Home » Wow » Godinnen en Goden

Goden en Godinnen

 

Aphrodite

Dromen of visioenen over Aphrodite vertellen je, dat je meer mag luisteren naar je innerlijke vrouwelijke kant, of je vrouwelijke energie die altijd aanwezig is. Een andere uitleg is, dat je mag genieten van het leven, gebruik je creativiteit en ideeën en luister naar je innerlijke wijsheid. Een andere uitleg is, dat je veel innerlijke balans kunt vinden als je meer geniet van muziek en dansen. Voel je vrij om je te uiten, ontspannen en vertrouwen te hebben. Nog een andere uitleg is, ondersteuning bij het vinden van zelfvertrouwen, je eigen persoonlijkheid en je eigenwaarde.

 

 

Athena

Dromen of visioenen over Athena vertellen je, dat je de behoefte hebt om te luisteren naar je innerlijke wijsheid, en vooral je gevoel moet volgen. Een andere uitleg is, dat je de manier hoe je in het leven staat wilt bekijken maar ook de uitdagingen aangaan waarvoor misschien wel moed of durf nodig is. Een andere uitleg is, dat de creatieve uitingen door middel van schrijven, schilderen, je creatief uiten of boeken lezen je plezier, innerlijke rust en balans geven.

 

 

Bastet

Dromen of visioenen over Bastet vertellen je vooral over het innerlijk ervaren van je eigen persoonlijke kracht en energie. De onafhankelijkheid die je ervaart helpt je richting een succesvolle onderneming, nieuwe project, droom of wens. Een andere uitleg is, het nemen van duidelijke beslissingen, die dicht bij je ware gevoelens en je hart liggen. Je ervaart evenwicht en balans op dit moment in je leven. Een andere uitleg is, dat Bastet de weerspiegeling van de negen levens van de katten is en daarom de vele mogelijkheden reflecteert die je kunt nemen in je leven, die volgens uiteindelijk tot je levensdoel brengen.

 

 

Coventina

Visioenen of dromen over Coventina vertellen je, dat je obstakels hebt ervaren die je wilt overwinnen. Je wordt geholpen en ondersteund zodat je jezelf bewust wordt van je lichamelijke en geestelijke problemen die zijn ontstaan door negatieve energie. Je moet opruimen om je obstakels en problemen te overwinnen in je leven. Reinig je lichaam door bijvoorbeeld te gaan zwemen of ga een dagje naar de zee, en drink veel groene thee of water. Een andere uitleg is, het ervaren van totaal nieuwe inzichten in de mogelijkheden van het leven.

 

 

Dana

Als Dana in je droom of visioen verschijnt, vertelt dit je, dat je beter moet leren luisteren naar je innerlijke wijsheid. Je huidige kennis vergroten en verbreden door te kiezen voor scholing, cursussen en workshops. Een andere uitleg is, het ervaren van innerlijke en persoonlijke groei die je wilt verbreden of wilt veranderen. Een andere uitleg is, dat je positieve energie haalt uit lesgeven, informeren, kennis overdragen of begeleider zijn. Je wilt mensen ondersteunen waar dat nodig is, ongeacht de situatie en de mogelijkheden en de obstakels.

 

 

Guinevere

Dromen of visioenen over Guinevere vertellen je over het ervaren van ondersteuning in het vinden van liefde, of een vernieuwde liefde of passie in je huidige relatie. Een andere uitleg is, de bewustwording van een tweelingziel of innerlijke geluk tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Nog een andere uitleg is, het vinden van je ware hart, je dromen, wensen of gezondheid en liefde. Nog een andere uitleg is, het gemakkelijk kunnen aanpassen aan een nieuwe situatie of relatie.

 

 

Hathor

Visioenen of dromen over Hathor vertellen je over het ervaren van de mogelijkheden om onafhankelijk te zijn. Een andere uitleg is, het leren dat ontvankelijkheid je veel te bieden heeft. Nog een andere uitleg is, de mogelijkheden om jezelf toe te staan nieuwe dingen te ontvangen, maar ook om onvoorwaardelijk te geven. Je ervaart ondersteuning bij het leren luisteren naar je ware gevoelens, je innerlijke ik en je zuivere persoonlijkheid.

 

 

Horus

Horus die in je droom of visioen verschijnt, vertelt je over het ervaren van spiritueel en vooral diep en duidelijk inzicht. Je hebt het juiste idee en de juiste mogelijkheid gevonden, die je op weg brengen naar iets nieuws of meer informatie die je nodig hebt. Een andere uitleg is, dat het verstandig is om eens dieper of verder te kijken dan je tot nu hebt gedaan. Nog een andere uitleg is dat je ondersteuning krijgt in het verwoorden van je ware gevoelens, je ware hart, maar ook je ware zelf er laten zijn naar anderen toe. Je wilt jezelf of anderen helpen met de juiste weg te vinden in het leven. Horus beschermt je ook tegen negatieve energie van buitenaf die je niet aan ziet komen.

 

 

Ishtar

Visioenen of een dromen over Ishtar vertellen je over het leren en ervaren dat je meer je grenzen aan mag geven. Een andere uitleg is, dat je het gevoel hebt dat je jezelf teveel hebt geopend, opengezet voor andere mensen of obstakels en problemen in het leven. Je wordt je ervan bewust dat je wat assertiever moet zijn om jezelf te beschermen. Nog een andere uitleg is, het ervaren van innerlijke verbeteringen maar ook genezing en bescherming.

 

 

Isis

Dromen of visioenen over Isis vertellen je, dat je jezelf bewust wordt van de mogelijkheid van een vorig leven, of de geschiedenis van je leven of die van je familie. Een andere uitleg is, het ervaren van onverwerkte emoties, angst, boosheid en woede die je niet de baas kunt. Nog een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van alles dat je hebt opgekropt en vooral dat je het nu mag gaan uiten zodat je innerlijk meer balans voelt tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Een andere uitleg is, het ervaren van de balans tussen het gezin, je moederlijke gevoelens en de vrouw die haar kansen neemt op het gebied van werk en ondernemingen. Een bijzondere uitleg is, dat Isis een spiritueel en magisch persoon vertegenwoordigt. Isis is een heks met zeer uiteenlopende krachten die ze in kan zetten als je het nodig hebt om je te ondersteunen. Ook mag je er zelf vanuit gaan dat je een magisch en bijzonder persoon bent met veel kracht en innerlijke wijsheid die je kunt gebruiken om andere mensen te helpen.

 

 

Isolde

Visoenen of dromen waarin Isolde voorkomt vertellen je over het bewust worden en ervaren van de innerlijke liefde, het hart, maar ook het voor altijd samen willen zijn. Een andere uitleg is, een samenwerking tussen mannelijke en vrouwelijke energie die in balans is. Nog een andere uitleg is, dat je familierelatie en vriendschappelijke banden wat aandacht nodig hebben. Een andere mogelijke uitleg is, het beter leren luisteren naar je innerlijke wijsheid, kennis en kunde.

 

 

Kali

Dromen of visioenen over Kali vertellen je, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat er een einde komt aan een situatie, obstakel, probleem, angst of stress. Een andere uitleg is, het ervaren van een nieuw begin. Je gaat nieuwe plannen en wensen maken. Nog een andere uitleg is, het ervaren van de cyclus van het leven en van je lichaam, de aarde en de energie. Nog een andere uitleg is, dat je het verleden mag loslaten om een nieuwe ontwikkeling te kunnen maken.

 

 

Maat

Visioenen of dromen over het zien van Maat vertellen je, het willen ervaren van eerlijkheid, oprechtheid maar ook rechtvaardigheid. Een andere uitleg is, het afwegen van keuzes en mogelijkheden, je openen voor nieuwe kansen en ontwikkelingen. Nog een andere uitleg is, het ervaren van gerechtigheid en daaruit volgende uitspraken die zowel positief als negatief kunnen zijn. Een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat er voor elke probleem een oplossing komt, ondanks dat het er nu nog donker voor je uitziet.

 

 

Ostara

Visioenen of dromen over Ostara vertellen je, dat je vertrouwen mag hebben dat er nieuwe kansen en mogelijkheden komen. Een andere uitleg is, je bent jezelf bewust van vruchtbaarheid, groei, nieuwe kansen en ontwikkelingen in je leven. Een andere uitleg is, dat je de mogelijkheden ziet om de vruchten te gaan plukken, en te oogsten in je leven. Nog een andere uitleg is dat nieuwe plannen, dromen, wensen en ideeën voortkomen uit hard werken.

 

 

Osiris

Osiris in je droom of visioen vertelt je over het overwinnen van bijna onmogelijke obstakels, en problemen door vooral je mannelijke kracht en energie gebruiken. Een andere uitleg is het vertrouwen hebben in het vinden van een oplossing in samenwerking met andere mensen uit je omgeving. Nog een andere uitleg is het ervaren van mannelijke liefde, kracht, en familieleden die je ondersteunen. Een bijzondere uitleg is dat je mag geloven in een vorige leven, de familiegeschiedenis, geloof in reïncarnatie en in het hiernamaals.

 

 

Pan

Als Pan in je droom of visioen verschijnt, vertelt dit je over vruchtbaarheid en nieuwe kansen. Maar ook nieuwe wensen, dromen, ideeën en projecten, die je nu nog niet ontwikkeld hebt. Een andere uitleg is, de mogelijkheid op een zwangerschap. Nog een andere uitleg is, het ervaren van overvloed zoals voldoende tijd, kennis, wijsheid, geld, liefde, gezondheid en geluk. Een belangrijke uitleg is, het leren dat je vertrouwen mag hebben dat dingen soms anders lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Pan in je droom of visioen vertelt je over transformatie en aanpassen aan de situaties die zich voordoen in je leven.

 

 

Parvati

Parvati die in je droom of visioen, vertelt je over het ervaren of de bewustwording van de huiselijke warmte en genegenheid. Maar ook het ervaren van bescherming en overwinning op innerlijke problemen. Een andere uitleg is, het ervaren van een innerlijk huwelijk tussen je mannelijk en vrouwelijke energie. Nog een andere uitleg is, dat het tijd is om aandacht te besteden aan de balans tussen het gezin, werk, relatie en je ware gevoelens. Nog een andere uitleg is, dat je op zoek bent naar oplossingen met betrekking tot communicatieproblemen.

 

 

Sedna

Dromen of visioenen over Sedna vertellen je over het ervaren of zelfs het ontvangen van overvloed. Maar ook het verkrijgen van innerlijke kennis, geluk, mogelijkheden en geld. Een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je bescherming krijgt, zodat je rust, evenwicht en balans kunt vinden in een ongezonde situatie. Een andere uitleg is, dat je op dit moment in je leven alles bezit wat je nodig hebt, je mag best tevreden zijn met wat je hebt.

 

 

Sekhmet

Dromen of visioenen over Sekhmet vertellen je over het ervaren van innerlijke overwinning, kracht en moed in situaties die je als moeilijk ervaart. Een andere uitleg is, het geloven in een passende of goede oplossing voor obstakels, problemen en moeilijkheden. Nog een andere uitleg is, je bent je nu bewuster van je eigen krachten, kunnen en innerlijke wijsheid. Je kunt jezelf of een situatie naar een hoger niveau tillen. Een andere uitleg is, dat eigenwaarde en eerlijkheid je helpen op weg naar succes.

 

 

Thoth

Dromen of een visioen over Thoth vertellen je over de mogelijkheid om meer naar je ware zelf en ware innerlijke wijsheid te luisteren. Je moet leren om te communiceren over je gevoelens door middel van het gesproken of geschreven woord. Een andere uitleg is dat je je ervan bewust bent, hoe je je gemakkelijker en beter kunt uiten. Nog een andere uitleg is, dat je gedachten, wensen en dromen kunt uiten door het op te schrijven. Je kunt gebruik te maken van de moderne communicatievormen zoals sociale media. Een andere uitleg is, dat je kracht haalt uit het lezen van boeken waarnaar je interesse uitgaan.

 

 

Veste

Dromen of visioenen over Veste vertellen je over de bewustwording van je ware hart, je innerlijke liefde, je thuis, je familie en je geliefde die je de aandacht mag schenken. Een andere uitleg is, het ervaren van veranderingen in je thuissituatie of werkgebied die op zijn beurt weer voor nieuwe inspiratie en mogelijkheden zorgen. Nog een andere uitleg is, het ervaren van de moederlijke en vaderlijke gevoelens om kinderen te krijgen of te adopteren.

 

Aanvullende informatie over goden en godinnen

 

Dromen en visioenen over Goden en Godinnen die aan jou verschijnen, komen niet veel voor. De boodschap is dan ook voor iedereen heel persoonlijk. Het is over het algemeen van belang voor je toekomst en je innerlijke, geestelijke en emotionele levensgroei om je levenspad te vinden. Neem de boodschap die je in je droom of visioen ziet van harte en handel daarnaar