Home » Coaching

Ga je samen met mij de droomuitdaging aan?

 Stel je eens voor!....... Wow mijn dromen worden tastbaar, zijn haalbaar en ik kan ze ook nog eens direct gaan verwezenlijken. 

Wat als je door het verklaren van je dromen, dagdromen en visioenen ineens inzicht heb ik je innerlijke boodschappen van je ziel. De ziel spreekt tot je, hoor je de inzichten, signalen, boodschappen die je krijgt!. 

Wat als je het leven ontspanner en rustiger kunt beleven. Wat als je meer energie hebt doordat je snapt wat je mag verwerken, leren en ondervinden in het leven. 

 

Wat als je nu persoonlijke Skype begeleiding krijgt tijdens dit proces van veranderingen;.... wat als je door deze persoonlijke begeleiding ook echt het Wow gevoel kunt ervaren.

 

Wat als je bewust mag zijn van je levenspad en je levensdoel. Hiervoor ben ik op deze prachtige planeet gekomen. Wat als je nu eens je dromen, wensen nu echt tastbaar kunt maken en realistische doelen overvloedig kunt maken.

 Durf je samen met mij de droomuitdaging aan te gaan!... En je persoonlijke doelen, vraagstukken, levenservaringen zowel uit dit leven en je vorige levens te vinden en hiermee aan de slag te gaan zodat je grote sprongen kunt maken "durf je het wow gevoel naar je toe te trekken".  

Durf je te leven vanuit je pure ik, stralend inspirerend jezelf zonder beperkingen of ongezonde patronen. Ga je dit keer echt voor jezelf spring dan in het diepe en geef jezelf deze unieke kans 

Droomuitdaging

€ 900,00

Droomuitdaging

€ 900,00

Wow ik kies voor mezelf en mijn persoonlijk zielsvooruitgang. Ik ga de droomuitdaging aan en opzoek naar mijn persoonlijke processen, mijn persoonlijke levensdoelen, gevoelens, emoties, vorige levens, de toekomst en nog veel meer. Want ik laat alles stromen en onderzoek tijdens deze persoonlijke begeleiding via Skype alles wat op mijn droompad komt.

 

Wat gaan we zeker doen tijdens de skype sessies

  • Je zielsdoelen inzichtelijk maken en hiermee aan de slag gaan;
  • Waar sta je nu en waar wil je over een aantal jaar staan;
  • Dromen en Visioenen verklaren en bespreken;
  • Zieleninzicht en vorige levens- familiegeschiedenis;
  • Actie, ondernemen en realistische doelen maken;
  • Leren dagdromen, mediteren, visualiseren en manifesteren;
  • Pijnplekken, angsten en emoties onder ogen komen;
  • Jezelf uitdagen, het wow gevoel vinden;
  • Met je stralende energie jezelf en andere inspireren;
  • En nog veel meer!.... 

 

Elke Skype droomuitdaging is persoonlijk opmaat gemaakt - we gaan dus echt persoonlijk aan de slag met jou vragen, doelen en keuzes!. Jij bepaald waar de weg heen gaat; het enige wat ik doe is je hand pakken en je begeleiden, je confronteren en je ondersteunen via Skype.

Voor meer informatie en het eventuele persoonlijke Wow traject kun je contact opnemen. 

Droomconsult

€ 40,00

Droomconsult

€ 40,00

De afgelopen tijd veel gedroomd, visioenen ontvangen?....

Of misschien heb je wel één droom of visioen gehad die je steeds maar blijft achtervolgen.

Heeft de droom of visioen een negatieve lading of misschien stel je vraagtekens bij de boodschap etc!...

 

Wil je weten wat je droom of visioen je te vertellen heeft?....En kom je er ondanks de informatie op de website niet uit. Of wil je meer inzicht in de onderliggende boodschap.

 

Wil je meer weten over welke stappen je kunt nemen in het leven, hulp en ondersteuning ervaren.

Je kunt de droom en visioenen situatie door mij profecioneel, diepgaant, uniek en met een WOW effect laten verklaren.  

 

Ik kan je droom, visioen verklaren via de whatsapp, email of een skype afspraak, het enige wat je moet doen is in jezelf investeren.

Je krijgt van mij op de afgesproken, tijd en datum een persoonlijk en uitgebreid antwoordt die het meer dan waard is om te investeren in jezelf.

 

De Rechten en Copyright van de boekteksten behoren toe aan Dromen en Visioenen ze mogen dus onder geen enkel beding worden gebruikt door derde!  

( dromen en visioenen is geen vervanging van een specialist of arts)