Dromen & Visioenen » Letter Y

Letter Y

 

Yoga

Een droom of visioen waarin je yoga beoefent vertelt je over het ervaren van kalmte en controle over je lichaam, geest en ziel. Je hebt zelfdiscipline en doorzettingsvermogen die je kunt gebruiken om een goed resultaat te behalen. Een andere uitleg is, dat je rust moet nemen om een goede, eerlijke en zuivere beslissing te kunnen nemen. Nog een andere uitleg is, dat er sprake is van een situatie die zich heeft voorgedaan waarin je een innerlijke, rustige of zuivere beslissing wilt nemen. Je bent op zoek naar meer balans tussen geven en nemen. Maar ook het vinden van de balans in je werk- en thuissituatie, in relaties en in je persoonlijke wensen.

 

Yoghurt

Een droom of visioen over het zien van yoghurt vertelt je, dat je zou moeten leren om je aan te passen aan de verschillende situaties en omstandigheden waarin je je bevindt. Een andere uitleg is, dat je moet genieten van de basis die de natuur heeft geschonken. Nog een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van de behoefte naar meer innerlijke balans en een natuurlijk evenwicht.

            Dromen of visioenen over het eten van yoghurt vertellen je over het vinden van je innerlijke balans, tevredenheid, een goede basis en een goede start. Een andere uitleg is dat de basis aandacht nodig heeft en dat je moet leren genieten van wat de natuur heeft geschonken.