Home » Wow » Fantasiefiguren

fantasie figuren

 

 

Alice in wonderland

Dromen of visioenen over Alice in wonderland vertellen je over moed en de mogelijkheid om problemen te overwinnen. Een andere uitleg is, je innerlijke kracht, liefde, gevoel die je gebruikt om je dromen, wensen en ideeën te realiseren.

 

 

Alladdin

Dromen of visioenen over Alladdin vertellen je over het negatieve overwinnen, het goed en het kwaad. Een andere uitleg is, overmoed en koppigheid die de overhand nemen. Een ander uitleg is, dat je uiteindelijk na het overwinnen van obstakels succes gaat boeken.

 

Badman

Dromen of visioenen over Badman vertellen je over de mannelijke energie en de bijbehorende kracht en macht. Je ervaart zekerheid en mogelijkheden om je wensen, dromen en ideeën waar te maken. Een andere uitleg is, de twijfels om voor de veiligheid te kiezen boven het onbekende. Nog een andere uitleg is, het luisteren naar je innerlijke wijsheid, je hart, je ware zelf om de juiste beslissingen te nemen.

 

 

Bambi

Dromen of visioenen over Bambi vertellen je dat het innerlijke kind aandacht nodig heeft, en over spelen, en onschuld. Een andere uitleg is, de liefde en de ontwikkeling die plaatsvindt. Nog een andere uitleg is, de liefde voor de natuur en de natuurlijke schoonheid van het leven.

 

 

Belle en het Beest

Dromen of visioenen over Belle en het Beest vertellen je, dat je moet luisteren naar je ware gevoel, je meest diepe ik. Een andere uitleg is, het over je persoonlijke grenzen heen stappen om nieuwe onverwachte kansen aan te pakken.

 

Broer konijn

Dromen of visioenen over Broer konijn vertellen je, dat je op dit moment dingen aan het uitpluizen, onderzoeken bent. Beslissingen nemen en onderzoeken voordat je een goede keuze kan maken. Een andere uitleg is, dat je juist op zoek bent naar problemen en stoutmoedigheid waarvan je de gevolgen nog niet kent.

 

Cruella de Vil

Dromen of visioenen over Cruella de Vil vertellen je over de twijfels, maar ook over het omarmen van je donkere en duistere kant. Je ervaart een gevoel van macht, kracht over een situatie. Een andere uitleg is, dat je het gevoel hebt steeds net niet te slagen of succes te behalen.

 

Dombo

Dromen of visioenen over Dombo vertellen je, het vinden van je eigenwaarde je moed, kracht en durf. Een andere uitleg is, de acceptatie en aanpassingsvermogen om anders te mogen en te willen zijn.

 

Donald Duck

Dromen of visioenen over Donald Duck vertellen je over het gevoel dat je meer behoefte hebt aan warmte, liefde, en accepteren van jezelf of van je omgeving. Een andere uitleg is, dat je tegenslag en armoede ervaart maar ook innerlijke rijkdom en geluk kent.

 

 

De drie musketiers

Dromen of visioenen over de drie musketiers vertellen je, dat je behoefte hebt aan samenspel en samenwerking omdat dit het beste resultaat oplevert. Een andere uitleg is, de kans op zekerheid en voorspoed willen vergroten door meer informatie te verzamelen.

 

 

 

Kabouter Plop

Dromen of visioenen over Kabouter Plop vertellen je, dat je op dit moment kleine stappen neemt. Je bent voorzichtig en weet dat je langzaam maar zeker vooruit gaat in het leven. Een andere uitleg is, het luisteren naar je innerlijke kind: speel en ben onbevreesd! 

 

 

Kapitein Haak

Dromen of visioenen over Kapitein Haak vertellen je, dat je het gevoel hebt dat er gevaar, tegenslag of problemen dreigen. Een andere uitleg is, geloof in je ware zelf, je eigen kunnen en kracht en dat je succesvol en ondernemend bent.

 

 

Kleine zeemeermin

Dromen of visioenen over de kleine zeemeermin vertellen je over het hebben van dromen, wensen of ideeën die je huidige situatie in beslag nemen. Een andere uitleg is, dat je de moed, durf en kracht hebt om in je dromen en wensen te geloven.

 

 

Leeuwenkoning

Dromen of visioenen over de leeuwenkoning vertellen je over het pronken met de kennis, kracht en vaardigheden die je hebt ontwikkeld. Een andere uitleg is het ervaren van overmaat, en teveel hooi op je vork nemen. Een andere uitleg is de vraag naar liefde en warmte, en eventuele gezinsuitbreiding.

 

 

Mega Mendy

Dromen of visioenen over Mega Mendy vertellen je over de acceptatie van anders zijn, de schoonheid ervaren van je ware zelf. Een andere uitleg is, transformatie, veranderingen en innerlijke wijsheid komen je kant op in het leven.

 

Mickey Mouse

Dromen of visioenen over Mickey Mouse vertellen je over de basis van het nieuwe begin die je succesvolle kansen brengt. Een andere uitleg is, eerlijkheid, en moed om iets nieuws op je pad te laten komen.

 

 

Nemo

Dromen of visioenen over Nemo vertellen je over het meevaren met de mogelijkheden en obstakels, geluk en moed komen naar je toe. Een andere uitleg is, het overwinnen van de obstakels en problemen als je maar geduld hebt.

 

 

Nijntje

Dromen of visioenen over Nijntje vertellen je over de eenvoud en schoonheid van het leven die je nieuwe kansen brengt. Een andere uitleg is liefde en warmte willen ervaren. Nog een andere uitleg is dat het diep verborgen innerlijke kind aandacht nodig heeft.

 

 

Oom Dagobert

Dromen of visioenen over Oom Dagobert vertellen je, dat je vasthoudt aan dat wat geweest is. Je hebt moeite hebt om los te laten, iets af te sluiten en te vergeven. Een andere uitleg is, enige vorm gierigheid, afgunst en ongenoegen die in een situatie voorkomt. Nog een andere uitleg is, dat je moet leren dat rijkdom niet alleen in geld zit maar ook in liefde, gezondheid, geluk en wijsheid, tijd, studie, en mogelijkheden.

 

 

Quasimodo, de klokkenluider van de Notre Dame:

Dromen of visioenen over Quasimodo vertellen je, dat niets is wat het lijkt te zijn. Illusie en fantasie spelen nu en grote rol in je leven. Een andere uitleg is, dat je meer mag vertrouwen op je mogelijkheden, kansen, dromen en wensen. Pak kansen met beide handen aan en weet dat je voldoende innerlijke kracht bezit. Een alternatieve uitleg is, dat je je onbewust steeds meer terugtrekt van de buitenwereld, je beschermt jezelf tegen andere mensen; je wilt ook niet gestoord worden in je dagelijkse sleur.

 

 

Spiderman

Dromen of visioenen over Spiderman vertellen je over het uitzetten van doelen en contacten onderhouden waarmee je later wilt gaan werken of wilt communiceren. Onderzoek je persoonlijke mogelijkheden en obstakels die je kunt verbeteren of overwinnen. Een andere uitleg is, transformatie tot iets nieuws, je zit in een overgangsfase in je leven.

 

 

Spongebob

Dromen of visioenen over Spongebob vertellen je over de acceptatie van je ware zelf, je innerlijke ik. Je mag zijn wie je werkelijk bent, een mooie persoonlijkheid, je bent een mooi mens van binnen en buiten. Een andere uitleg is, het behouden van vriendschappen en relaties die je veel vreugde geven.

 

 

Superman

Dromen of visioenen over Superman vertellen je, het gevoel hebben boven je zelf uit te stijgen, innerlijke groei die je tot grote hoogte brengt. Een andere uitleg is, dat je snel voor andere mensen klaar staat en dat er daardoor een onbalans ontstaat tussen geven en nemen.

 

Tarzan

Dromen of visioenen over Tarzan vertellen je over acceptatie, transformatie en innerlijk doorzettingsvermogen. Blijf dicht bij ware jezelf staan, je kunt geloven in je eigen kunnen en innerlijke vermogen om een omkeer in je leven te bewerkstelligen. Een andere uitleg is, het ervaren van veiligheid, kracht en liefde.

 

 

Winny the Pooh

Dromen of visioenen over Winny the Pooh vertellen je over het innerlijke kind dat tot uiting komt, maar ook over eenvoud die de schoonheid van een situatie weerspiegelt. Een andere uitleg is, de behoefte aan vriendschappen, liefde en warmte, maar vooral ook de samenwerking en hulp.

 

Zorro

Dromen of visioenen over Zorro vertellen je over het verbergen van je ware gevoelens, emoties en problemen om maar niet te hoeven laten zien wie je werkelijk bent. Een andere uitleg is, de overwinning die je boekt op je innerlijke groei. Je bezit veel kracht en ziet de kansen op innerlijke overwinning.

 

 

Algemene informatie over Fantasie figuren

 

Dromen of visioenen over fantasiefiguren vertellen je over het spiegelen, reflecteren en het projecteren van het karakter of uiterlijke eigenschappen die de held of het fantasiefiguur bezit. Je wilt de kwaliteiten, magie, kennis, wijsheid, kracht bezitten van deze niet realistische of niet bestaande persoonlijkheid. Een andere uitleg is, dat je behoefte hebt aan het uiten van je ware gevoel, je bent op zoek naar hulp en ondersteuning die je niet in je leven kunt vinden. Nog een belangrijke uitleg is, het innerlijke kind, expressie, geluk, en mogelijkheden aanvaarden om je goed te kunnen uiten. Een alternatieve uitleg is, het geloven in dromen, fantasie en wensen, ideeën want alleen dan komen wonderen in je leven.