Home » Blog

Dromen en Visioenen Blog 

Omgaan met nachtmerries

We hebben ze allemaal wel eens, sommige mensen meer dan andere mensen maar je kunt je vast wel een nachtmerrie herinneren! Omdat nachtmerries zoveel impact kunnen hebben raak je vaak in paniek of maak je je zorgen over van alles en nog wat; misschien haal er allemaal dingen bij die helemaal niet belangrijk zijn. Sterker nog door een nachtmerrie kan er angst ontstaan voor slapen of zelfs een trauma voor enge dromen en nachtmerries. De angst overwint en verlamt alles, de angst blokkeert je en zorgt ervoor geen stappen meer onderneemt in het leven. Maar lieve dromer, nachtmerrie hebber dit is niet het gevoel die je hoort te ervaren; je maakt tijdens de nachtmerrie juiste hele grote sprongen vooruit in je leven, je situatie en vooral je ziel verlost zich van alles wat niet meer nodig is.

Lees meer »

Veertjes op je pad

Het spreekt je aan, ze liggen op je te wachten;.... Veren als je goed kijkt zie je ze overal - liggen er speciaal voor jou en kom je ze op de meest bijzondere momenten tegen. Je moet er niet naar op zoek gaan want dan vind je ze niet - maar als je goed luistert naar de signalen vanuit het universum dan vind je veertjes op je pad. Veertjes in alle kleuren en maten, groot, klein, dons, zwart, wit, bruin en soms zelfs fel gekleurd. Elke vogelveer heeft een bijzondere spirituele boodschap voor je en het bijzondere is dat alleen jijzelf deze boodschap kan verklaren en/of kunt begrijpen omdat veertjes de taal van jouw ziel spreken. Ze liggen er alleen voor jou; niet voor mij of je buurvrouw. Veertjes dromen, visioenen, dagdromen etc IS ER ECHT ÉÉN UIT MIJN FAVO- LIJSTJE!.... ik geniet er van; het is een bevestiging van het verhoorde gebed;

Lees meer »

Spiritueel met bloemen en planten

Wist je dat je beter verbonden bent de aarde, spiritueel en jezelf als je planten of bloemen in je huis hebt staan. Planten geven zoals je misschien wel weet Co2 (zuurstof) waardoor je uiteraard meer zuurstof in je lichaam opneemt terwijl je slaapt en hierdoor beter tot rust komt. Wist je dat bloemen en planten niet alleen mooi, ze staan in verbinding met de natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en groei. Als je jezelf verbind met bloemen en planten presteer je het best, voel je, je het best, sta je dichter bij jezelf, je helpers, je gidsen etc. Planten en bloemen staan natuurlijk ook diep in verbinding met de elementenwezens die je helpen en ondersteunen terwijl je slaapt.

Lees meer »

Geweldige Inspiratie na 21:00

Je herkent het vast wel. Je ligt net op bed, je sluit de dag af, je dommelt in en dan ineens zomaar uit het niets verschijnt er een innerlijk lampje boven je hoofd dat aangaat en roept- Hé inspiratie, antwoordt, oplossing, mogelijkheid, kans etc,...... Ja toch hoe vaak komt het voor dat je dit soort ervaringen hebt?..... Denk maar eens goed na?... Op het moment dat je ego -je geest- je brein los laat gaat het stromen. Dan komen de oplossingen en mogelijkheden naar je toe die je de gehele dag hebt geblokkeerd. Op het moment dat je ziel, je lichaam en geest alle draadjes die je hebt lopen verslapt stroomt de energie het snelst gewoonweg omdat het kan en omdat het mag.

Lees meer »

7 Succesvolle Stappen Naar Lucide Dromen

Stel je eens voor?...... Dat je de elk moment van de dag het gevoel hebt dat je in een droom leeft! Hoe zou dat zijn, wat zou je voelen en ervaren?................ innerlijke geluk, warmte, genegenheid, vrijheid etc vul zelf maar in. Het is mogelijk om jezelf zo te trainen dat je net als de oude Egyptenaren op het dak van de wereld in de piramide bent terwijl je gewoon slaapt of zelfs actief bent. Als geen ander weten de oude Egyptenaren hoe je lucide kunt dromen en hoe het je leven kunt verrijken. Wil je ook leren hoe je lucide kunt dromen?... Wacht niet langer en volg deze eenvoudige basis stappen. Ervaar bijna direct wat voor geweldige spirituele ervaringen en groei je gaat meemaken- je ziel spreekt en je bewust wording groeit met elke stap die je zet.

Lees meer »

Om de kromming van de stroom

Wat maakt stromend leven zo mooi, je weet nooit wat je tegen komt, wat je ontmoet, wat je vindt en wat je ervoor moet doen. Wat er na de eerste bocht te vinden is onbekend en nog onzeker maar een ding is zeker ik laat los en weet dat ik altijd op de juiste plek terecht kom. Om de kromming van de stroom kan het water nog harder stromen, me nog verder weg brengen, stilzetten of zelfs me confronteren mag gevoelens en emoties. Laat ik ze toe of wacht ik af?..................................... Ik weet het zeker de stroming is veiliger dan je denkt, de stroming kan onverwachts zijn; maar het brengt me daar waar ik hoor te zijn: en juist dat geeft me het gevoel van innerlijke warmte, tevredenheid.

Lees meer »

DROOMALTAAR

Speciaal voor de bewuste dromer, visioener, dagdromer of spirituele groeier zijn er DROOMALTAAR die je kunt toepassen om je verbinding met de droom en visioen wereld te vergroten. Wil je beter, anders, verdiepend, aanvullend, versterkend, vergrotend etc...... contact met je diepste ziel ga dan aan de slag met JE PERSOONLIJKE DROOMALTAAR. en je zult direct resultaat zien. Ik geniet elke dag van een klein moment voor mezelf en met de droom en visioen energie die er op dat moment in mijn leven en omgeving aanwezig is. Ik verbind me; ik voel de energie stromen en ik zorg ervoor dat ik op één lijn zit met mijn droom en visioenen taken. Als het ware stem ik me elke dag weer opnieuw af door mezelf te verbinden met mijn droomaltaar en stem ik mezelf af op dat wat er mag gebeuren.

Lees meer »

Droom meditatie

Meditatie is voor mijzelf altijd een uitdaging geweest; op sommige moment ben ik er heel bewust mee bezig, andere momenten wat minder. Wil je bewust gaan dromen of visioenen ontvangen, spiritueel groeien en ontwikkelen als mens dan is mediteren een must. Mediteren kun je leren; het klikt raar "ja mediteren kun je leren", mediteren mag je leuk gaan vinden. Het is een ontspanningsmethode die niet voor iedereen direct is weggelegd. Ikzelf ben een denker en kan amper vijf minuten stilzitten omdat ik dan in mijn hoofd al weer bezig ben met een volgende stap. Een echte BEZIGE BIJ, nu is het niet zo dat ik geen rust heb; of mijn rust niet pak - jawel ik kan echt genieten van niets doen- maar niet te lang. Het zit dus niet in mijn aard en ik weet dat er heel veel mensen zijn die net als ik niet of nog niet rustig kunnen mediteren.

Lees meer »

Vadertjetijd

Dagelijks kijk je op de klok, misschien wel meer keer per dag, het is een gewoonte geworden. We leven met de klok en als de klok stilstaat dan hebben we een probleem!... Zonder klok kunnen we niet meer - raar want heel vroeger keken we gewoon naar de stand van de zon en wisten we dat het rond het middaguur was. Maar tegenwoordig zijn we mensen van de uitvinding klok en zo sterk dat we in onze droom en visioenwereld hier een geweldige leuke verklaring aan hebben vastgeplakt. Klok dromen en visioenen komen heel veel voor en worden vaak gezien als lastig en drukkend. Klok of tijdsdromen geven ons een gevoel van control, verplichtingen en autoriteit; maar vooral ook tegenwerking.

Lees meer »

Het is maar hoe je kijkt

Misschien neem je elke dag wel de tijd om te manifesteren, visualiseren; "je opent je geestesoog en je laat je verrassen", alles wat verschijnt kan realistische worden of het was ooit tastbaar. Zo ook de intuïtieve spirituele beelden, de andere dimensies en dan kun je denken aan een wereld vol met elfen, of het oude Atlantis etc.… ik weet het misschien denk je nu wel die is gek…. Hoe kun je nu jezelf verbinden met Atlantis, Lemuria, Egypte, Atlantica etc. Dat is pure fantasie toch! Ehh nee in mijn beleving niet, ik ben in staat om mijn oude energie op te pakken en via mijn geestesoog me hierin voort te bewegen. En ja jij kunt dit ook deze energie is voor iedereen beschikbaar. Daar komt dan ook de vraag bij kijken wat in mijn ogen realiteit is, word door een andere gezien als pure fantasie.

Lees meer »

Beste bewuste dromer en visioener.

Mijn eerste bewuste droom ging over oorlog, gevecht en strijd!... Mijn tweede bewuste droom ging over een gekleurde tunnel en mijn derde bewuste droom ging over een zwembad. Ik kan het me nog zo goed herinneren "het ontwaken, het bewust worden van het feit dat er meer is",... het bewust worden van de spirituele verbinding binnen in mijzelf, het hogere doel. Maar de reis van onbewust dromen en visioenen hebben naar bewust gaat bij veel mensen gepaard met nachtmerries, angsten, gekke en rare beelden. Nu zeg ik niet dat het bij alle mensen zo is, maar naar mate ik jaren geleden meer mensen ging helpen liep ik tegen een rode draad aan.

Lees meer »

Vlieg met me mee

Vogels staan symbool voor signalen vanuit het hiernamaals, ze brengen boodschappen en ze begeleiden je op je levenspad. Kijk maar om je heen, een veertje op de weg, een vogel in de lucht die je voor je gevoel aankijkt, een reiger die toevallig langs de kant van de weg zit. We hebben allemaal wel eens een toevallige vogel gezien op ons levenspad toch!.... denk eens na “hoe vaak heb je wel gebeden om een signaal en hoe vaak werd deze via een vogel beantwoord?”........... Meer dan je denkt, veel meer dan je denkt waarschijnlijk. De vogel is puur en zuiver, stroomt mee op de luchtenergie en heeft de kracht om tegen de stroming in te vliegen.

Lees meer »

Alle kleuren tellen mee

De regenboog staat symbool als signaal vanuit het hiernamaals, de regenboog droom, visioen geeft ons een heel erg goed gevoel.... Het is zo zuiver en puur, het spreekt tot je verbeelding en laat je stralen. Ze hebben me gehoord, open mijn armen en ontvang. De regenboog is meer dan alleen prachtige kleuren, het is een natuurlijkverschijnsel die magische is – zo magische en wonderbaarlijk dat elke trilling en kleur zijn eigen verhaal vertelt. Elke laag van de regenboog trekt aan je, geeft je healing en genezing.

Lees meer »

Elke droom, visoendag is anders

De dag waarop je droomt of visioen hebt heeft niet alleen een diepe droom of visioen verklaring. De energie van de dag waarop je dit ervaart vertelt je nog veel meer dan je in eerste instantie zou denken en het geeft je een verdiepende blik op de energie waarin je op dit moment zit. Je kunt naast de droom en visioen verklaring nog meer te weten komen over jezelf en je huidige levenssituatie en levenslessen, karma, vorige levens, obstakels die nog gaan komen. Elke dag is anders, elke dag stroomt de energie anders en die is verbonden aan je persoonlijke energie die spreekt via je dromen en visoenen en natuurlijk via signalen. Hoe komt het dan dat je de ene dag intensiever droomt dan de andere dag?... Je raat het vast al – de dag energie-de week energie, de maand energie en de jaar energie.

Lees meer »

Oma's slaapmutsje

Je kent het vast wel, de oude remedie Slaapmutje en dan bedoel ik niet de "voor het slapen gaan nog een groot glas sterke drank"... Dit blog gaat niet over het slaapmutjes iets te diep in het glaasje kijken. Het kan ook heel effectief zijn; want je slaapt als een roosje toch?.... Dromen doe je daardoor ook bijna niet ( Bewust) meer, omdat je het proces lichte slaap, deltaslaap en remslaap etc verkort en alleen diep slaapt tot je wakker wordt met of zonder kater. Nu is het bewezen dat als je elke avond voor het slapen gaan één glas alcohol drinkt je wel degelijk heel goed en rustig kunt slapen. Waardoor je bewuste dromen blijven doorstromen zoals het zou moeten. Ik wil met dit blog dan ook niet beweren dat alcoholmutjes niet goed zijn voor je remslaap, maar ga er bewust mee om.

Lees meer »

Valentijntje droomt

Binnenkort staat Valentijn weer voor de deur en dan maakt het niet uit of je singel bent, gelukkig getrouwd of gescheiden- in een nieuwe relatie zit, net aan het daten bent of al jaren weduwe of weduwnaar. De invloed van buitenaf heeft een directe invloed op je dromen en visioenen. Je bent tijdens deze periode veel gevoeliger voor liefdes dromen, romantiek, seks en sensueel, vorige levens, oude onverwerkte relaties, die diepere zielsbeelden dan tijdens de rest van het jaar. Je kunt tijdens de Valentijn periode ook zeker gaan dromen over alles wat je niet hebt behaald in je leven en dat wat je had willen doen maar wat nog op je verlangenlijstje staat.

Lees meer »

Mens zijn

Een van de nieuwere trends in spiritland is volledige leven vanuit liefde, zie het door de ogen van liefde, liefde voor jezelf en liefde voor je omgeving ongeacht welke situatie dan ook. Compleet in balans met het universum en totaal hartgericht. Maar waarom komt het dan voor dat ik " ik weet vele met mij" hier toch regelmatig tegen aanlopen. Ik betrap mezelf er toch echt op dat ik soms toch echt oordeel, veroordeel en meningen over mensen heb die ik eigenlijk niet hoor te hebben. Ben ik dan ineens niet meer een spirituele hartgerichte denken en ben ik dan gevallen vanuit de 5de dimensie of hoger ?... Eh nee, nee, nee lieve schat je bent niet minder spiritueel, minder verbonden met je hogere missie- je bent mens- en mens zijn en spiritueel zijn, zijn totaal twee verschillende opdrachten. Je kunt niet spiritueel ontwikkelen, zonder dat je mens bent; of te wel je moet zo af en toe aan jezelf denken.

Lees meer »

Waar verleden, heden en toekomst elkaar raken

Huisdeuren, schuurdeuren, poorten groot en klein,... je hebt ze vast wel eens gezien in je droom of visioenen. Wat heeft de deur gedaan en wat zal de deur nog gaan doen?.... Vaak roept deze droom of visioen een andere boodschap op dan dat de deur of poort je te vertellen heeft. Hoe kan het dan toch zijn dat deuren, poorten ons het gevoel geven van tegenwerking, stilstand, angst, verdriet, los laten etc... Waarom roept onze ego zo hard nee bij het zien van een deur of poort. De droomboodschap is zo mooi en roept je juist op te actie, los laten en afsluiten richting een compleet nieuwe wereld die jezelf helemaal mag invullen.

Lees meer »

Rode Draad Droom

Je kent het vast wel, je droomt al meerdere dagen achter elkaar, je droomt vaker over één onderwerp maar toch voelen de dromen anders aan, of loopt het anders af. Is het nu een signaal, is het nu de rode droom draad die hier spreekt of is het toeval?...... Ik zeg altijd toeval bestaat niet ( maar dit is mijn meningen) misschien denk je er anders over dat kan maar voor mij is het een duidelijk signaal dat je onderbewuste je iets wil vertellen en laat dit je via terugkerende dromen weten en laat daardoor als een rode draad een signalen patroon achter dat je kunt volgen om zo achter je diepste zielenboodschappen te komen.

Lees meer »

Nieuwe ronde nieuwe droomkansen

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en misschien heb je het al wel gemerkt de intensieve dromen en visioenen en dagdromen van de afgelopen dagen nemen af; als dit nog niet is gebeurt wees dan niet ongerust- want het gaat echt komen!... de intensieve tijd gaat voorbij. Gelukkig gebeurt het verminderen van een intensieve periode voor een reden en dat is het maken van ruimte voor nieuwe levenslessen en het verwerken van nieuwe ervaringen. De inzichten, de puzzelstukjes zijn op zijn plek gevallen of staan op het punt om op zijn plek te vallen en je hoofd, je lichaam, je ziel snapt het.... het enige wat je nu nog moet doen is een nieuw hoofdstuk gaan schrijven dat heet 2018

Lees meer »

Hallo Spreek ik met Kerststress

Je herkent het vast wel, je hebt de laatste tijd vlak voor de kerstdagen hard gewerkt, veel stress ervaren; druk, druk, druk en dan heb vrij en dan blijkt dat je veel intensiever droomt, dagdromen ervaart en/of visioenen hebt dan ooit te voren. Heel vervelend net op het moment dat je tot rust wil komen; lukt het niet. Maar hoe kan dat dan?.... waarom kom ik niet tot rust op het moment dat ik het nodig heb. Het antwoordt hierop is heel erg simpel omdat je gewoon weg je lichaam hier geen toestemming voor geeft!.

Lees meer »

De droomverbinding met Vorige levens

Je onderbewuste (Ziel) heeft je veel te vertellen, niet alleen de levenslessen van dit leven zijn een onderdeel van je leven, de kennis, wijsheid, ervaringen uit vorige levens hebben invloed op je levenslessen en zielsopdracht. De manier waarop je reageert is ook verbonden met de levenservaringen die je ooit al hebt gehad. Je ziel spreekt je aan via je dromen, dagdromen en visioenen zodat je dit kunt verwerken, gebruikt kunt maken van alle kennis en wijsheid die je nog steeds in je bezit hebt - maar je niet meer bewust van bent omdat je in dit leven weer opnieuw bent begonnen. Het zijn de zielslessen, zielservaringen die je nodig hebt om in dit leven je doelen en wensen te behalen, om ongezonde patronen en/of karma definitief af te sluiten, om spiritueel te groeien etc.

Lees meer »

Top 20 Dromen

We dromen allemaal anders - onze dromen zijn uniek!. Toch is er een overeenkomst van bepaalde dromen te ontdekken waar alle mensen toch met enige regelmaat over dromen. Het kan zijn dat de emotionele inpakt anders is, of dat het content anders wordt beleeft,... maar de boodschap, de verklaring is duidelijk overeenkomend. Dit heeft allemaal te maken met de levenslessen die we allemaal mogen leren. Overeenstemmende levenslessen in ons leven, worden echter allemaal op onze eigen manier, in een eigen tijdsbestek beleeft. Maar dit zorgt er wel voor dat er een dromen top 20 is; waarvan je zult zeggen " Ja daar droom ik ook vaak over",.....

Lees meer »

KidsVisioenen en KidsDromen

Kinderen dromen veel intensiever dan volwassenen; dit komt omdat ten eerste het dagelijkse leven van een kind veel indrukwekkender is dan voor een volwassen. Als volwassen heb je als al een keer gezien; voor een kind is alles nieuw. Daarnaast hebben kinderen veel meer tijd nodig om alles wat ze overdag meemaken te verwerken- groeit het Brain ook heel snel en hard door zodat het klaar wordt gemaakt voor de volwassenheid.

Lees meer »

Dromenvanger

Trendy of niet, wie kent het niet de dromenvanger ?.... De dromenvanger wordt ook wel Dream Catcher genoemd. Je ziet ze tegenwoordig in alle vormen en mate maar van oorsprong komen ze uit Noord-Amerika. De dromen vanger is niet zomaar een leuke decoratie het heeft echte diepe spirituele waarde - ondersteuning en hulp die je kunt ervaren als je een dromenvanger op hangt. Echter zijn er wel tips en tops die je beter kunt hanteren om ook daadwerkelijk spiritueel plezier te hebben van je dromenvanger.

Lees meer »

Droomintrepertatie verschil

Er zit veel verschil in de droominterpretatie - en kun je denken aan je persoonlijke voorkeur voor spiritueel, wetenschappelijk of psychologische interpretatie. Maar er zit ook veel verschil in droominterpretatie als het gaat om je geloofsovertuiging en/of je geschiedenis,... daar waar je ROOTS liggen vertelt je tot welke gedachtegang je aangetrokken voelt wat je totaal niet vind passen. "Je referentiekader", is hierbij sterk aanwezig, dit referentiekader bepaald of iets te plaatsen is of niet.

Lees meer »

WinterDromen en Dromen van het Seizoen

De Winter is begonnen en dan dromen we vaak anders dan in de zomerdag,...onze dromen en visioenen zijn dan ook afhankelijk van de invloeden van buitenaf, emoties en ervaringen uit het verleden en dan bedoel ik feestdagen en familietijd. We zijn hier gevoelig voor en dat kun je zowel positief als negatief ervaren. Als we in de feestmaanden dromen dan heeft dit een dubbele betekenis; een betekenis die zowel emoties oproepen als herinneringen uit je verleden- trauma of juist verlangens naar.... je eigen referentiekader bepaald wat het gaat worden. Je eigen levenspad vertelt je wat je tijdens deze dromen of visioenen mag verwerken en een plek kunt geven.

Lees meer »

Tweelingzielen, vlam en maatjes dromen

Je kent de woorden vast wel!;.... tweelingzielen, zielsmaatjes, zielsgroep. Zo niet dan heb je vast wel eens een moment in je leven gehad waarin je iemand hebt ontmoet die zonder woorden of diepe kennis making direct een zielsverbinding met je aanging!; dit hoeft niet alleen op liefdes gebied te zijn; maar kan ook zakelijk of vriendschappelijk. Het is in ieder geval iemand die kan lezen en schrijven met je - zonder dat je elkaar ooit eerder hebt ontmoet. Een Tweelingziel of zielsmaatje is iemand waarvan je weet dat je elkaar al eerder heb ontmoet; maar waarvan weet je op het eerste moment nog niet. Het is dat onduidelijke gevoel van erkenning, de puzzelstukjes die op zijn plek vallen relatie.

Lees meer »

Lieve ik,... brief aan jezelf

Halverwege vorig jaar vertelde een goede vriend van me het volgende,….. Ik sluit het jaar altijd af met "een brief aan mezelf ". Hoe bedoel je was mijn onbewuste reactie!... schrijf een brief aan jezelf ?. Ja precies zoals je het zegt. Ik schrijf een brief aan mijn 2017 zelf, vertel mezelf al mijn goede punten, levenslessen, negatieve punten etc.... En natuurlijk wat ik mezelf zou willen meegeven voor 2018. Durf je de Challenge aan te gaan ?.... Een brief schrijven aan jezelf en dan pas aan het einde van het jaar weer lezen!. Ehhh confrontatie en zo moeilijk; maar wel een bijzondere kans om nog meer inzicht te krijgen in mijn persoonlijke processen.

Lees meer »

Bloedrode Super Blue moon

Eens in de zoveel tijd valt er een tweede volle maan in één kalendermaand en dit jaar mogen we op 31 januari het bijzondere verschijnsel meemaken. De Blue Moon ( Bloedrode Super Blauwe maan) komt dus maar zelden voor; de eerstvolgende keer is pas weer rond de jaarwisseling van 2037. Het is deze keer drie dubbel bijzonder omdat het ook nog eens een maansverduistering is en een supermaan. We gaan op 31 januari door de schaduw heen richting verlichting - als overgevoelig persoon kun je dit dubbel ervaren en voel je echt de zwarte wolken, de rode negatieve energie als het ware aan je verschijnen en je daarna weer licht geven terwijl het alles meeneemt wat je tot nu toe nog niet kon los laten.

Lees meer »

Nieuw droom woord "Titanen"

Je hebt ze vast wel eens gezien ( of gehoord), in (teken)films of tijdens de geschiedenislessen Titanen. De droom en visioen uitleg van de titanen had ik tot op heden nog niet gepubliceerd op mijn website. Het is een hele leuke verklaring die ik graag met je wil delen, zodat je dit ook gratis tot je beschikking hebt als je droomt over een vorm van titanen of reuzen. Want we dromen allemaal anders, dus als jij ervaart, voelt dat het een soort titaan of reus is dan kun je deze verklaring voortaan vinden. Er waren in de Griekse tijd 12 titanen 6 mannen en 6 vrouwen die allemaal over een oerkracht beschikte die destructief was voor de goden en mensheid.

Lees meer »

Vision Board

Je kent het wel, je maakt elk jaar weer grote plannen, goede voornemens!... maar op een of andere manier kom je er maar niet aan toe. Misschien begin je er wel aan maar op één of andere manier komt het niet van de grond, gaat het niet snel genoeg en schuiven je dromen, wensen, doelen op de " ik begin er morgen aan" plank. Het kan zelfs zo zijn dat je het onbewust vergeet; maar wanneer je tijd neemt om na te denken over het afgelopen jaar, je goede voornemens, wensen en dromen dan komt het wel meestal boven druppelen.

Lees meer »

Van overleven naar leven

De spirituele wereld heeft mijn leven veranderd – ik ben van overleven naar leven gegaan. Jawel nu ik een zeer diepe magische verbinding heb met mijn gidsen leef ik puur vanuit mijn ik! “ik leef en geniet van elk moment”. Elke dag geniet ik van de bijzondere magie en begeleiding van mijn gidsen- elke dag mag ik mijn levensopdracht uitvoeren en ben ik gelukkiger dan ooit. Voorheen was ik aan het overleven, jawel ik leerde heel veel, ik had mijn eigen praktijk als dromenexpert, spiritueel coach- maar toch leefde ik niet vanuit mijn bron.

Lees meer »

Pure zichtbaarheid

Je kent het vast wel dromen of visioenen waarin je jezelf ziet staan, puur zoals je bent. Confronterend zonder kleding, "je naakte ik"- puur zoals je hoort te zijn. Vaak roepen deze dromen een heel ander gevoel op dan de werkelijk boodschap die er achter zit. Hoe kan het toch zo zijn dat we onze naakte "droom ik" ; zo lastig vinden om te zien. We vinden het lastig om deze droom ik te snappen en/of om te accepteren. De droomboodschap is zo mooi en roept je juist op tot actie en bewustwording van het feit dat je er mag zijn.

Lees meer »

Dagdromen en co

Dagdromen wordt vaak onderschat "Dagdromen is voor kinderen" en in sommige gevallen verwisseld met meditatie, visualisatie. Maar dagdromen is er een bewust onderdeel van het geheel waardoor je een dieper inzicht krijgt in je ziel en levensdoel etc. En ja dagdromen is geen slapen, of een visioen; het is een vorm van spreken met je ziel. Het is de tijd nemen om te luisteren naar wat je onderbewuste je te vertellen heeft. En Nee het is geen meditatie; tijdens een meditatie laat je je begeleiden voor dat wat op je pad komt. Bij dagdromen komt hier een stukje manifesteren en visualiseren bij kijken als het ware vertel je je onderbewuste welke weg je op wilt in het leven.

Lees meer »

Ochtendritueel voor spirituele dromers

Als je s ’ochtends wakker wordt dan heb je misschien wel een standaard ritueel ontwikkeld of misschien doe je elke morgen maar wat. In ieder geval is het net als een spiritueel avondritueel heel erg belangrijk om ook een spiritueel ochtendritueel te hebben. Omdat je als je op staat als het ware de energie van de dag toelaat in je leven. Als je, jezelf op de juiste manier opent ben je ook in staat om de gehele dag voldoende, de juiste energie aan te trekken.

Lees meer »

Slaapritueel voor spirituele dromers

Je kent het vast wel; aan het einde van de dag zijn je batterijen helemaal leeg en als je naar bed gaat dan valt het inslaap vallen toch echt tegen. Misschien ben je wel iemand die uren ligt te draaien en /of ga je zo laat mogelijk om dat je toch niet gelijk kunt slapen met alle gevolgen van dien. Het kan natuurlijk ook zijn dat je iemand kent die de gehele dag bruist van energie, Dat hij of zij bewust is van het feit dat slapen nog beter is dan meditatie!..........

Lees meer »

Supermaan Invloed op je dromen en visioenen

Open je ogen en ervaar de geweldige magische energie van de Supermaan van zondag 03-12-2017. Het is de laatste Vollemaan van 2017, in combinatie met de eerste Supermaan energie van het jaar - De invloed en de schoonheid van deze supermaan kun je niet vergelijken met die van 2016- dat wil niet zeggen dat je als bewuste dromen, HSPer, Gevoelig mens hier niets van merkt of hiermee aan de slag kunt gaan!...

Lees meer »

AnnoNu en de Nieuwetijdswoorden

De afgelopen jaren is er veel veranderd als het gaat om woordkeuze; en daardoor is ook onze droomverklaring en droomwoordenkeuzes veranderd. Dan moet je denken aan "Stuur me maar een SMS-Berichtje naar stuur me een WhatsApp" . De droom of visioenboodschap is dan ook niet veranderd, maar we benoemen het anders.

Lees meer »

Overgevoeligheid, Spiritueel en Visioenen

Overgevoeligheid, Hooggevoelig, HSP, nieuwetijdskind en een diepe spirituele verbinding gaan hand in hand. Hoe gevoeliger je bent hoe groter de kans is dat je toevalligheden regelmatig ondervind. Hoe dieper je verbonden bent met je ziel, je diepe ik hoe bewuster je het kunt plaatsen en hoe vaker je de signalen ziet. De kans dat je een visioen of voorspellende droom hebt is groot - omdat je gewoon weg hier voor openstaat en hiervoor op aarde bent gekomen.

Lees meer »