komen nu eenmaal heel veel gelijkgestemde tegen die allemaal op dezelfde energiegolven zitten en die pak je onbewust of bewust op! Hoe hoger jij in je energie ziet, hoe dieper je bewust bent van je dromen en visioenen hoe duidelijker je de signalen kunt opvangen van je zielsvlam, zielsmaatje, tweelingziel. Het komt dus ook heel erg vaak voor dat je zielsmaatje, zielsvlam of tweelingziel je om hulp roept; je ziel weet dat deze energie vanuit zichzelf komt, maar je geest weet dit niet of nog niet.

Neem dan ook de tijd om hier aandacht aan te besteden en het op te schrijven zodat je het kunt verklaren en inzicht kunt krijgen wat van jezelf is en wat van je zielsmaatje, zielsvlam en/of tweelingziel.

 

We beginnen bijna direct na je geboorte word met contact zoeken met je zielengroep; je laat je energie stromen via je derde oog en hiermee probeer je contact te maken met andere zielen die op dezelfde hoogte zitten. Zij beantwoorden dit dan en laten je via de energiegolven ook horen dat ze je herkennen. Deze energiegolven zorgen er ook steeds weer voor dat je de juiste mensen ontmoet, de juiste mensen je pad kruisen.

 

Het zijn die energiegolven die ervoor zorgen dat je tijdens je dromen en visioenen ook daadwerkelijk de zielsverbindingen maakt met je gelijkgestemde en hun status kunt ervaren via de droom en visioen wereld. 

 

Het werkt zelfs zo dat dit bericht ( waarschijnlijk) alleen wordt gelezen door mensen die op de zelfde of aangrenzende energiegolf zitten - tweelingzielen of zielsmaatjes, zielsvlammen, zielengroep mensen. Of diegene die hiermee aan de slag mogen gaan in hun leven- je zielsmaatje, zielsvlam, tweelingziel maakt contact met je via de droom en visioen wereld. Zodat je ooit met elkaar in contact kan komen en/of dat je elkaars lasten mag dragen om samen oude karma etc op te lossen zonder dat je elkaar ooit als mens zult ontmoeten.  

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer »

Halverwege vorig jaar vertelde een goede vriend van me het volgende,….. Ik sluit het jaar altijd af met "een brief aan mezelf ". Hoe bedoel je was mijn onbewuste reactie!... schrijf een brief aan jezelf ?. Ja precies zoals je het zegt. Ik schrijf een brief aan mijn 2017 zelf, vertel mezelf al mijn goede punten, levenslessen, negatieve punten etc.... En natuurlijk wat ik mezelf zou willen meegeven voor 2018. Durf je de Challenge aan te gaan ?.... Een brief schrijven aan jezelf en dan pas aan het einde van het jaar weer lezen!. Ehhh confrontatie en zo moeilijk; maar wel een bijzondere kans om nog meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke processen.

 

Vol goede moed ben ik begonnen aan mijn uitdaging; schrijf een brief aan je 2017 zelf en ik moet zeggen het is in eerste instantie lastig, moeilijk en raar.  Daar zit ik dan met pen en papier of kies ik toch voor mijn laptop want ja typen kan ik veel sneller en beter - maar ja echt schrijven heeft veel meer energie en voelt meer als echt aan. Schrijven is een stromende en pure verbinding met de ziel en je onderbewuste. 

 

Lieve ik,......

Het jaar 2017 is heel erg snel voorbij gegaan, een jaar waarin ik heel veel heb geleerd en jaar waarin ik mijn dromen op spiritueel niveau heb waar gemaakt.............

..............................................

..........................................

............................ 

 

cd19a55c77edded7e41d6426d9104a9b.jpg 

  

Terwijl ik druk aan slag ga met mijn uitdaging, loop ik op onbewust niveau tegen vraagstukken aan - waar ik me in het dagelijkse leven totaal niet bewust van ben.  

Je kunt bijna zeggen dat mijn ego toch echt met me aan de haal gaat. Het is niet de pure liefde zelfliefde die de boventoon voert- maar de diepe verborgen blauwe plek- de angst, twijfel en emoties etc - die even vergeten dat het universum mij altijd ondersteund!

 

Vragen zoals

Wat zou ik er volgend jaar van vinden ?.....

Ik moet niet overdrijven, het niet mooier maken dan het is!

Mezelf niet onderwaarderen of dingen weg laten!....

Ja maar!.....

Wat als ik!....

Zie je wel, dat lukte niet, dat ook niet!...

Ja dat was een succes, maar;.....

Sorry,... 

 

 

Wauw wat is dit lastig zeg "je kijkt als het ware door je eigen blauwe plekken en ego valkuilen heen"... je leert kijken door de pure verdrongen onderliggende ervaringen".... directe verwerking en bewustwording op grote schaal zijn het gevolg. 

Waarna je terug komt in het liefdevolle proces, het universum ondersteund je altijd -luister eens goed naar je intuitie en laat je begeleiden. Je werkt direct aan jezelf en start het jaar 2018 met een beter zieleninzicht van wat er allemaal in je hoofd is omgegaan en omgaat. Bewustwording van het feit dat je blauwe plek, je angsten, innerlijke demonen, verdriet en levensproces zo mooi en uniek is dat het de spiegel van je levensjaar compleet opent.

Hier kan geen simpele coaching opdracht aan tippen; je voelt je bloot, rauw, open en toch zo puur. Wat is het gaaf dat je hiermee aan de slag mag gaan. Voor je het weet ben je jezelf aan het spiegelen, je kijkt in de ogen van je ziel en ziet de diepte en pure zielslessen. Je leert in een korte tijd veel van jezelf, de schoonheid en de minder goed aspecten van jezelf. 

 

Dus lieve ik;...... dankjewel voor de prachtig inzichten en bewustwordingen van het feit dat mijn gedachte een onderdeel zijn van mijn succes of falen in het leven.

 Snelle healing van het ego gericht denken naar het diepe aanvullende hart gericht denken vanuit liefde in samenwerking met het universum. Laat de nieuwe energie stromen en houd het niet tegen, blokkeer het niet, maar geef je angsten ( het hele jaar rond) aan het universum. Je wordt je hierdoor echt bewuster van de snelheid dat je gedachtes negatief kunnen zijn. Hoe snel je, jezelf veroordeeld of onderwaardeerd en nog veel meer. Maar daarna komt de bewustwording van hoe je hier in 2018 beter mee om kunt gaan hoe je anders in het leven kunt gaan staan;... Wauw wat een proces in een hele korte periode. 

 

 Ik ben heel erg benieuwd hoe ik eind 2018 aankijk tegen mijn lieve ik 2017!,... Durf jij ook deze uitdaging aan te gaan?....

Durf je jezelf open te leggen, puur en eerlijk tegen jezelf aankijken- Je (on)bewuste gedachtegang te transformeren in liefdevol denken over je leven, je omgeving, alles wat je bereikt hebt en wat je wilt bereiken. Durf je weer te stromen en het in samenwerking met het universum te gaan doen. 

 

 

Zeg de volgende zin hardop op als je erachter komt dat je niet stroomt in het leven en/of als je negatief denkt!....

 

 

Ik ben getuige van het feit dat ik niet synchroniseert met mijn kracht, in plaats hiervan kies ik voor liefdevolle vrede!.

 

 

Je voelt de energie afnemen en je hebt tijd om alles weer te laten stromen en vooral positief te zien... De ja maar!.... verdwijnt in Ik ben krachtig, bijzonder, ik mag er zijn, ik kan het!.

De kracht van je ziel spreekt puur, open en eerlijk; je hebt zelf de kracht om je leven in te vullen, je woorden en gedachtes zijn hiervan de sleutel tot verandering. 

 

 

 

 

Lees meer »

Eens in de zoveel tijd valt er een tweede volle maan in één kalendermaand en dit jaar mogen we op 31 januari het bijzondere verschijnsel meemaken. De Blue Moon ( Bloedrode Super Blauwe maan) komt dus maar zelden voor; de eerstvolgende keer is pas weer rond de jaarwisseling van 2037. Het is deze keer drie dubbel bijzonder omdat het ook nog eens een maansverduistering is en een supermaan. We gaan op 31 januari door de schaduw heen richting verlichting - als overgevoelig persoon kun je dit dubbel ervaren en voel je echt de zwarte wolken, de rode negatieve energie als het ware aan je verschijnen en je daarna weer licht geven terwijl het alles meeneemt wat je tot nu toe nog niet kon los laten.

  

De invloed van de tweede volle maan van januari  (Bloedrode Super Blauwe Maan) is een hunkering in ons naar een doorbraak. Dit is van 31 januari om 14:27: dan zal de energie z’n piek bereiken en voel je alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Deze SuperBloedRodeVolleMaan staat in het teken van Leeuw en inspireert ons tot diepgang, actie en ondernemen. We worden dan uitgenodigd om ons te storten in onze passies en dit is een uiterst creatieve fase van ontwikkeling en onderzoeken, jezelf voorbij uitdagen en je grenzen verleggen! 

 

Deze Bloedrode Super Blauwe Maan heeft een bijzondere werking vanuit duisternis - de innerlijke demonen, bloed, de dood en het negatieve etc; trekken we de nieuwe schone en zuivere energie in die ons licht en verlichting gaat brengen. We moeten dus nu nog even door de oude innerlijke demonen heen om straks als een herboren leeuw vol van moed, kracht en ondernemerschap alles aan te gaan wat er maar op je wensen lijstje staat. 

Je dromen en wensen kunnen pas uit gaan komen als de schaduwzijde verdwijnt en plaats maakt voor een nieuwe vorm van licht en inzichten. Als je overgevoelig bent, HSP, nieuwetijdsenergie hebt dan voel je dit drie keer zo hard en dan hangt er als het ware een soort van donkere wolk boven je - dat na dit wonderlijke spektakel als bij wijze van een wonder verdwijnt. 

 

houd de komende dagen dus rekening met kort lontjes - zowel die van jezelf als die van je omgeving, je geliefde, je collega's, je medeweggebruikers etc....... we lopen op dit moment allemaal op onze tenen en hoe gevoeliger je bent hoe meer je aantrekt en doorgeeft. Wees dus geduldig en probeer het door de ogen van liefde, afsluiten, los laten te bekijken. 

 

Vergeet niet om je edelstenen, mineralen etc op te laten in deze prachtige Rode Bloed Super Maan! 

 

Omdat februari geen vollemaan heeft mogen we dit jaar van een wonder spreken en kunnen we in Maart nogmaals genieten van dit wonderbaarlijke verschijnsel. Er komt dus een wonder naar ons toe en de volgende Blauwe Maan valt dan ook op 31 Maart 2018 om 14:37 zet de datum van in je agenda! Dus leg dan ook weer je edelstenen, mineralen klaar om ze op te laden!. 

 

 

Nog een leuk weetje! 

Het is voor het eerst in 150 jaar dat zo’n totale maansverduistering samenvalt met een blauwe maan.

Waarom heet deze maan bloedmaan?.....  Omdat de aarde als het ware tussen de zon en de maan schuift krijgt dit een rode gloed, waarna de aarde compleet verduisterd en uiteindelijk weer zichtbaar wordt.     

 

eclipse-wallpaper-web-1.jpg

 

 

Overgevoeligheid en de droomwereld 

Tijdens je slaap, visioenen, dagdromen, visualisaties kun nu extra last hebben van de bovenstaande ervaringen maar ook, nachtmerries en herinneringen aan vorige levens, de innerlijke demonen, de spirituele verbinding en groei etc...

 

Daarnaast is er ook een grote kans dat je last hebt van slapenloosheid, emoties die je niet lijkt te kunnen stoppen, hoofdpijn, migraine, duizeligheid, en transformatie van de 3de naar de 5de dimensie. Vermoeidheid, te veel energie hebben zijn de tegenhanger die ook door veel mensen wordt ervaren tijdens een BlauweSuperbloedMaan. Het is in ieder geval je aan te raden om de BlauweSuper BloedMaan indien mogelijk te bekijken en te volgen- kijk dus op 29/30/31 Januari  en 1 Maart vaak naar buiten- en let op- luister naar je lichaam en laat het alles ervaren zodat je minder last hebt van energie die je niet kunt zien veranderen. 

 

De supermaan valt op 31 Januari om 14:27 maar de invloed van de maan duurt meestal 3 dagen; met uitzonderingen van overgevoeligheid voor de standen van de maan - dan kun je er zelfs een week of langer last van hebben. Ook dieren reageren op de BlauweSuperRodeBloedMaan, dus let goed op je huisdieren tijdens dit proces. Of je nu gevoelig bent of niet, het is een prachtige natuurverschijnsel waar je van moet genieten!. 

  

   

Droomuitleg van het woord maan, blauwe maan, vollemaan, nieuwemaan

Als je de maan ziet in je droom of visioen vertelt het je over verborgen of mysterieuze kanten van het leven of zelfs de andere kant van je karakter. De maan staat voor de vrouwelijke aspecten van jezelf, van je karakter en van je persoonlijkheid. Een andere uitleg is dat de maan de cyclus van het leven, je lichaam vertegenwoordigt, maar ook de cyclus van je dromen, wensen en mogelijkheden, einde en wedergeboorte.

Dromen en visioenen over een volle maan vertellen je over transformatie en veranderingen in het leven dat tot wasdom is gekomen. De cyclus van het leven, en van je lichaam is rond en geeft je nieuwe ideeën, maar ook spanningen en verwachtingen voor de toekomst. Een andere uitleg is dat de volle maan staat voor kracht, op zijn sterkst zijn in het leven. Magie en duisternis zullen deel gaan maken van je leven. Een alternatieve uitleg is dat de volle maan staat voor geboorte van een kind die gevoelig is voor de cyclussen van het leven op aarde.

De nieuwe maan in een droom of visioen vertelt je over een nieuwe start in het leven en nieuwe projecten die een kans krijgen. De nieuwe maan staat ook voor de sleutel van succes, kracht en overwinning. Een andere uitleg is dat de nieuwe maan ook staat voor bewustwording, maar ook spirituele bewustwording.

 

De blauwe maan is een volle maan die twee keer in dezelfde maand voorkomt en daardoor zeldzaam is. Als je deze ziet in je droom of visioen dan vertelt het je over de kracht, magie, het onverwachte, maar ook je krachten kwijtraken en een geliefde verliezen behoort ook tot een uitleg, de cyclus van het menselijk lichaam, en ook wel extra geluk in geld of liefde, inzichten en mogelijkheden.

Dromen of visioenen over een maansverduistering vertellen je dat er onbalans is tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en dat juist je vrouwelijke energie overschaduwd wordt. Een alternatieve uitleg is dat je op dit moment niet in goede gezondheid verkeert of dat er iemand in je directe omgeving problemen ervaart.

 

 

#dromenvollebloedmaan #overgevoeligheidmaan #BloedrodeSuperBluemoon #blauwemaan2018 #visioenenblauwemaan #dromenblauwemaan 

 

 

 

 

Lees meer »

Je hebt ze vast wel eens gezien ( of gehoord), in (teken)films of tijdens de geschiedenislessen Titanen. De droom en visioen uitleg van de titanen had ik tot op heden nog niet gepubliceerd op mijn website. Het is een hele leuke verklaring die ik graag met je wil delen, zodat je dit ook gratis tot je beschikking hebt als je droomt over een vorm van titanen of reuzen. Want we dromen allemaal anders, dus als jij ervaart, voelt dat het een soort titaan of reus is dan kun je deze verklaring voortaan vinden. Er waren in de Griekse tijd 12 titanen 6 mannen en 6 vrouwen die allemaal over een oerkracht beschikte die destructief was voor de goden en mensheid.

 

Titanen

 

Als je titanen ziet in je droom of visioen verwijst dit erop dat je de macht hebt om dingen gedaan te krijgen. Wees in controle over je eigen lot, mits dat je hiervoor hard werkt. Dromen over de titanen gaan over het behalve van grote doelen, maar doelen die je niet gemakkelijk aankomen waaien. Daarnaast staan de titanen voor macht, kracht, agressie, woede, verdriet, pijn en destructieve en vernietigende kracht. De vraag echter is komen de titanen je iets positiefs brengen of ervaar je het als negatief. Vergeet niet dat je jezelf altijd projecteert op de titanen; deze eigenschappen heb je nodig en of moeten worden geuit. Jij bent een titaan in de droom of visioen. Het is tijd om verdieping te vinden, de onderliggende boodschap ligt dieper en die wordt nu getoond aan je, open je armen en laat die innerlijke woede, angst, innerlijke kracht de vrije loop en ontmoet je pure en echte ik.

 

Versla je de titanen in je droom of visioen dan vertelt het je dat je de situatie waarin je het gevoel had alles te zijn verloren weer onder controle hebt. Je hebt het overwonnen en/of je mag je bewust worden van het feit dat je sterker bent dan je denkt. De titanen laten over het algemeen een spoor van vernietigen, duisternis en tegenslag achter. Doordat je het hebt overwonnen kun je nu tijd besteden aan het afsluiten, opnieuw beginnen, wederopbouw en schone lei.

  

 

Leuk aanvullend titanen droom en visioenen weetje!

 

Dromen of visioenen waarin destructieve kracht en macht voorkomen komen vaak voor, het is een weerspiegeling van hoe je in het leven staat; waar je pijnplekken liggen, agressie, woede, angst, verdriet etc en dan maakt het niet uit waar je onderliggende gevoelens vandaan komen. Het gaat daarnaast ook het hebben van (onvoldoende) zelfvertrouwen in welke vorm dan ook. Het staat ook voor het einde en het nieuwe begin. Je kunt namelijk niet overnieuw beginnen in het leven als de chaos niet is opgeruimd, vernietigd en verwerkt.

Dromen of visioenen over de titanen, reuzen komen bij iedereen voor, maar je kunt wel concluderen dat bij overgevoelige mensen, onderdrukte mensen, mensen die door een moeilijke periode gaan, depressie, burn-out er een grotere kans is. Je kunt ook denken aan hsp, spiritueel adhd en aanverwante etc,.... 

 

Heb je ook vaak agressie of destructieve dromen ?....

 

#dromenovertitanen #titanenvisioenen

 

 https://www.dromen-visioenen.nl/dromen/letter-t 

 

 

Lees meer »

Vision Board

Vision Board

4 jan. 2018 07:00

Je kent het wel, je maakt elk jaar weer grote plannen, goede voornemens!... maar op een of andere manier kom je er maar niet aan toe. Misschien begin je er wel aan maar op één of andere manier komt het niet van de grond, gaat het niet snel genoeg en schuiven je dromen, wensen, doelen op de " ik begin er morgen aan" plank. Het kan zelfs zo zijn dat je het onbewust vergeet; maar wanneer je tijd neemt om na te denken over het afgelopen jaar, je goede voornemens, wensen en dromen dan komt het wel meestal boven druppelen.

 

Het probleem is dat ongerealiseerde of onbereikbare wensen, dromen vaak op de nog langere baan terecht komen en dat je hier nooit meer kijkt. Terwijl je ziel spreekt en roept; dat de signalen zo duidelijk zijn dat dit je pad is voor dit levensjaar of voor deze situatie.

 Elke droom, wens, doel is haalbaar wees daar maar van overtuigd. Alles wat je geestesoog kunt zien ( alles wat je kunt dromen); is theoretisch haalbaar. 

 

 Maar hoe komt het dan toch dat het ons heel vaak niet lukt, meer niet als wel!

 

Er is echter één groot struikelblok en die heet. Actie, actie, actie en ondernemen. Je kunt het ook zien als wachten in op treinstation zonder dat je weet of er wel een trein komt, laat staan dat je een kaartje hebt gekocht!......

Of te wel het is onrealistisch en niet haalbaar, Maar ja zonder dromen, wensen is het leven ook zo saai hé. Het geeft ons het gevoel van hoop, mogelijkheden, wonderen, kansen- het gevoel van een betekenis waarnaar we vaak opzoek zijn. 

Ook de trendy theorie manifesteren en visualiseren lijkt niet altijd waterdicht te zijn; sterker nog het zorgt niet per definitie voor het behalen van resultaat. Natuurlijk zijn er vele voorbeelden van succesverhalen waarin bidden, hulp vragen aan de engelen etc. ook echt het realiseren van dromen, wensen ondersteund

 Ik heb zelf ook heel veel gebruik gemaakt van de trendy theorie manifesteren en visualiseren en doe dit nog steeds. Door hier veel gebruik van te maken leerde de tijd me dat het een combinatie is van - Een actie, manifesteren en visualiseren, dagdromen, loslaten, overtuiging etc. Alleen deze combinatie zorgt voor verandering in mijn leven, het is de combinatie van zien, geloven, voelen en ondernemen! 

 Ik ben natuurlijk als overgevoelig persoon erg visueel ingesteld en daarom is een Visionboard voor mij ook een geweldige methode om mezelf te blijven focussen op mijn dromen en wensen. Ik wordt steeds weer herinnerd aan wat ik wil, waar ik naar toe mag gaan op mijn levenspad. Ik voel de energie die in de afbeeldingen zitten, de sfeer en de woorden spreken dagelijks tot me. Met als resultaat succes en het ook realistisch worden van mijn dromen, wensen, verlangens.

 

20180103_095102354_iOS.jpg 

 

Sinds December 2012 maak ik elk jaar een visionboard voor mezelf, elk jaar opnieuw neem ik de tijd om een beeldend plan te maken! Dit Visueel plan is de start van een nieuwjaar; het is de start van een Actie, Project en Succesplanner wat voor een groot deel uit gaat komen. 

Elke jaar weer neem ik de tijd om via beelden, mooie woorden, een energie neer te zetten waar ik het hele jaar mee kan werken; maar het is de combinatie van ook daadwerkelijk aan de slag gaan die er bij mij voor zorgt dat ik het behaal. Elk jaar is mijn Visionboard ook weer compleet anders, het is echt nooit hetzelfde- het ene jaar zijn het felle kleuren en het andere jaar voor ingetogen kleuren of meer teksten. 

 

Soms zijn plannen niet haalbaar omdat het gewoon weg niet de juiste tijd is en/of dat je er achter komt dat je talenten op een ander niveau zitten of dat je dingen moet bijschaven. Maar dat is leven en er achter komen wat wel bij je past - "Soms" en dat was bij mij vorig jaar het geval - waren mijn doelen op spiritueel niveau te verwezenlijken maar niet als werkend mens.

Ik heb vorig jaar 2017 bijna alles van mijn doelen behaald, alleen dan op spiritueel niveau en dat vergeten we als mens vaak - dromen en wensen kunnen op vele niveaus uitkomen en dat hoeft niet altijd tastbaar te zijn. 

Koester de levenslessen die dieper zijn dan tastbaar want juist deze spirituele groei en ontwikkeling zorgt voor het jaar erop voor wonderen en verassingen. Daarmee bedoel ik niet, dat er niets van mijn dromen en wensen op tastbaar niveau zijn uitgekomen. Natuurlijk wel maar in mindere maten en daarom alleen maar grootster zijn geworden.

 

Start met een Visionboard en maak je plannen zichtbaar- tastbaar en geeft het energie!.

Want dat is wat een Visionboard doet, het geeft energie een doel, een zichtbare mogelijkheid die je als het ware in je eigen universum plant. Het zijn de eerste zaadjes die je aandacht geeft zodat je ze later ook daadwerkelijk kunt gaan oogsten. Via het Visionboard vertelt je, aan je gidsen, helpers, ondersteuners en aan jezelf dit wilt ik voor dit jaar.  Je schrijft als het ware je eigen boek; en vertelt via afbeeldingen wat het gaat worden.

Daarnaast ondersteund je Visionboard ook je dromen en visioenen verbinding + Verklaren van dat wat je ziel je wilt vertellen. Je onderbewuste communiceert namelijk via afbeeldingen, energie en deze komen dus via de door jezelf uitgekozen plaatsjes tot bewustwording van het feit "dit is wat ik mag leren, dit is mijn levensdoel, ik ben op de juiste weg etc". 

 

Wat moet je doen om een Visionboard te maken

Tijdschriften, afbeeldingen of teksten die je aanspreken

Een grootkarton, prikbord - ik gebruik zelf al jaren een houtenplank die ik elk jaar refurbish

lijm, knijpers, prikkers iets wat de afbeeldingen vastmaakt

 Een plek om het neer te zetten, te hangen etc... een plek waar je elke dag komt!.

Zorgen dat het opvalt, dat je er elke dag naar kijkt!.  

Maar het belangrijkste is dat je niet klakkeloos plaatsjes of teksten kiest- nee kies met je ziel, kies dat wat bij je past en/of iets over je zegt.  

 Voel jezelf goed aan, luister naar je intuitie, je hart etc en verras jezelf......

 

Je hebt je Visionboard af ga dan aan de slag met manifesteren en visualiseren, actie, project en succesplanner. zodat je dit jaar ook echt een deel van je dromen, verlangens, wensen kunt waarmaken en tastbaar laat worden.

 

Heel veel succes met het maken en creëren van je Visionboard. 

 

 

 

 

 

 

Lees meer »

De spirituele wereld heeft mijn leven veranderd – ik ben van overleven naar leven gegaan. Jawel nu ik een zeer diepe magische verbinding heb met mijn gidsen leef ik puur vanuit mijn ik! “ik leef en geniet van elk moment”. Elke dag geniet ik van de bijzondere magie en begeleiding van mijn gidsen- elke dag mag ik mijn levensopdracht uitvoeren en ben ik gelukkiger dan ooit. Voorheen was ik aan het overleven, jawel ik leerde heel veel, ik had mijn eigen praktijk als dromenexpert, spiritueel coach- maar toch leefde ik niet vanuit mijn bron.

  
Als iemand mij vroeg hoe het met me ging dan zij ik “het gaat Goed”, en ja het ging ook goed alleen wist ik niet dat “het gaat goed”, ook gewoon een overlevingsantwoord is….

Het is een automatische reactie op de automatische vraag “Hoe gaat het me je?.... Goed! Wat je eigenlijk bedoeld is het ging het zelfde als gisteren en vorig jaar… 

Het gaat zoals het altijd gaat!.

Tot ik op een dag aan mijn gidsen vroeg “Wat mag ik vandaag gaan ondernemen”, en ik het antwoordt kreeg.. gelukkig zijn!.

Gelukkig zijn, hoe bedoel je?.... dacht ik hardop. 

Ik ben toch gelukkig, ik werk met jullie samen, met de elementenwezens en de goden, godinnen, engelen etc samen. Ik heb de opdracht naast me neergelegd en gelaten voor wat het was. En ik ben weer verder gegaan op mijn ingeslagen weg; de weg die ik al jaren bewandel. Maar toch was er iets in deze boodschap / opdracht dat mijn aandacht trok

Zoals ik altijd doe mediteer ik en zorg ik dat ik alle puzzelstukjes in elkaar kan leggen… tot in het diepste detail opzoek naar de antwoorden achter de verborgen gordijnen. Het antwoordt bleef in eerste instantie uit, en maakte plaats voor een totale andere gedachte en visioen. 

 

Ik kwam uit bij de verbinding met mijn vader, mijn vader heeft een bijzondere grote gave voor doorzetten en doorgaan en krijgt het altijd voor elkaar om het oude af te sluiten. Maar op één of andere manier heeft het ook met mij te maken, nadat mijn moeder overleed toen ik 15 jaar was vertelde mijn vader dat er nu maar één mogelijkheid was “doorgaan”, en niet meer achteruit kijken. Toen ik op mijn 25ste mijn bloemenwinkel moest verkopen – kreeg ik van mijn vader ook weer hetzelfde advies “Doorgaan”, en niet meer achteruit kijken… en zo deed ik het ook. 

Hard werken en een nieuwe toekomst opbouwen, diep in jezelf kijken en spirituele antwoorden vinden, waren mijn dagelijkse bezigheid. Als ik weer iets nieuws wilde beginnen dan kreeg ik altijd het advies van mensen om me heen, nee dat moet je niet doen!. Dus deed ik het maar niet en/of ik probeerde het een tijdje en dan viel alles in elkaar omdat ik gewoon weg niet de kracht had om de transformatie te maken.

Ook mijn eigen praktijk Dromen en Visioenen uit 2012 is hier een voorbeeld van. De grote hoeveelheid betalende klantenstroom bleef uit....... 

Hoe kan dit nu was mijn vraag?...

 

Visualiseren en manifesteren deed ik elke dag en dromen en wensen niet minder. Dus ging ik harder werken en nog beter mijn best doen. Met als resultaat weinig klanten en weinig geld; geen overwinning op alles uit het verleden. Hoe kan dit nu, ik heb de kennis, de ervaring en toch lukt het niet.

Nu anno 2017 snapte ik als een donderslag bij heldere hemel wat mijn gidsen me wilde zeggen- Ben gelukkig en Leef-. 

Wanneer was ik voor het laatst echt diep gelukkig was de vraag die ik mezelf stelde en het antwoordt hierop was de doorbraak op alle tegenslag. De laatste keer dat ik onbezonnen gelukkig was, was vlak voordat mijn vader me vertelde dat ik na het verkopen van mijn Winkel moest doorgaan en niet meer achteruit kijken!. Ik heb al die jaren in overlevingsmodus gestaan, ik heb gedacht dat ik goed bezig was ( ik dacht dat ik leefde).

Dat als ik opzoek ging naar diepe spirituele antwoorden dat alles zou stromen en zou blijven stromen. Maar niets is minder waar- je kunt dus jaren in overlevingsmodus staan zonder dat je hiervan bewust bent.

 

20170402_210845000_iOS-3.jpg

 

  Bijvoorbeeld Stel jezelf de vraag!. 

Wanneer heb ik voor het laatst echt gelachen etc

Wanneer was ik voor het laatst echt gelukkig?

Wanneer was ik voor het laatst zo speels als een kind?

Wanneer was ik voor het laatst onbezorgd?

Wanneer maakte ik me niet druk over geld en andere aardse zaken?.

 

En kun je dit NIET beantwoorden met vanmorgen vroeg, vanavond nog of gisterenavond etc dan sta je NIET in de “Ik leef modus”. 

Sterker nog als je zegt een jaar geleden of vijf jaar geleden dan sta je echt in de “Ik overleef modus”. En dan kun je wel groeien en ontwikkelen maar niet jezelf toelaten om te ontvangen- om te leven.

 

Voorbeelden van de overlevingsmodus zijn

Niet kunnen of willen stoppen met werken;

Niet stoppen met proberen en oplossing te vinden;

Niet stoppen met studeren;

Overmatig zielenonderzoek doen;

Gemakkelijk invloed van buitenaf;

Denken dat het nooit meer goed komt;

Jezelf terug trekken van sociale activiteiten;

Automatisch reageren; automatische planning en dagindeling;

Geen balans hebben tussen geven en nemen;

Spirituele afhankelijkheid;

Overmatig bezig zijn en blijven proberen;

Niet meer of minder lachen en genieten;

Geen onbezonnen dingen ondernemen;

Ik verdien het niet gedachtes spelen vaak op;

Overmatig, krampachtig geld en inkomen vasthouden;

Vasthouden aan dat wat was;

Herinneringen aan het verleden koesteren en deze regelmatig herbeleven. 

Nu wist ik wat er al die jaren mis was!, er was niets mis met mij, niets mis mijn visie en/of met mijn levensopdracht!..

Ik stond in de overlevingsmodus en dat zorgde ervoor dat ik niet kon ontvangen- dat mijn berichten niet gehoord werden, en dat klanten niet automatische aanklopten. Klanten voelen je energie en voelen dus ook dat je aan het overleven bent en niet aan het leven- genieten- bent.

Hoe gevoeliger je bent hoe groter de kans is dat je in de “Ik overleef modus” staat en niet in de “Ik leef modus!”.

Glimlach vanuit je bron, glimlach vanuit je hart en je buik en laat dit stralen zodat iedereen inclusief jezelf dit kan voelen en ervaren. Leef vanuit je buik en je hart zonder terug te denken aan toe… vroeger was alles beter.. 

Het is niet van toepassing als je echt wilt leven en genieten.

Ga dus iets raars doen, iets spontaans, ga iets leuks doen op een diep niveau van kinderlijkheid… stop met leren en studeren en vooral met zielenonderzoek want dat zorgt er mede ook voor dat je in overlevingsmodus blijft zitten.

Laat je zielenonderzoek, levenslessen en leren studeren over aan momenten dat je echt leeft vanuit je Bron en je hart!

De wet van de aantrekking werkt aan twee kanten- als jij leeft dan trek je overvloed en mogelijkheden aan. Als je overleeft dan trek je geen mogelijkheden aan omdat je hier niet op ingesteld bent, je trekt bijvoorbeeld blijven proberen aan. 

Ik sta nu elke dag op met een glimlach om mijn gezicht en denk ik wat zal ik vandaag eens in samenwerking met mijn gidsen gaan doen. “mijn hart straalt weer liefde voor mezelf uit” en dat heeft invloed op alle mensen om me heen inclusief mijzelf.

Geniet van het leven en maak plezier- stap uit ik ben aan het overleven en ga leven!. Want nu heb je de kans om er iets moois van te maken en de zegeningen te erkennen waardoor je erkenning krijgt van jezelf en je omgeving en/of van je klanten etc. 

Mijn gidsen, de elementenwezens, goden en godinnen, engelen hebben me de juiste tools gegeven om te leven en hiervan geniet ik elke dag!.

 

 

 

 

 
 
Lees meer »

Je kent het vast wel dromen of visioenen waarin je jezelf ziet staan, puur zoals je bent. Confronterend zonder kleding, "je naakte ik"- puur zoals je hoort te zijn. Vaak roepen deze dromen een heel ander gevoel op dan de werkelijk boodschap die er achter zit. Hoe kan het toch zo zijn dat we onze naakte "droom ik" ; zo lastig vinden om te zien. We vinden het lastig om deze droom ik te snappen en/of om te accepteren. De droomboodschap is zo mooi en roept je juist op tot actie en bewustwording van het feit dat je er mag zijn.

 

De naakte waarheid is niet altijd even leuk en heeft als doel; dieper te kijken naar alles om je heen inclusief jezelf. Maar dat neemt niet weg dat we maar al te graag weg lopen, de droom zo snel mogelijk willen vergeten en/of je snel in de droom wilt aankleden. Het is juist die naakte ik die een boodschap voor je heeft die je innerlijke groei weerspiegeld en brengt. Je ziel confronteert je met je ego, met je levensopdracht, je zielsopdracht, je negatieve eigenschappen, je familiegeschiedenis, karma, vorige levens etc. 

 

Behalve de uitdaging vertelt je pure zichtbaarheid ook je blinde vlek- dat wat jij niet ziet en dat wat voor de buitenwereld wel zichtbaar is. Die blinde vlek die je wel zou mogen zien en/of die je mag ontdekken. Het zijn namelijk vaak de blinde vlekken, de obstakels, trauma, de valkuilen die ons verder kunnen brengen dan welke andere levensles. Je herkent het wel die punten in het leven die moeizaam gaan maar uiteindelijk grote sprongen kunnen bewerkstelligen. 

 

De naakte "droom ik" heeft soms een erotische lading die je maar al te graag geheim wilt houden; en/of misschien wel zou willen tonen aan de wereld maar niet durft. Daarnaast is die naakte ik ook een bewustwording van het feit dat er niets te verbergen valt voor jezelf, jij bent het; dit is zoals het is niets anders....... Maar wat ga je er mee doen?......

 

Wanneer ga je jezelf aan de wereld tonen, en confronteer je jezelf met dingen niet altijd gaan zoals je het gedroomd of dat als je jezelf toont aan de wereld er juist puzzelstukken op hun plek gaan vallen en dat je problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geen grenzen, geen beperkingen, alleen mogelijkheden en kansen, puur vrij en voel je dan ook echt vrij als je droomt. 

 

Het is die naakte puurheid die het innerlijke kind en de ziel vertegenwoordigen; die spirituele groeiende ik die alleen maar getoond kan worden als jijzelf hierin ook toelaat. De onderdrukte ik straalt altijd door je huid heen, je huis, je schelp en je zachte kant komen tot uitdrukking als je jezelf naakt ziet. Alles in de droomwereld speelt af rond je lichaam, jij bent het centrum van je leven en/of het nu positief of negatief is maakt niet uit, het gaat hier om je visie, je eigen manier en hoe je die invult en/of welke lessen je mag leren kun je zelf bepalen. 

 

d12ed527b3373c669fe5c63a3859bfc5-1.jpg

 

 

 

Je wordt dus niet gevraagd om jezelf terug te trekken, maar om jezelf te laten zien! om je innerlijke vraagstukken, innerlijke obstakels met beide ogen aan te kijken en te laten ontwikkelen hoe groot je angsten dan ook zijn - je behoud altijd één ding, je pure en ware ik….

 

Vrijheid en laat energie stromen- vlieg uit en dan maakt het niet uit of je weet waar je heen gaat je weet dat er altijd een plek is waar je kunt neerstrijken zonder dat je daarvoor angstig of zenuwachtig moet zijn. Je bent namelijk altijd thuis in je eigen hart- Home is Where the hart is. 

De "naakte ik" kun je niet verliezen en is voor altijd bij je. Je ziel vraagt je alleen om te vertrouwen en te springen in het zichtbaarheidsdiepe. Het maakt niet uit wat andere mensen van je vinden, wat hun mening is; ook al voel je jezelf te koop staan of kijken ze je met een jaloerse blik aan recht je rug en laat die zuivere, pure ik zien die sterker is dan dat je denkt. 

Eén ding is zeker, je naakte ik is altijd puur en zichtbaar zoals het moet zijn- er valt niets meer te verstoppen, niets meer te beschermen- gewoon puur en eerlijk zichtbaar voor jezelf en je omgeving.

 

Droom je ook wel eens over naakt zijn?..

 

 #Naaktdromen #Dromenzichtbaarheid #Naaktvisioen #droompurezichtbaarheid

 

 

 

 

Lees meer »

Dagdromen wordt vaak onderschat "Dagdromen is voor kinderen" en in sommige gevallen verwisseld met meditatie, visualisatie. Maar dagdromen is er een bewust onderdeel van het geheel waardoor je een dieper inzicht krijgt in je ziel en levensdoel etc. En ja dagdromen is geen slapen, of een visioen; het is een vorm van spreken met je ziel. Het is de tijd nemen om te luisteren naar wat je onderbewuste je te vertellen heeft. En Nee het is geen meditatie; tijdens een meditatie laat je je begeleiden voor dat wat op je pad komt. Bij dagdromen komt hier een stukje manifesteren en visualiseren bij kijken als het ware vertel je je onderbewuste welke weg je op wilt in het leven.

 

Je leert hierdoor spreken met je ziel, communiceren met jezelf en je diepste verlangens.

Dagdromen is een belangrijk onderdeel; het geeft je meer inzicht in jezelf en je diepste wensen en verlangens. Het geeft je ook inzicht in jezelf en waarom je bepaalde dromen hebt,..... je kunt door te dagdromen er achter komen waarom je reageert op een bepaalde situaties, waarom je altijd droomt over......... Waarom je keuzes maakt in het leven - wat je ziel je wilt vertellen en welke weg je in mag slaan in het leven.

 

Dagdromen is niet alleen voor het vormen van een verdiepende zielsverbinding goed, maar ook zorgt dagdromen voor een positieve verandering in je gedachte, leven en situaties waarin je zit. Daarnaast helpt dagdromen met het maken van de verbinding met het hiernamaals, je gidsen en ondersteuners etc,... als je ze laat weten wat je bezig houd dan kunnen ze je hierrmee helpen - "manifesteren en visualiseren". 

 

3d7598934181b0fac800f32a7bffa910-1.jpg 

 

 Neem dus regelmatig de tijd om lekker te dagdromen, je af te stemmen op je ziel en je onderbewuste. Hierdoor krijg je een verdiepende verbinding met je zelf, je zielsopdracht, je vorige levens, de familie karma of de terugkerende verlangens die je echt niet mag missen in het leven.

 

Schrijf al je dagdromen, manifestaties, visualisaties en wensen in je dagdromenboek zodat je die naast je dromenboek of visioenenboek kunt leggen....... Zoek in je eigen aantekeningen vergelijkbare of overeenkomende dromen, visioenen en gevoelens op!. 

 

Het is de combinatie van alle vormen van een dieper bewustzijn die ervoor zorgen dat het zielsplaatje compleet inzichtelijk wordt. Je kunt dagdromen, manifestaties en visualisaties gedeeltelijk verklaren of vertalen naar je eigen gevoelens en woorden. Door te luisteren naar je lichaam, je hart, je emoties.

 

Stel jezelf de vraag! 

Hoe reageer ik ?......

Wat gebeurde er tijdens het dagdromen?......

Wat ervaar ik nu?.....

Wat krijg ik door van mijn gidsen, het hiernamaals etc?....

 

Gebruik de dromen en visioenen verklaringen als aanvulling om het eventueel te kunnen plaatsen in je leven of gebruik het als aanvulling richting ondersteuning en hulp vragen indien je het nodig hebt.  

 

#Dagdromenenco #dagdromenismeerdandromen #dagdromen #visualiseren #manifesteren   

 

 

 

 

 

Lees meer »

Als je s ’ochtends wakker wordt dan heb je misschien wel een standaard ritueel ontwikkeld of misschien doe je elke morgen maar wat. In ieder geval is het net als een spiritueel avondritueel heel erg belangrijk om ook een spiritueel ochtendritueel te hebben. Omdat je als je op staat als het ware de energie van de dag toelaat in je leven. Als je, jezelf op de juiste manier opent ben je ook in staat om de gehele dag voldoende, de juiste energie aan te trekken.

 

Als je gevoelig bent, spiritueel etc dan wil je toch heel erg graag een goede spirituele verbinding met je gidsen, het universum en de engelen. 

Elke morgen neem ik tijd om mezelf af te stemmen op de energie van het moment- van de dag – af te stemmen op wat de Engelen, het hiernamaals etc me te vertellen hebben. Maar het is meer dan dat, het is een ritueel….. en vast patroon dat me rust, ruimte, balans, inzicht en kracht geeft. Als ik deze manier hanteer dan weet ik dat ik de gehele dag stroom, dat ik me goed voel en dat ik de wereld aan kan.

 

En juist dit gevoel en deze ervaring is naar mijn mening cruciaal. “hier draait het om”, het is niets meer en niets minder. Het is niets vaags of iets Uber spiritueels dat ik uitvoer, nee het is gewoon een ritueel dat alleen bij mijn energie past. Het is een gewoonte die ik mezelf heb aangeleerd waardoor ik het beste uit mezelf kan halen.

Leer luisteren naar je lichaam en je eigen energie niveau – leer luisteren naar je verbinding met de engelen, hiernamaals. En het resultaat is verbluffend als mens ben je sterker, krachtiger etc en je groeit ook nog eens spiritueel en je verbinding met de engelen wordt sterker en sterker.

 

Je ziel groeit en ontwikkeld sneller dan je ooit had verwacht. Maar het zit het gewoon in één ding “stop met je huidige ochtend ritueel”, stop met oude patronen …. En leer iets compleet nieuws waarin ruimte voor ontwikkeling zit.

Ik kan je ook niet zeggen hoe jou “perfecte ritueel eruit ziet”, dat kun je alleen zelf… maar het is de bewustwording van het feit dat jezelf de touwtjes van verandering en het beste uit jezelf halen in handen hebt.

 

Ga ontspannen zitten en laat het op je afkomen-…. Laat je helpen met een goed ochtendritueel in elkaar zetten door de engelen en het kost je maar 10 minuten van je ochtend. Het is jezelf heel diepe verbinden en daardoor jezelf vinden en beschermen tegen alles wat je op een dag kunt tegenkomen.

Vraag jezelf eens af wat doe ik echt als ik opsta ?.... en welke van deze vaste rituele zijn gezond.

 

Even snel voor het ontbijt op je telefoon kijken of er al een email binnen is. Wie weet heeft je vriendin geappt midden in de nacht; dus nog tijdens het broodsmeren antwoorden. Eerst de computer of laptop aanzetten en het liefst nog voor het tanden poetsen. Tijdens het ontbijt Tv kijken, muziek aanzetten etc.

Rennen en vliegen omdat je te lang op bed ben blijven liggen. Geen ontbijt nemen of tijd nemen om voor jezelf te zorgen. …………………………………………………. ……………………………………….

 

 536b07a49c1eababfc65b5cb78e80f54.jpg

 

 

Weet dat alles met een stekker ervoor zorgt dat er negatieve energiestroming kan worden ervaren. En vooral als je deze gebruikt voordat je jezelf hebt afgestemd op je eigen en pure energie dan blokkeer je, je gehele dag. Hoe gevoeliger je bent; hoe belangrijker dat het is dat je, jezelf afstemt op de juiste energie.

Je snapt zelf waarschijnlijk ook wel dat sommige van deze gewoontes niet echt gezond zijn en ervoor zorgen dat je de dag niet verbonden met de engelen begint sterker nog je verbreekt de verbinding.

 

Dus wat moet je doen als je op staat; verbind jezelf met je eigen energie en met de engelen

En pas nadat je aan jezelf hebt gedacht is het tijd om de computer, telefoon etc te gebruiken. Daardoor ervaar je dus de gehele dag zuivere en pure energie van jezelf en van de engelen.

Zie het als volgt als je, elke morgen tijd neemt voor jezelf…. Je als het ware jezelf beloont voor je werkzaamheden, je energie etc. Je betaald jezelf via liefde en genegenheid voor je eigen lichaam. Als je daarna aan andere mensen, werkzaamheden denkt ben je in balans. Waardoor de kans ook veel groter is dat je dat ook de rest van de dag blijft.

Het is een soort beloning een soort dankbaarheid en liefde voor jezelf die heet “Tijd nemen om mezelf te verbinding met mijn energie”.

 

Dus na het opstaan, de tandenpoetsen, douchen etc. Neem ik tijd om rustig te gaan zitten en mezelf te verbinden met de engelen. Vervolgens ga ik een paar korte minuten aan de slag met mijn kleine persoonlijke Altaartje…. En dan pas ik dit aan naar mijn eigen energie en de energie van de engelen, het is de energie die fijn voelt en me de gehele dag beschermd en ondersteund.

Vaak trek ik een orakelkaartje uit een orakelkaartendek en ervaar ik een diep verbindend gevoel van een connectie vanuit mijn kernenergie en pure levensopdracht. Ik ben op dat moment echt bezig met de spirituele verbinding en mijn levensdoel etc.

Pas daarna neem ik tijd om te ontbijten en 5 minuten te mediteren. Waarna ik pas een eerste stap neem richting werken en ik kan hierdoor dubbel genieten van het weggeven van mijn energie en tijd.

 

Mijn dag start daardoor volledig in balans en op de juiste energietoon, zonder blokkades van de dag ervoor en zonder energiestroom die ik niet wil.

Ik snap heel goed dat als je een gezin hebt dit lastig is; en dat als de kinderen aan je deurkloppen je niet kunt zeggen ... mama of papa moet eerst even verbinden met de engelen. Maar probeer in ieder geval de ongezonde energiestroom vanuit "Alles met een stekker"... te verminderen waardoor je energie hoog en puur blijft en vraag aan de engelen of ze je hiermee kunnen helpen.

 

Als je, je ochtend ritueel combineert met je avondritueel dan ervaar je diepe spirituele groei en ontwikkeling op gebieden die je niet had verwacht. Maar het mooiste van allemaal is dat je energieniveau heel erg hoog is dat je daardoor geen of bijna geen last meer hebt van invloeden van buiten af.

 

#Spritueelochtenritueel #spiritueledromers

 

 

 

 

Lees meer »

Je kent het vast wel; aan het einde van de dag zijn je batterijen helemaal leeg en als je naar bed gaat dan valt het inslaap vallen toch echt tegen. Misschien ben je wel iemand die uren ligt te draaien en /of ga je zo laat mogelijk om dat je toch niet gelijk kunt slapen met alle gevolgen van dien. Het kan natuurlijk ook zijn dat je iemand kent die de gehele dag bruist van energie, Dat hij of zij bewust is van het feit dat slapen nog beter is dan meditatie!..........

 

Ik wil je graag vertellen wat ik zelf als ritueel heb ontwikkeld waardoor ik ook bij deze geweldige groep energie hebbers behoor!. "Ik slaap graag, omdat ik mezelf compleet kan openen voor mijn gidsen, helpers, en lichtwerkers opdrachten". En daarnaast kom ook nog eens tot rust- mijn hoofd ruimte alles op en geeft alles een plekje in mijn hersenen. Gekscherende weg zeg ik altijd dat ik niet echte slaap - ik leer de spiritueel en hoog-gevoelige lessen vooral als ik slaap.

 

Nu was ik jaren iemand die niet heel veel moeite had met slapen; want zodra ik mijn kussen zag dan sliep ik binnen een paar minuten. Niet omdat ik gemakkelijk sliep maar omdat ik geen energie meer had. Ik nam ook altijd mijn telefoon mee naar mijn slaapkamer; tja je zou maar een telefoontje missen!..

Wat er onbewust gebeurde is dat ik de hele nacht niet alleen de energie van mijn telefoon bij me had maar ook de geluidjes van de binnenkomende berichtjes hoorde. Waardoor ik steeds weer wakker werd tijdens het slapen.

 

Daarna heb ik een periode gehad dat ik tot laat nog tv keek; waardoor ik de energie van de tv nog in mijn lichaam had zitten. En nog niet gesproken over het feit dat ik regelmatig mijn IPad meenam, om nog snel even sociale media te checken voor het slapen gaan.

Wat er gebeurde is dat ik ondanks het slapen de negatieve energie blijf aantrekken- met alle gevolgen van dien...... nachtelijke bezoeken van ongewenste energieën etc. Ik kwam helemaal niet tot rust; doordat ik geen tijd nam voor een avondritueel gebruikte ik veel meer energie dan dat ik bezat. De volgende morgen was ik eigenlijk nog moe van de dag daarvoor en daarvoor en daarvoor. Waardoor ik overgevoelig persoon nooit volledig in mijn pure energie kon staan.

 

Op een gegeven moment was ik vaak moe; en daarom mezelf de vraag stelde waarom mijn energie zo laag is. Het antwoordt kwam via de engelen heel erg direct binnen. Je moet je levensstijl aanpassen en elke dag een avondritueel aannemen die je altijd toepast waardoor je energie versterkt en in balans blijft.

 

Wat ik leerde is dat als je elke dag een vast ritueel hebt “ er rust ontstaat- dat je beter slaapt en dat je spiritueel groei kunt ervaren". Dat als ik een beschermende deken van engelen-energie over me heen trek ik geen last meer heb van ongewenste energie.

Daarnaast kwam balans in mijn leven, mijn energieniveau is gegroeid en elke nacht ervaar ik als een meditatie zoals de engelen me ook vertelde. Vanaf deze dag is mijn leven compleet veranderd en daarom wil ik het graag met je delen.

"Weet dat je gevoelige lichaam behoefte heeft aan voldoende slaap zodat je elke dag vol van energie wakker wordt en dat je dit de gehele dag kunt uitstralen en kunt ervaren".

 

170723_thumb_612x529.jpg 

Engelen slaapritueel tips

Gebruik je slaapkamer alleen waar hij/ zij voor bedoeld is, alleen gebruiken om te slapen etc. gebruik je slaapkamer niet als werkkamer, of party plek.

Een slaapkamer met veel energiestromen zorgt voor blokkades- Alles waar een stekker aan zit minimaliseren in de slaapkamer. ( Dit geld ook voor alle apparaten met een losse adapter, oplader etc).

Ruim alles op en onder je bed op!, geen spullen laten slingeren in je kamer- dit verstoort de stroming van de nieuwe energie.

Niet te veel kristallen en edelstenen in je slaapkamer toelaten- kristallen en edelstenen kunnen zorgen voor astraal reizen en actief verbinding met het kristallenveld etc, of te wel je komt niet goed tot rust- je wordt juist heel erg actief.

Zet ruim van te voren de tv en/of apparaten die energie aantrekken uit.

Neem een douche of bad en ontspan... laat het "stromende water je dag reinigen".....

Zet een kop thee voor jezelf en kom tot rust, brand zuiverende wierook of olie naar keuze maar zorg dat je ontspant. Sluit je dag af, laat het oude los en laat het ik ga naar bed gevoel toe.

Ga een half uur voordat je echt wilt gaan slapen; naar je slaapkamer met het rustgevende gevoel dat je hebt gecreëerd.

Lees een boek en/of ga lekker ontspannen op bed liggen.

Vraag de engelen om je te helpen en te beschermen terwijl je slaapt. Zie 4 engelen aan je verschijnen die een beschermende energie over je heen trekken alsof het een deken is. Trek je energie deken over je heen en weet dat je nu beschermd bent en dat geen enkele energie van buitenaf je kan bereiken!.

 

..................Slaap lekker en mediteer volop terwijl je slaap ontspant.................Start better!", en groei en ontwikkel zonder er moeite voor te hoeven doen.

 

#Slaapritueel #Spiritueeldromen #Beterslapen #Beterdromen

 

 

 

 

 

Lees meer »

Open je ogen en ervaar de geweldige magische energie van de Supermaan van zondag 03-12-2017. Het is de laatste Vollemaan van 2017, in combinatie met de eerste Supermaan energie van het jaar - De invloed en de schoonheid van deze supermaan kun je niet vergelijken met die van 2016- dat wil niet zeggen dat je als bewuste dromen, HSPer, Gevoelig mens hier niets van merkt of hiermee aan de slag kunt gaan!...

 

 

#Supermaan

 

Iedere maand is er een volle maan. Deze maand is het niet zomaar een volle maan, maar ook een supermaan en dat in de laatste maand van het jaar. Een supermaan treedt op wanneer de maan dichter bij de aarde is dan in de andere maanden. Op die momenten kan een volle maan 14 procent groter lijken in de lucht en 30 procent helderder zijn in onze ogen dan bij minimale grootte en helderheid. De visuele impact is prachtig en niet te vergeten spirituele impact is uniek om te mogen ervaren!

 

De Supermaan staat in het teken van Schorpioen, Waterman, Tweeling- AquariustijdperkDe supermaan van Schorpioen, Waterman geeft een mysterieus en emotionele energie aan voor alle bewoners op deze planeet en natuurlijk voor diegene die in het teken Schorpioen en Waterman geboren zijn. Het heeft een dubbel spiritueel effect als je ook met deze tekens verbonden bent en/of je ascendant hierin hebt. Je wordt uitgedaagd om intens te voelen, diepzinnigheid, je ervaart een krachtige uitwerking op alles wat je doet; maar de krachtige karkatereigenschappen komen naar boven.

Het kan zijn dat je de controle ervaart vanuit je omgeving of dat jezelf graag de controle op je neemt de komende dagen. Let goed op je diepe emoties en gevoelens want deze willen iets afronden en los laten- maar ook aan de oppervlakte komen; dat wat verborgen was komt echt aan bod. De verborgen talenten, drijfveren kunnen niet meer verstopt worden - je moet jezelf echt uiten en/of dit op een zachtaardige manier gaat of op een harde manier ligt puur aan jezelf of je levenslessen.

De diepgaande emoties kun je maar moeilijk uiten, maar je wordt door jezelf als het ware gedwongen om dit toch te gaan doen - de defensie muur kan worden afgebroken. Ook de oude wonden, kwetsuren, worden nu blootgelegd en hoe je ga je hiermee om?.....; zie je het als een uitdaging of als een last!..... Dat wat je nu afsluit hoef je in 2018 niet meer te dragen je rond een cyclus af. De dood en wedergeboorten komen aanbod; het nieuwe kun je eigenlijk al aanraken- je ziet het achter de horizon verschijnen, je moet alleen nog heel even geduld hebben tot het juiste en perfecte moment.

Het nieuwe is nog niet tot je beschikking, maar de situatie is wel rond; het jaar is klaar, je bent er klaar voor om nieuwe stappen te zetten...... maar oogsten doe je niet en/of nog niet!. Je bereid je voor op een periode van rust en alles in je leven toepassen, alle neuzen dezelfde kant op.

De invloed van de supermaan is ook te merken op je seksualiteit, drang, macht en de negatieve energie; de onderwereld en de innerlijke demonen. Je onderzoekt jezelf helemaal en wilt alles doorgronden - waar komen mijn driften vandaan en hoe kan ik dit in mijn leven toepassen. De onderste steen van je karakter komt naar boven - ook moet je denken aan je levensdoel, en het aantrekken van gelijkgestemde en je tweelingziel.

Het kan ook tot een confrontatie komen met je leidinggevende, autoriteit, machtsmisbruik de vraag is welke rol speel jezelf en/of welke rol heb je in het verleden hierin gespeelt. Je reflecteert en je onderzoekt de duistere kanten van het leven, van jezelf, je negatieve eigenschappen v/s je positieve punten waardoor je grote sprongen vooruit kunt maken. Innerlijke groei en ontwikkeling, emoties en loslaten zijn de punten waarmee je, jezelf kunt uitdagen de komende Supermaan in Schorpioen - Aquarius tijdperk.

 

fb7b449198610919612df8797676eeb0-2.jpg

 

Volle Maan in Tweelingen

De Maan staat daarnaast ook nog in Tweelingen en Tweelingenenergie brengt ons leergierigheid, levendigheid, jeugdigheid en dualiteit.  Communiceren en organiseren en het aangaan van contacten. Je kunt de ervaring hebben dat er snel wordt geroddeld, leugens ervaren of jezelf onrustig voelen, je loopt tegen de negatieve kant op. De vraag is ben jijzelf diegene die volledig vrijuit gaat of heb je ook een aandeel?....

 

De Boogschutter staat in zon, dus dat heeft ook weer zijn invloed  

En ga je opzoek naar de eerlijkheid en zoek je meer diepgang, je zoekt de onderste steen van het verhaal, de gedachte etc. Ondernemen en reizen kunnen zomaar op je programma verschijnen, met daarnaast de behoefte om te studeren en te leren op persoonlijk gebied ( zielslessen). 

 

 

Tijdens je slaap, visioenen, dagdromen, visualisaties kun je vele de bovenstaande ervaringen hebben - nachtmerries en herinneringen aan vorige levens, de innerlijke demomen, de spirituele verbinding en groei etc...

 

Daarnaast is er ook een grote kans dat je last hebt van slapenloosheid, emoties die je niet lijkt te kunnen stoppen, hoofdpijn, migraine, duizeligheid, en transformatie van de 3de naar de 5de dimensie. Vermoeidheid, te veel energie hebben zijn de tegenhanger die ook door veel mensen wordt ervaren tijdens een Supermaan. Het is in ieder geval je aan te raden om de Supermaan indien mogelijk te bekijken en te volgen- kijk dus op 2/ 3 /4 December vaak naar buiten- en let op- luister naar je lichaam en laat het alles ervaren zodat je minder last hebt van energie die je niet kunt zien veranderen. 

 

De supermaan valt op 3 December om 16:48 maar de invloed van de maan duurt meestal 3 dagen; met uitzonderingen van overgevoeligheid voor volle manen - dan kun je er zelfs een week last van hebben. Ook dieren reageren op de supermaan, dus let goed op je huisdieren tijdens dit proces. Of je nu gevoelig bent of niet, het is een prachtige natuurverschijnsel waar je van moet genieten!. 

 

#DroomSuperMaan #VisioenSuperMaan #InvloedSupermaan #OvergevoeligheidSupermaan 

 

 

 

 

 

Lees meer »

De afgelopen jaren is er veel veranderd als het gaat om woordkeuze; en daardoor is ook onze droomverklaring en droomwoordenkeuzes veranderd. Dan moet je denken aan "Stuur me maar een SMS-Berichtje naar stuur me een WhatsApp" . De droom of visioenboodschap is dan ook niet veranderd, maar we benoemen het anders.

Er zijn natuurlijk meer voorbeelden te noemen, die de afgelopen jaren zijn veranderd of toegevoegde waarde hebben ontvangen.

Een voorbeeld hiervan zijn natuurlijk de aanvullende tekens #@ en niet te vergeten de smileys die we bij elke app meesturen om woorden te vervangen - maar in de droom en visioenwereld hebben deze tekens weldegelijk een betekenis.

 

Wij westerse mensen hechten nog dezelfde waarde aan de nieuwe woorden, als met de oude woorden maar om het verklaren gemakkelijk te maken hieronder een lijstje met maatschappelijke veranderende woorden....... 

 

08805917a3ce8e7caa9bcd73be908d88-1.jpg

 

Brief kun je vergelijken met een E-mail of WhatsApp

Een droom of visioen waarin je een brief ontvangt brengt je een nieuwe kans of uitdaging, die je leven die een bijzondere wending kan gaan geven. Een brief kan ook een boodschap van je onderbewuste vertegenwoordigen; problemen waarover je niet wil, of tot op heden niet heb kunnen praten, worden je zo bewust gemaakt. De inhoud van de brief kan je raad geven over een bepaalde situatie in je leven die aandacht nodig heeft.

 

Televisie kun je nu vergelijken met online tv kijken op je Tablet, Ipad etc 

Als je droomt dat je tv kijkt in je droom of visioen vertelt dit je over de behoefte om een goed beeld te krijgen van situaties, problemen, emoties, gevoelens, obstakels en levensvragen. Een andere belangrijke uitleg is dat de televisie staat voor de communicatie tussen mensen, maar ook hoe je overkomt op anderen. De televisie vertelt je ook over zelfreflectie, jezelf beoordelen, bekijken, beoordelen en vooral herzien.

Nog een andere uitleg is de weerspiegeling van je brein, je geest en je gedachtes die je hebt. Het geeft aan hoe je je ideeën krijgt en hoe je deze tot uitdrukking kunt brengen. Een andere uitleg is luxe, armoede-overwinning van de innerlijke problemen die moeten worden overwonnen omdat ze uit balans zijn, waardoor de geest en de ziel niet goed samenwerken.

Een belangrijke uitleg bij de tv is ook de weerspiegeling, indruk of reflectie van dat wat je op tv hebt bekeken, alsof je het opnieuw beleeft en jezelf er in erkent; het heeft dan ook niet altijd iets te maken met dromen en visioenen uitleg.

  

Telefoon kun je nu vergelijk met je SmartPhone en mobieltje 

Als je een telefoon ziet of hoort in je droom of visioen vertelt dit je dat je een boodschap van je onderbewuste ontvangt. Een andere uitleg is dat het een vorm van telepathische communicatie is die je kunt ervaren met een persoon in je leven. Nog een andere uitleg is dat de telefoon staat voor je relatie met anderen en hoe je met ze communiceert, en wat je ze graag zou willen vertellen. Communicatie is heel belangrijk in je leven, en zeker in dromen of visioenen over de telefoon. Een alternatieve uitleg is dat je geconfronteerd wordt met kwesties die je hebt proberen te vermijden en te verdoezelen

 

 

Betalen, afrekenen kun je nu ook zien als online en contactloos betalen

Dromen of visioenen over afrekenen of betalen vertellen je iets over de prijs die je moet betalen om je doelen, wensen en beslissingen te realiseren of af te lossen en het opgebouwde tegoed in te leveren. Ook komt bij betalen of afrekenen de balans tussen geven en nemen kijken; de vraag is dus of je van andere mensen net zoveel hebt als gegeven als ontvangen. Valt de prijs die je moet betalen of afrekenen tegen in je droom of visioen, dan vertelt het je dat je het gevoel hebt heel hard te moeten werken om je doel te bereiken en dit misschien maar net of net niet behaalt. Een andere uitleg is dat je financiële situatie misschien helemaal niet zo rooskleurig is, of je verwacht gewoonweg teveel van jezelf; maar de vraag is natuurlijk waar ben je zelf tevreden mee. Dus hoe hoger het bedrag of de prijs, hoe harder jij moet werken om dit doel, wens, idee, te bereiken. Dromen over een goede of positieve prijs die je moet betalen vertelt je over het redelijk, gemakkelijk behalen van je doelen, wensen, mogelijkheden inzien en overwinnen van problemen. De benodigde tijd, kennis, wijsheid, geld, mogelijkheden en ideeën, waren op de juiste plek aanwezig en spoedig ga je hier de vruchten van plukken.

 

Sociale media, Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram 

Dromen of visioenen over sociale media vertellen je over een nieuwe kans of uitdaging in je leven die een bijzondere wending kan gaan geven. Een andere uitleg is dat je een boodschap van je onderbewuste krijgt om over de problemen te praten die je misschien al heel lang voor je houdt. Een andere uitleg is de mogelijkheid tot communicatie met mensen die je misschien wel uit het oog verloren bent, of met wie je heel graag wilt communiceren. Een alternatieve uitleg is dat je sociale vaardigheden wat te wensen overlaten; bindingsangst, emoties uiten en confrontaties behoren er ook bij.

 

 

Maar er zijn ook nieuwe woorden ontstaan die we tot op heden nog niet gebruikte en dan moet je dus denken aan de bijzondere tekens zoals # en @ ook dit kan invloed hebben op je droom of visioen.  De Smiley is ook een voorbeeld dat we overal voorgebruiken tegenwoordig,.... Smileys  vertegenwoordig woorden.

 

Dromen en Visioenen waarin je een # gebruikt of ziet staan vertelt je dat je opzoek bent naar informatie, antwoorden via zowel gesloten als open communicatie. Het kan ook staan voor het vinden van gelijkgestemde via socialemedia. Daarnaast staat het # voor het nieuwe begin, de mogelijkheid iets openbaar te maken zonder dat hier gelijk actie op wordt ondernomen. Een andere uitleg is dat het # in dromen en visioenen wordt gebruikt als verzameling van vele persoonlijke ervaringen en dingen in je leven die je mag verwerken. Een #is een teken dat ook zijn droom en visioen oorsprong in de wijsheid, wiskunde, kennis, studie kent. 

 

@

Dromen en Visioenen waarin je een @ gebruikt of ziet staan vertelt je dat je contact wilt maken, met een persoon of onderwerp dat op dit moment belangrijk is voor. Je spreekt jezelf of de situatie aan zodat jezelf bewust kunt worden van het feit dat je iets wilt of moet doen. @ aan mezelf richt ik deze informatie. Een andere uitleg is dat je aan het onderzoeken bent, wie je bent en waar je naar toe wilt met je leven. Daarnaast staat het @ teken ook in verbinding met email en berichten verzenden dus hierin zitten de nieuwe kansen en uitdagingen die er aankomen.  

 

Smiley

Elke Smiley vertegenwoordigd een emotie en gevoel die je wilt uitdrukken in je droom of visioen. Het is dan ook persoonlijk in te vullen wat het betekend, maar de belangrijkste uitleg is dat je goed op moet kijken welke emotie de smily vertoont in je droom of visioen. Luister dus goed naar je gevoel bij het verklaren van de droom of visioen. Hierin zit een belangrijke boodschap die je bewust doet worden van het feit dat het zowel positief als negatief kan zijn. 

 

 

Ken je ook de #AnnoNudroom en de #Nieuwetijdswoorden die nog nooit zijn verklaard ?..... laat het dan even weten!. 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer »

Overgevoeligheid, Hooggevoelig, HSP, nieuwetijdskind en een diepe spirituele verbinding gaan hand in hand. Hoe gevoeliger je bent hoe groter de kans is dat je toevalligheden regelmatig ondervind. Hoe dieper je verbonden bent met je ziel, je diepe ik hoe bewuster je het kunt plaatsen en hoe vaker je de signalen ziet. De kans dat je een visioen of voorspellende droom hebt is groot - omdat je gewoon weg hier voor openstaat en hiervoor op aarde bent gekomen.

 

Echter hoe gevoeliger je bent, hoe intensiever alles wordt ervaren - hoe moeilijker het is, hoe zwaarder het is en hoe groter de kans is dat je de energie van andere mensen oppakt. Buiten je eigen dromen, visioenen is er een redelijke tot grote kans dat je ook de beelden of gevoelens van je collega's, vrienden, kennissen, geliefdes met je meedraagt. 

 

Misschien wordt je midden in de nacht wel wakker van een nachtmerrie en denk je?... was dit wel echt van mijzelf,...... Het komt zo overeen met dat wat mijn beste vriend of vriendin me gisteren vertelde. De kans is dan dus heel erg groot dat in dit geval je overgevoeligheid, je spirituele gave om energie van andere mensen te lezen invloed heeft op jouw dromen en visioenen.

 

Ben je dus bewust dat bij overgevoeligheid,Hooggevoelig, HSP, nieuwetijdskind en andere aanverwante dat het een onderdeel is van je levenstaak en dat; je hier heel erg vaak mee te maken hebt.

 

Wees je dus bewust dat je niet alles hoeft te dragen,... dat niet alles wat je ziet, voelt, ervaart ook echt daadwerkelijk door je gedragen hoeft te worden en/of dat jij diegene bent die "je beste vriend of vriendin moet helpen",.....pas zodra zij om hulp vragen is het aan HSP, Overgevoelig persoon de taak om ook daadwerkelijk actie te ondernemen.

 

 f83fc95e4ab3fe8cb9e2fef2b0f10fb9-1.jpg

 

Hoe kunt je, jezelf hier beter tegen wapenen of hier een betere weg in vinden?.....

 

Het begint met Bewustwording van het feit dat het zo is!.

Dat je verbonden bent met de planeet aarde en al zijn bewoners

Dat alle mensen om je heen een eigen energie hebben - en dit kan verschillen tussen laag en hoog-.  (Veroordeel niemand op zijn energieniveau, we moeten namelijk allemaal leren en studeren ook jijzelf!) 

Zet jezelf als je op openbare plekken bent in een bol met wit licht en visualiseer dit als een stromende energie om je heen. Een energiebol die je beschermd en helpt, reinigt en ondersteund terwijl je, je dagelijkse verplichtingen hebt etc.

Zorg dat je voldoende rust neemt,... it's me time... op tijd in lassen!.

Neem de tijd om elke dag te aarde- visualiseer jezelf met je blote voeten in de aarde en laat dan alles wat niet van jezelf is weg stromen de aarde in!.  

Grenzen aangeven en ongezonde relaties een halt toe roepen!

Weet wat je dromen, wensen, gevoelens zijn en wat niet bij je hoort! - zoek dus uit wat je eigen energie is en wat niet!.

 

 

#Overgevoeligheid #Spiritueel #Visioenen #Hooggevoeligheid #HSP #Nieuwetijdskind

 

 

 

Lees meer »